INOXvakman

  • TOPKWALITEIT - 100% INOX
  • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
  • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

Buigen INOX trapleuning (walsen)

€59,99

... updating the shopping cart ...

Bij INOXvakman kunt u terecht voor al uw INOX maatwerk, dus ook voor het buigen van uw INOX trapleuning, ook wel 'walsen' genoemd. In onze eigen werkplaats kunnen wij uw gewenste buigingen op maat realiseren.

Het aanbrengen van een buiging in een INOX trapleuning vereist handwerk en 'ouderwets vakmanschap'. Naast de benodigde technische apparatuur is jarenlange ervaring noodzakelijk voor een kwalitatieve gebogen INOX trapleuning. De buiging word machinaal aangebracht, echter met de hand bijgewerkt waarbij het geborstelde effect ook over de buiging wordt hersteld.

Een gebogen INOX trapleuning online bestellen

LET OP: U bestelt hier alleen de walsing, oftewel de buiging zelf. De leuning dient u separaat te bestellen. Hierbij kunt u een leuning bestellen in 'lengte 1' (zie de tweede productafbeelding voor een toelichting).

1: Selecteer de juiste buiging lengte:
U kunt online twee 'typen' walsingen bestellen. Deze categorisatie heeft betrekking op het oppervlakte van de leuning dat een buiging bevat. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen een walsing kleiner dan 150 cm en een walsing groter dan 150 cm. LET OP: dit betreft dus de ingevoerde waarde bij lengte 2. 

2: Voer de 4 maten / lengtes in.
Om uw walsing naar wens uit te voeren vragen wij u om de 4 maten / lengtes, zoals toegelicht in de tweede productafbeelding, aan te leveren. Vul in het opmerkingenveld duidelijk de lengte (in cm) in voor de 4 lengtes.

3: Vermeld de positie van de gaten voor de leuningdragers.
Hier kunt u aangeven of de gaten voor de leuningdragers aan de binnenkant van de leuning, of de buitenkant van de leuning, zoals door u gespecificeerd, voorgeboord moeten worden. 

LET OP: Kiest u voor een leuninghouder die in 1 lijn op de leuning geplaatst wordt, oftewel TYPE 4, TYPE 5 of TYPE 14, dan is er geen sprake van leuningdragers aan de 'binnenkant / buitenkant'. In dit geval vragen wij u om de volgende 2 zaken toe te benoemen:

1: Is de leuning met buiging, van onder naar boven gezien, bol of hol.
2: Moeten de dragers links of rechts gepositioneerd worden.Vul vervolgens in het invulveld bij stap 3 een van de onderstaande opties in: bol - links, bol - rechts, hol - links of hol-rechts.

4: Kies het aantal.
Bestelt u 1 leuning met 1 walsing, dan betreft het aantal 1. Wilt u een INOX trapleuning met identieke walsing meerdere malen bestellen, dan kunt u het aantal aanpassen.

LET OP: Een gebogen (gewalste) IONX trapleuning is niet te combineren met leuningdragers TYPE 7.

Is er sprake van meerdere buigingen / walsingen bij 1 leuning?
Maak dan gebruik van ons offerte formulier of stuur ons een e-mail. Vermeld hierbij duidelijk uw specifieke wensen voor de buiging / walsing, eventueel in combinatie met een schetsje. LET OP: Vergeet hierbij de gewenste leuning (gewenste type, leuningdragers, afwerking van de uiteinden) niet, hiermee kunnen we u een gericht totaalvoorstel doen. Indien u akkoord gaat met dit voorstel maken wij voor u de bestelling aan, sturen u de factuur per e-mail en informeren u over de betalingsvoorwaarden. Na ontvangst betaling starten wij met de vervaardiging en nemen wij contact op voor het inplannen van een passende leverdatum. 

Wij bellen u in het geval van onduidelijkheden.
In het geval van onduidelijkheden neemt een van onze medewerkers van te voren telefonisch contact met u op om de specificaties van de buiging met u te bespreken. natuurlijk kunt u, in het geval van vragen, ook altijd even bellen of mailen. Wij zijn u graag van dienst met een gericht advies. 

© Copyright 2018 INOXvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Beoordeeld met een 9,6 uit 495 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed Powered by Lightspeed