INOXvakman

  • TOPKWALITEIT - 100% INOX
  • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
  • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

INOX BALUSTRADES

Wij realiseren uw INOX balustrade op maat! INOXvakman is gespecialiseerd in het vervaardigen van prachtige INOX balustrades.

LET OP: Helaas kunnen wij, door de enorme drukte, momenteel geen balustrade trajecten meer aannemen. Onze excuses hiervoor. 

De mogelijkheden, varianten en variaties op het gebied van INOX balustrades zijn enorm divers. Een INOX balustrade bij INOXvakman is dan ook altijd maatwerk. Onderstaand presenteren wij een aantal populaire INOX balustrade typen, waaronder de glazen balustrade type 1 en de glas balustrade type 2, maar ook balustrades volledig vervaardigd uit INOX (type 3 en 4). Wilt u meer informatie over een specifiek type, dan kunt u door klikken naar de detailpagina. Bent u juist op zoek naar iets heel anders? Neem dan contact met ons op! De INOXvakman is gespecialiseerd in maatwerk en wij zijn u graag van dienst met een advies op maat en een vrijblijvende kostenindicatie.
 

INOX balustrade type2A INOX balustrade type2B INOX balustrade type2A INOX balustrade type4B

INOXvakman; 100% INOX en altijd op maat.

INOXvakman staat voor ambachtelijk vakmanschap, maatwerk en 100% INOX materialen. Op INOXvakman.be kunt u eenvoudig en snel online een INOX trapleuning bestellen, maar daarnaast zijn wij gespecialiseerd in INOX maatwerk, waaronder prachtige INOX balustrades. Een balustrade is een extra dimensie binnen uw woning, kantoor, op uw balkon, (dak)terras of in uw tuin en wij willen hierbij altijd die extra ‘wow factor’ realiseren.

De mogelijkheden op het gebied van een passende INOX balustrade zijn eindeloos, echter zijn er ruwweg twee mogelijkheden; INOX balustrades met en zonder glas. INOX balustrade type 1 en type 2 zijn twee prachtige modellen inclusief glas en INOX balustrade type 3 en type 4 zijn volledig uit INOX vervaardigd, waarbij gewerkt wordt met INOX kabel en INOX spijlen / assen. Wat uw voorkeur ook heeft, wij zijn er zeker van dat wij uw droombalustrade kunnen realiseren. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst. U kunt ons mailen, bellen of een afspraak maken bij ons in de showroom. Wenst u een prijsindicatie, maak dan gebruik van ons ‘INOX balustrade offerte aanvraag formulier’. Wanneer u hier gebruik van maakt, ontvangt u binnen enkele dagen een prijsindicatie op maat, geheel vrijblijvend uiteraard.

INOX balustrade zelfbouw, of inclusief maatwerk en montage?

Bij INOXvakman.be is praktisch alles mogelijk op het gebied van INOX balustrades, zowel zelfbouw als montage door INOXvakman. In de meeste gevallen wordt ons gevraagd het gehele balustrade traject uit te voeren, dus zowel de vervaardiging van de INOX balustrade als het plaatsen hiervan op locatie. Echter wordt er ook geregeld gekozen voor de vervaardiging van de INOX balustrade, waarbij de montage zelfstandig of door een derde partij uitgevoerd wordt. Alles is mogelijk en in het voortraject zullen wij uw wensen uitgebreid inventariseren, zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Binnen of buiten, een INOX balustrade past altijd.

INOX is zowel geschikt voor binnen als buitengebruik, dus een INOX balustrade is een geschikte oplossing voor binnen en voor buiten. Naast de prachtige look van INOX is de hoge mate van onderhoudsvriendelijkheid een groot voordeel. Bent u actief op zoek naar een INOX balustrade voor buiten? Houdt dan rekening met het feit dat wij in dit geval 316 INOX adviseren (t.o.v. 304 INOX). Ook wordt in het geval van een balustrade voor buiten veelal gekozen voor een combinatie van INOX met glas (Type 1 en Type 2), aangezien bescherming tegen de wind vaak gewenst is, evenals het volledig ‘dichten’ van de balustrade met het oog op veiligheid. Hier vindt u meer informatie over 304 INOX en 306 INOX >>

Ambachtelijk vakmanschap en maatwerk.

INOXvakman staat voor ambachtelijk vakmanschap. Het realiseren van een INOX balustrade op maat wordt volledig in eigen beheer uitgevoerd. Wij zijn gespecialiseerd in INOX zaagwerk, slijpwerk, laswerk en natuurlijk het walsen (oftewel buigen) van INOX. Aangezien u waarschijnlijk op zoek bent naar een INOX balustrade voor een specifieke locatie, is een INOX balustrade altijd maatwerk. Wij denken dan ook graag met u mee en voorzien u graag in een advies op maat. Wenst u een perfect afgewerkte INOX balustrade? Wij kunnen specifieke werkzaamheden indien gewenst op locatie uitvoeren, zoals bijvoorbeeld las-, zaag-, snij- en slijpwerkzaamheden. Dit stelt ons in staat om u altijd te kunnen voorzien van een prachtige INOX balustrade op maat!

Een INOX balustrade prijs?

Wij begrijpen de behoefte aan een prijsindicatie op maat. U wilt tenslotte een beeld krijgen bij wat u kunt verwachten en waar u aan toe bent. U kunt op INOXvakman.be dan ook altijd eenvoudig een offerte aanvragen. U kunt online eenvoudig het offerte aanvraag formulier invullen, waarna wij u binnen enkele dagen zullen voorzien in een prijsindicatie op maat.

Binnen het online offerte aanvraag formulier verzamelen wij de belangrijkste gegevens, waarmee wij veelal reeds een (ruwe) prijsindicatie af kunnen geven. Indien deze prijsindicatie past bij zowel uw wensen als binnen uw budget, inventariseren wij alle specifieke eisen en wensen, waarna veelal een afspraak op locatie ingepland wordt, zodat wij de INOX balustrade gedetailleerd kunnen inmeten. Het inmeten op locatie doen wij tegen een vast tarief, waarbij we altijd een afspraak maken over het (gedeeltelijk) crediteren van deze kosten, indien u uiteindelijk de INOX balustrade afneemt bij INOXvakman.

Na het inmeten op locatie kunnen wij u voorzien van een gedetailleerd (en vast) prijsvoorstel. Wanneer u akkoord gaat met dit voorstel, starten wij met met de fabricage van uw INOX balustrade en wordt meteen de afspraak voor levering of montage op locatie gemaakt.

© Copyright 2019 INOXvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »