LEUNINGvakman.be

INOX bocht variabel 0 - 70 graden - HOUT

Met de INOX bocht variabel 0 - 70 graden - HOUT, 304 INOX geborsteld afgewerkt, kunt u een prachtige doorlopende houten trapleuning realiseren in het geval van 'variabele bochten' tussen de 0 en de 70 graden. Naast de praktische toepasbaarheid van deze variabele INOX bocht (speciaal geschikt voor onze trapleuningen van hout), realiseert het ook een mooi accent die prachtig aansluit bij de INOX leuningdragers en INOX einddoppen; Voor een doorlopende trapleuning waarbij klassiek en warm (hout) heel mooi samengaan met modern en strak (INOX).

De variabele INOX bocht wordt veelal toegepast in het geval een trapleuning een stuk(je) rechtdoor loopt. Zowel bovenaan -of onderaan-  de trap, maar ook in het geval van een overloop en/of (tussen)bordes biedt deze INOX bocht een ideale oplossing om de leuning 1-op-1 mee te laten lopen met uw trap. Wilt u een mooi doorlopend geheel realiseren in plaats van separate leuningen, dan is de INOX bocht variabel 0 - 70 graden - HOUT de ideale mogelijkheid.

LET OP: Wenst u een doorlopende trapleuning te realiseren waarbij de trapleuning in een hoek schuin naar boven loopt dan heeft u deze bocht nodig (de 90 graden bocht is hiervoor niet geschikt).
Gerelateerde producten
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »