INOXvakman

  • TOPKWALITEIT - 100% INOX
  • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
  • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

KLANTENSERVICE

INOXvakman streeft naar een optimale klanttevredenheid. Vandaar dat wij onze procedures m.b.t. klantenservice uitgebreid hebben omschreven. Onderstaand kunt u alle informatie over ons, de betaalmethoden, garantie, bezorging, retourneren, klachtenafhandeling en contact vinden. Mocht u desondanks nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst in het geval van vragen. U kunt bellen, mailen, een contactformulier invullen of langskomen bij ons in de werkplaats / showroom. LET OP: In het geval u langs wilt komen, bel dan eerst even, dan weet u zeker dat er iemand aanwezig is!


Ga direct naar:

Over ons
Contactgegevens & openingstijden
Betaalmogelijkheden
Bezorging
Garantie

Inmeten
Monteren
Retourneren
Afkoelingsperiode
Klachtenafhandeling
 

Over INOXvakman.be

INOXvakman is een specialist op het gebied van INOX. Op INOXvakman.be vindt u een zorgvuldig samengesteld aanbod INOX trapleuningen, leuningdragers en gerelateerde INOX accessoires. Deze kunt u eenvoudig online, tegen de scherpste prijs, bestellen. Daarnaast realiseren wij prachtige INOX balustrades op maat. 

Meer informatie 'Over INOXvakman' >>

Contactgegevens & openingstijden

Wij staan u graag te woord en kunt op diverse mogelijkheden contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt bellen, mailen, gebruik maken van het contactformulier of een offerte aanvraag formulier, maar ook langskomen bij ons in de werkplaats / showroom (bel wel even van te voren, dan weet u zeker dat er iemand aanwezig is!). 

Contactpagina >>
Openingstijden >> 

INOXvakman
Rijksweg-zuid 3
5856 AA Wellerlooi
Nederland

Tel. +31 (0)478-853238
www.inoxvakman.be
info@inoxvakman.be
 

Betaalmogelijkheden

Bij INOXvakman.be kunt u uw online bestelling eenvoudig en veilig afronden met Mister Cash, creditcard (VISA en Mastercard), Maestro, PayPal, (bank)overschrijving, en ook kunt u kiezen voor 'afhalen', waarbij u tevens contant kunt betalen. 

Meer informatie over onze betaalmogelijkheden >>

Bezorging

INOXvakman rekent bij een bestelling van meer dan Euro 300,00 geen verzendkosten. Bij een bestelling van minder dan Euro 300,00 wordt een bedrag van Euro 24,95 aan verzendkosten in rekening gebracht bij een bezorging binnen Belgie.

Voor een bezorging in Nederland wordt bij een bestelling van meer dan Euro 175,00 geen verzendkosten in rekening gebracht en bij een bestelling van minder dan Euro 175,00 wordt een bedrag van Euro 9,95 aan verzendkosten in rekening gebracht bij een bezorging binnen Nederland.

INOXvakman tracht uw bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen te bezorgen, voor gecoate trapleuningen geldt een levertermijn van +/-10 werkdagen. Na een online bestelling neemt een medewerker van INOXvakman contact met u op, om een specifieke afleverdatum te bespreken. 

TIJD VAN LEVERING:
 Op de avond voor de afleverdatum ontvangt u een tijdspanne, van +/- 2 uur, waarbinnen de levering plaats zal vinden. Deze melding ontvangt u per e-mail. Indien een mobiel nummer van u hebben ontvangen, ontvangt u deze melding per SMS. 

LET OP: Bovenstaande leveringsvoorwaarden betreffen pakketten met een lengte groter dan 100 cm. Alle pakketten met een lengte kleiner zijn dan 100 cm, worden via de pakketdienst verstuurd. 

Meer informatie over bezorging >>
 

Garantie

INOXvakman staat voor topkwaliteit materialen, altijd 100% INOX en een topkwaliteit maatwerk werkzaamheden. Wij bieden dan ook standaard 2 jaar productgarantie op alle INOX trapleuningen en leuningdragers. Ook met betrekking tot alle INOX maatwerk oplossingen biedt INOXvakman 2 jaar productgarantie. 

Meer informatie over garantie >>

 

Inmeten

Wij willen dat u optimaal kunt genieten van uw INOX trapleuning of INOX balustrade en alles begint bij het correct inmeten. Vandaar dan ook dat wij de belangrijkste aandachtspunten bij het inmeten van een trapleuning voor u uitgewerkt hebben. 

Meer informatie over het inmeten van uw INOX trapleuning >>
 

Monteren

Nadat u alles correct heeft ingemeten en uw INOX bestelling bij INOXvakman.be geplaatst heeft, kunt u 3 tot 5 dagen later starten met montage (indien wij dit niet voor u uitvoeren uiteraard!). U kunt uw INOX trapleuning eenvoudig zelf monteren. Wij leveren altijd alle benodigde bevestingsmaterialen, zoals de juiste schroeven en pluggen, mee. U kunt dus per direct aan de slag. Voor de zekerheid hebben wij een 8 stappenplan voor het monteren van een trapleuning voor u uitgewerkt. 

Meer informatie over het monteren van uw INOX trapleuning >>

 

Retourneren

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen retourneren. De producten dienen compleet, onbeschadigd en in de originele verpakking (of een vergelijkbare verpakking) geretourneerd te worden. Alle producten die niet compleet zijn en/of gebruikersschade hebben, komen niet in aanmerking voor terugname. De kosten die het retourneren met zich meebrengt, zoals bijvoorbeeld verzendkosten en verpakkingskosten zijn voor de rekening van de klant (koper). Voor het retourneren kunt u gebruik maken van ons retourformulier. Binnen 2 werkdagen na ontvangst, neemt een medewerker van INOXvakman contact met u op. 

LET OP: Op deze wet zijn enkele uitzonderingen, waaronder producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht, overeenkomstig specificaties van de consument. Dit is van toepassing op de meeste producten van INOXvakman.be, zoals alle leuningen en ook alle producten inclusief poedercoating. Indien u gebruik heeft gemaakt van een van onze maatwerk producten, kan uw online aankoop niet herroepen noch geretourneerd worden.

Meer informatie over retourneren >>
 

Afkoelingsperiode

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel transportkosten zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en en in de originele verpakking (of een vergelijkbare verpakking) geroutneerd moeten worden aan INOXvakman. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@inoxvakman.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten (mits retourzending is ontvangen door INOXvakman).
LET OP: Dit geldt niet voor maatwerk producten, zoals INOX trapleuningen en alle gecoate producten.
 

Klachtenafhandeling

Wij streven naar een optimale klanttevredenheid en nemen uw klacht zeer serieus. Voor het indienen van een klacht kunt u gebruik maken van ons klachtenformulier. Deze kunt vervolgens per e-mail verzenden naar info@inoxvakman.be. In het geval van een defect of schade, vragen wij u om een digitale foto hiervan aan te leveren. Binnen 2 werkdagen, na ontvangst, neemt een medewerker van INOXvakman contact met u op. 

Meer informatie over klachtenafhandeling >> 

© Copyright 2019 INOXvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »