INOXvakman

  • TOPKWALITEIT - 100% INOX
  • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
  • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

Inmeten van uw INOX trapleuning

€50,00

... updating the shopping cart ...
Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Wilt u het inmeten van uw INOX trapleuning graag uitbesteden? Dat kan! De vakkundige medewerkers van INOXvakman helpen u graag. Wanneer u kiest voor inmeten door INOXvakman, bent u verzekerd van een trapleuning die precies past.

Wanneer u kiest voor inmeten door een medewerker van INOXvakman, wordt er telefonisch contact met u opgenomen. Hierbij is de uitgangspositie uiteraard een datum en tijdstip die voor u het beste uitkomen. 

Voorwaarden van inmeten tegen een vaste prijs.

Wij vinden het belangrijk om vaste, scherpe prijzen te hanteren. De prijs van het inmeten die u online af kunt rekenen is de vaste prijs voor het inmeten op 1 adres van 'standaard rechte trapleuning(en)', exclusief reiskosten.

Kies de juiste reisafstand staffel.

Alle inmeet werkzaamheden worden vanuit ons kantoor in Wellerlooi (Limburg, NL) uitgevoerd. De reisafstand van ons kantoor naar uw adres is bepalend voor de kostenstaffel, de reiskosten zijn dan ook variabel. Wij hanteren een vaste km vergoeding en u kunt zelf de juiste reisafstand (lees: km afstand) selecteren. Selecteer hierbij de juiste staffel waarin de afstand (enkele reis) van uw woon adres naar Rijksweg-zuid 3, Wellerlooi Limburg valt. U kunt hierbij gebruik maken van google maps en uiteraard de 'kortste afstand' hanteren. 

Inmeten door u zelf, of een lokale partij/klusser.

In het geval van 'standaard rechte' trapleuningen is het inmeten een relatief eenvoudig klusje. U kunt zelf eenvoudig de maten opnemen en om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij een korte inmeet handleiding >> opgesteld. Bent u zelf 'een beetje' handig, of kent u iemand die dit is, dan komt dit vast helemaal goed! En natuurlijk kunt u ook gebruik maken van een lokaal klusbedrijf / lokale klusser. 

Wij geven hierbij een eerlijk advies. Natuurlijk doen onze vakmannen dit graag voor u, maar afhankelijk van de afstand kan het prijs-technisch gezien voordeliger zijn om gebruik te maken van een lokale partij.  

Het inmeten van maatwerk producten. 

Inmeten op locatie, zoals bovenstaand toegelicht, is toegespitst op het standaard (rechte) leuningwerk. Is er sprake van specifiek maatwerk, zoals doorlopende trapleuningen met (variabele) bochten en/of tussen / koppelstukken. Of wenst u prijsvoorstel te ontvangen voor een balustrade, dan is inmeten op locatie veelal noodzakelijk. Ons standaard 'inmeten' tarief is hierbij niet van toepassing. Wenst u hiervoor graag een voorstel te ontvangen, neem dan contact met ons op. Wij werken graag een gericht voorstel voor u uit. Bel ons even, maak gebruik van ons offerte formulier, of stuur een e-mail naar info@inoxvakman.be. 

Inmeten + montage in 1 afspraak.

Heeft u de maten in basis goed opgemeten, maar wilt u gewoon zeker zijn van een perfect resultaat, dan is het combineren van inmeten + monteren op locatie binnen 1 afspraak wellicht een interessante optie voor u. Vooral met het oog op de reisafstand (en de bijbehorende km vergoeding) is het vaak interessant om het aantal afspraken te minimaliseren. In het geval van INOX trapleuningen (met INOX einddoppen) is het mogelijk dat wij inmeten + monteren binnen 1 afspraak combineren. Hierbij geeft u ons de 'ruwe' maten door, wij werken de trapleuningen voor zover mogelijk voor en op locatie wordt de leuning perfect op maat vervaardigd, afgewerkt en vervolgens gemonteerd. Snel, efficiënt en voordelig! Vraag gerust naar de mogelijkheden via info@inovakman.be. 

© Copyright 2018 INOXvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Powered by Lightspeed Powered by Lightspeed