INOXvakman

  • TOPKWALITEIT - 100% INOX
  • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
  • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

Inmeten van uw INOX trapleuning

€50,00

... updating the shopping cart ...
Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Wilt u het inmeten van uw INOX trapleuning graag uitbesteden? Dat kan! De vakkundige medewerkers van INOXvakman helpen u graag. Wanneer u kiest voor inmeten door INOXvakman, bent u verzekerd van een INOX trapleuning die precies past.

Wanneer u kiest voor inmeten door een medewerker van INOXvakman, wordt er telefonisch contact met u opgenomen. Hierbij is de uitgangspositie uiteraard een datum en tijdstip die voor u het beste uitkomen. Onze medewerkers staan ook na 18.00 nog voor u klaar, wanneer dat beter uitkomt!
 

Voorwaarden van inmeten tegen een vaste prijs.

Wij vinden het belangrijk om vaste, scherpe prijzen te hanteren binnen ons online assortiment INOX producten, maar ook diensten. De prijs die genoemd is en u online af kunt rekenen is de vaste prijs voor inmeten, exclusief reiskosten.

Wij vragen u dan ook om binnen het bestellen van het inmeten de juiste reisafstand te selecteren. U kunt hierbij de afstand gebruiken die in Google Maps wordt weergegeven. Selecteer hierbij uw locatie en de adresgegevens van INOXvakman 'Rijksweg-zuid 3, 5856 AA Wellerlooi'. U kunt hierbij het KM aantal van een enkele reis aanhouden. 
 

Zelf inmeten?

U kunt uiteraard zelf uw INOX trapleuning inmeten. Bekijk dan wel eerst onze inmeet tips >>

© Copyright 2018 INOXvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Powered by Lightspeed Powered by Lightspeed