LEUNINGvakman.be

Leuninghouder hamerslag gecoat TYPE 3 vierkant - INOX drager inclusief grijze hamerslag look poedercoating

De leuninghouder hamerslag gecoat TYPE 3 vierkant is een stoere leuningdrager van 100% geborsteld INOX voorzien van een hoogwaardige grijze 'hamerslag look' poedercoating. Deze drager is geschikt voor onze vierkante / rechthoekige trapleuning(en). De TYPE 3 leuningdrager is een moderne & toegankelijke leuningdrager, gekenmerkt door mooie vloeiende lijnen + 'blinde afwerking', die in praktisch iedere inrichting mooi past. Deze leuninghouder met hamerslag look coating is - naast stoer & robuust - extra dik (2-laags), oftewel van hoogwaardige kwaliteit op het gebied van onderhoudsvriendelijkheid. De TYPE 3 vierkant heeft een 'blinde bevestiging', dit houdt in dat de bevestigingsschroeven niet zichtbaar zijn. Ideaal voor een moderne en strakke look. 

Een leuninghouder met hamerslag poedercoating;

Onze hamerslag coating leuninghouders combineren de prachtige authentieke smeedijzeren trapleuningen look met het gemak van onze 'gecoate leuningdragers'. De vraag naar stoere industriele stalen / metalen / ijzeren trapleuningen neemt enorm toe, vandaar dat wij een serie leuningen & dragers uitgewerkt hebben met die stoere & robuuste hamerslag look (in toegankelijk grijs). Naast een stoere look is de hamerslag coating van hoogwaardige kwaliteit, super sterk, onderhoudsvriendelijk en ook gebruiksvriendelijk. 

Een fijnstructuur hamerslag coating:
Onze hamerslag coating betreft een fijnstructuur coating. Deze zorgt voor een lichte structuur in het oppervlakte van de leuningdrager (niet glad). Naast een stoere look is een fijnstructuur coating - t.o.v. een gladde coating - minder gevoelig voor beschadigingen, minder krasgevoelig en ook vallen kleine oneffenheden minder snel op. Dit is zeker het geval bij een hamerslag coating. 

Een industriele look met de hamerslag coating. 
Er zijn weinig looks zo 'industrieel' als hamerslag(verf). De 'echte' hamerslagverf wordt namelijk met name gebruikt voor technische apparatuur. De reden hiervoor is met name praktisch: De hamerslag structuur zorgt er namelijk voor dat - ook niet zo mooie oppervlakken - er toch goed uitzien, ideaal dus voor industriële toepassingen. 

De hamerslag leuningdrager TYPE 3 vierkant;

 • TYPE 3 vierkant betreft 100% geborsteld INOX (304).
 • De leuninghouder wordt mooi gecoat (poedercoating) in hamerslag look grijs.
 • TYPE 3 vierkant is geschikt voor een vierkante / rechthoekige trapleuning.
  TYPE 3 is ook beschikbaar voor de ronde trapleuning (TYPE 3 rond).
 • TYPE 3 wordt bevestigd aan de leuning middels 2 zwarte schroeven (deze worden niet meegeleverd indien u de drager 'los' besteld).
 • TYPE 3 vierkant is 'blind' (geen schroeven zichtbaar) en wordt bevestigd aan de muur met 1 stokbout (deze wordt meegeleverd).
 • U kunt ook een hamerslag look trapleuning inclusief leuningdragers TYPE 3 vierkant bestellen bij LEUNINGvakman.be. Ga hiervoor naar onze categorie 'hamerslag look trapleuningen'.
 • LET OP: Deze drager wordt - op bestelling - voorzien van een poedercoating en kan niet geretourneerd worden. 
   

U ontvangt per leuningdrager TYPE 3 vierkant:

 • 1 INOX stokbout m8
 • 1 plug m10

Kan de leuninghouder TYPE 3 'vermaakt' worden?

Het is een vraag die wij geregeld krijgen van onze klanten, is het mogelijk om de leuninghouder TYPE 3 te vermaken (te verlengen of in te korten)? Ja dit is mogelijk en doen wij in eigen beheer:

Inkorten: JA
Verlengen: JA, tot maximaal 60 mm

Wilt u de dragers laten vermaken? Stuur dan een e-mail naar [email protected] met uw specifieke wensen. U ontvangt op korte termijn een gericht voorstel. 

 • vierkante / rechthoekige trapleuningen
 • INOX 304 incl. coating
 • Poedercoating
 • 1 INOX stokbout m8
Gerelateerde producten
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »