INOXvakman

  • TOPKWALITEIT - 100% INOX
  • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
  • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

Buigen INOX trapleuning (walsen)

€59,99

... updating the shopping cart ...
INOXvakman is gespecialiseerd in INOX maatwerk. Ook het buigen van uw INOX (trap)leuning, oftewel het walsen van uw leuning, voert INOXvakman.be in eigen beheer uit. U kunt een buiging eenvoudig online bestellen. In onze eigen werkplaats kunnen wij de door u gewenste buigingen op maat realiseren. 

Het aanbrengen van een buiging in een INOX trapleuning vereist handwerk en 'ouderwets vakmanschap'. Naast de benodigde technische apparatuur is jarenlange ervaring noodzakelijk voor een kwalitatief hoogwaardige gebogen INOX trapleuning. De buiging word machinaal aangebracht en vervolgens met de hand bijgewerkt, waarbij het geborstelde effect ook over de buiging wordt hersteld door onze vakkundige medewerkers.

Een gebogen INOX trapleuning online bestellen

LET OP: Bij het online bestellen van een 'buiging', oftewel 'walsing', is het van groot belang dat u de maten nauwkeurig invult, precies zoals toegelicht op de afbeelding. In het geval van onduidelijkheden zal een van onze medewerkers altijd van te voren telefonisch contact met u opnemen om de specificaties van de buiging uitgebreid met u door te nemen. Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij zijn u graag van dienst!

Indien u 1 buiging per trapleuning wenst, kunt u online een gebogen INOX trapleuning bestellen. INOXvakman hanteert hiervoor een 2 prijzen. 

Wanneer u een buiging van maximaal 150 cm in de trapleuning wilt laten aanbrengen selecteert u optie 1, boven de 150 cm selecteerd u optie 2. 

Wenst u meer buigingen per trapleuning? Selecteer dan optie 3: 2 of meer buigingen per trapleuning. Hiervoor kunnen wij helaas geen vaste prijs afgeven. Een van onze medewerkers neemt telefonisch contact met u op, waarbij uw specifieke wensen worden geinventariseerd. Vervolgens ontvangt u een prijsvoorstel en, indien akkoord, wordt de meerprijs van het extra maatwerk achteraf in rekening gebracht.
© Copyright 2017 INOXvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Powered by Lightspeed Powered by Lightspeed