LEUNINGvakman.be

Leuninghouder hamerslag gecoat TYPE 1 rond - INOX drager inclusief grijze hamerslag look poedercoating

De leuninghouder hamerslag gecoat TYPE 1 rond is een stoere leuningdrager van 100% geborsteld INOX voorzien van een hoogwaardige grijze 'hamerslag look' poedercoating. Deze drager is geschikt voor onze ronde trapleuning(en). De TYPE 1 leuningdrager is een klassiek vormgegeven leuningdrager, gekenmerkt door mooie vloeiende lijnen, die in praktisch iedere inrichting mooi past. Deze leuninghouder met hamerslag look coating is - naast stoer & robuust - extra dik (2-laags), oftewel van hoogwaardige kwaliteit op het gebied van onderhoudsvriendelijkheid. Bij de leuningdrager TYPE 1 zijn de schroeven zichtbaar. Geeft u de voorkeur aan een 'blinde' leuningdrager, kunt u de leuningdragers TYPE 3 rond eens bekijken!

Een leuninghouder met hamerslag poedercoating;

Onze hamerslag coating leuninghouders combineren de prachtige authentieke smeedijzeren trapleuningen look met het gemak van onze 'gecoate leuningdragers'. De vraag naar stoere industriele stalen / metalen / ijzeren trapleuningen neemt enorm toe, vandaar dat wij een serie leuningen & dragers uitgewerkt hebben met die stoere & robuuste hamerslag look (in toegankelijk grijs). Naast een stoere look is de hamerslag coating van hoogwaardige kwaliteit, super sterk, onderhoudsvriendelijk en ook gebruiksvriendelijk. 

Een fijnstructuur hamerslag coating:
Onze hamerslag coating betreft een fijnstructuur coating. Deze zorgt voor een lichte structuur in het oppervlakte van de leuningdrager (niet glad). Naast een stoere look is een fijnstructuur coating - t.o.v. een gladde coating - minder gevoelig voor beschadigingen, minder krasgevoelig en ook vallen kleine oneffenheden minder snel op. Dit is zeker het geval bij een hamerslag coating. 

Een industriele look met de hamerslag coating. 
Er zijn weinig looks zo 'industrieel' als hamerslag(verf). De 'echte' hamerslagverf wordt namelijk met name gebruikt voor technische apparatuur. De reden hiervoor is met name praktisch: De hamerslag structuur zorgt er namelijk voor dat - ook niet zo mooie oppervlakken - er toch goed uitzien, ideaal dus voor industriële toepassingen. 

De hamerslag leuningdrager TYPE 1 rond;

 • TYPE 1 rond betreft 100% geborsteld INOX (304).
 • De leuninghouder wordt mooi gecoat (poedercoating) in hamerslag look grijs.
 • TYPE 1 rond is geschikt voor een ronde trapleuning.
 • TYPE 1 wordt bevestigd aan de leuning middels 2 zwarte schroeven (deze worden niet meegeleverd indien u de drager 'los' besteld).
 • Type 1 wordt bevestigd aan de muur middels 3 zwarte schroeven (deze worden meegeleverd).
 • Bij TYPE 1 zijn de schroeven (t.b.v. bevestiging aan de muur) zichtbaar.
 • U kunt ook een hamerslag look trapleuning inclusief leuningdragers TYPE 1 rond bestellen bij LEUNINGvakman.be. Ga hiervoor naar onze categorie 'hamerslag look trapleuningen'.
 • LET OP: Deze drager wordt - op bestelling - voorzien van een poedercoating en kan niet geretourneerd worden. 
   

U ontvangt per leuningdrager TYPE 1 rond:

 • 3 zwarte houtschroeven, verzonken kruiskop, rond 4,5 x 40  mm
 • 3 pluggen, rond 6 mm

Kan de leuninghouder TYPE 1 'vermaakt' worden?

Het is een vraag die wij geregeld krijgen van onze klanten, is het mogelijk om de leuninghouder TYPE 1 te vermaken (te verlengen of in te korten)? Helaas is dit niet mogelijk. 

 • ronde trapleuning
 • INOX 304 incl. coating
 • Poedercoating
 • 3 zwarte schroeven rond 4,5 x 40 mm
Gerelateerde producten
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »