INOXvakman

 • TOPKWALITEIT - 100% INOX
 • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
 • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

Wanneer u op zoek bent naar een INOX trapleuningzijn zowel het inmeten als het monteren werkzaamheden die niet iedereen graag zelfstandig uitvoert. Indien dit het geval is bij u, kunt u gebruik maken van de medewerkers van INOXvakman.be!

  • Inmeten

   Hulp nodig met het inmeten? De medewerkers van INOXvakman zijn u graag van dienst. Topkwaliteit INOX trapleuningen, eigen voorraad en scherpe prijzen!

   €50,00
   Meer info
  • Montage

   Hulp nodig met de montage van uw INOX trapleuning? De medewerkers van INOXvakman zijn u graag van dienst. 100% INOX, Altijd op maat, eigen voorraad en scherpe prijzen!

   €75,00
   Meer info
Voordat u een INOX trapleuning bestelt bij INOXvakman.be is het opnemen van de juiste maten van groot belang en nadat de bestelling wordt afgeleverd, begint de montageklus! Natuurlijk kunt u ook de montage van uw INOX trapleuning, met een gerust hart, overlaten aan een van de medewerkers van INOXvakman! Zowel het inmeten als het monteren van uw INOX trapleuning(en) kunt u online 'meebestellen' . 

Inmeten en monteren, ook na werktijd!

Wij begrijpen goed dat het plannen van een afspraak voor het inmeten of het monteren van uw INOX trapleuning vaak lastig is binnen werktijden. Vandaar dat onze medewerkers, op afspraak, ook buiten werktijden voor u klaar staan. Wilt u graag een afspraak maken om 18.00? Geen enkel probleem!

Het inmeten van uw INOX trapleuning.

Het inmeten van uw INOX trapleuning is uiteraard een cruciale stap, voordat u de trapleuningen kunt bestellen. U kunt zelf eenvoudig de maten opnemen. Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij een korte inmeet handleiding opgesteld. Indien gewenst kan onze medewerker bij u thuis de maten opnemen.

Montage van uw INOX trapleuning.

Een INOX trapleuning is eenvoudig zelf te monteren. Alle benodigde materialen worden door ons meegeleverd (schroeven en pluggen). Daarnaast hebben wij een montagehandleiding opgesteld, zodat u direct zelf aan de slag kunt. Wilt u dat onze medewerkers uw INOX trapleuning monteren? Geen enkel probleem. De medewerkers van INOXvakman zijn u graag van dienst.

© Copyright 2018 INOXvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Powered by Lightspeed Powered by Lightspeed