LEUNINGvakman.be

Leuninghouder hamerslag gecoat TYPE 14 rond - INOX drager inclusief grijze hamerslag look poedercoating

De leuninghouder hamerslag gecoat TYPE 14 rond is een stoere leuningdrager van 100% geborsteld INOX voorzien van een hoogwaardige grijze 'hamerslag look' poedercoating. De TYPE 14 rond leuningdrager wordt in lijn met uw trapleuning gepositioneerd, wat een bijzonder stijlvolle trapleuning realiseert, met een modern tintje. Deze TYPE 14 rond is geschikt voor onze ronde trapleuning(en). Wanneer u gaat voor een strakke en moderne inrichting, is de leuningdrager TYPE 14 rond echt iets voor u! Deze leuningdrager met hamerslag look coating is - naast stoer & robuust - extra dik (2-laags), oftewel van hoogwaardige kwaliteit op het gebied van onderhoudsvriendelijkheid. 

Hoe werkt montage van de TYPE 14 leuninghouder?

In de TYPE 14 leuningdrager is een kamer verwerkt inclusief ‘bus’. De drager TYPE 14 kunt u op de muur monteren op een stokbout m8. De leuningdrager wordt aan de leuning bevestigd met een m6 bout, ook in de kern van de steun. M.b.t. montage van een leuning inclusief leuningdragers TYPE 14 worden allereerst de dragers aan de leuning bevestigd. Vervolgens wordt de leuning inclusief dragers aan de muur gemonteerd, op de m8 stokbouten. Het geheel wordt vervolgens vastgezet met een inbusboutje (per drager).

Een leuninghouder met hamerslag poedercoating;

Onze hamerslag coating leuninghouders combineren de prachtige authentieke smeedijzeren trapleuningen look met het gemak van onze 'gecoate leuningdragers'. De vraag naar stoere industriele stalen / metalen / ijzeren trapleuningen neemt enorm toe, vandaar dat wij een serie leuningen & dragers uitgewerkt hebben met die stoere & robuuste hamerslag look (in toegankelijk grijs). Naast een stoere look is de hamerslag coating van hoogwaardige kwaliteit, super sterk, onderhoudsvriendelijk en ook gebruiksvriendelijk. 

Een fijnstructuur hamerslag coating:
Onze hamerslag coating betreft een fijnstructuur coating. Deze zorgt voor een lichte structuur in het oppervlakte van de leuningdrager (niet glad). Naast een stoere look is een fijnstructuur coating - t.o.v. een gladde coating - minder gevoelig voor beschadigingen, minder krasgevoelig en ook vallen kleine oneffenheden minder snel op. Dit is zeker het geval bij een hamerslag coating. 

Een industriele look met de hamerslag coating. 
Er zijn weinig looks zo 'industrieel' als hamerslag(verf). De 'echte' hamerslagverf wordt namelijk met name gebruikt voor technische apparatuur. De reden hiervoor is met name praktisch: De hamerslag structuur zorgt er namelijk voor dat - ook niet zo mooie oppervlakken - er toch goed uitzien, ideaal dus voor industriële toepassingen. 

De hamerslag leuningdrager TYPE 14 rond;

 • TYPE 14 rond betreft 100% geborsteld INOX (304).
 • De leuninghouder wordt mooi gecoat (poedercoating) in hamerslag look grijs.
 • TYPE 14 rond is geschikt voor de ronde trapleuning.
 • TYPE 14 wordt bevestigd aan de leuning middels 1 bout (deze wordt niet meegeleverd indien u de drager 'los' besteld).
 • TYPE 14 is 'blind' (geen schroeven zichtbaar) en wordt bevestigd aan de muur met 1 stokbout (deze wordt meegeleverd). 
 • U kunt ook een hamerslag look trapleuning inclusief leuningdragers TYPE 14 bestellen bij LEUNINGvakman.be. Ga hiervoor naar onze categorie 'hamerslag look trapleuningen'.
 • LET OP: Deze drager wordt - op bestelling - voorzien van een poedercoating en kan niet geretourneerd worden. 
   

U ontvangt per leuningdrager TYPE 14:

 • 1 INOX stokbout m8
 • 1 plug m10

Kan de leuninghouder TYPE 14 'vermaakt' worden?

Het is een vraag die wij geregeld krijgen van onze klanten, is het mogelijk om de leuninghouder TYPE 14 te vermaken (te verlengen of in te korten)? Helaas is dit niet mogelijk. 

 • vierkante / rechthoekige trapleuningen
 • INOX 304 incl. coating
 • Poedercoating
 • 1 INOX stokbout m8
Gerelateerde producten
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »