LEUNINGvakman.be

Leuninghouder hamerslag gecoat TYPE 4 vierkant - INOX drager inclusief grijze hamerslag look poedercoating

De leuninghouder hamerslag gecoat TYPE 4 vierkant is een stoere leuningdrager van 100% geborsteld INOX voorzien van een hoogwaardige grijze 'hamerslag look' poedercoating. De TYPE 4 leuningdrager wordt in lijn met uw trapleuning gepositioneerd, wat een bijzondere trapleuning realiseert, met een modern tintje. De TYPE 4 drager vierkant is geschikt voor onze vierkante / rechthoekige trapleuningen. Wanneer u gaat voor een strakke en moderne inrichting, is de leuningdrager TYPE 4 vierkant echt iets voor u! Deze leuningdrager met hamerslag look coating is - naast stoer & robuust - extra dik (2-laags), oftewel van hoogwaardige kwaliteit op het gebied van onderhoudsvriendelijkheid. 

Een leuninghouder met hamerslag poedercoating;

Onze hamerslag coating leuninghouders combineren de prachtige authentieke smeedijzeren trapleuningen look met het gemak van onze 'gecoate leuningdragers'. De vraag naar stoere industriele stalen / metalen / ijzeren trapleuningen neemt enorm toe, vandaar dat wij een serie leuningen & dragers uitgewerkt hebben met die stoere & robuuste hamerslag look (in toegankelijk grijs). Naast een stoere look is de hamerslag coating van hoogwaardige kwaliteit, super sterk, onderhoudsvriendelijk en ook gebruiksvriendelijk. 

Een fijnstructuur hamerslag coating:
Onze hamerslag coating betreft een fijnstructuur coating. Deze zorgt voor een lichte structuur in het oppervlakte van de leuningdrager (niet glad). Naast een stoere look is een fijnstructuur coating - t.o.v. een gladde coating - minder gevoelig voor beschadigingen, minder krasgevoelig en ook vallen kleine oneffenheden minder snel op. Dit is zeker het geval bij een hamerslag coating. 

Een industriele look met de hamerslag coating. 
Er zijn weinig looks zo 'industrieel' als hamerslag(verf). De 'echte' hamerslagverf wordt namelijk met name gebruikt voor technische apparatuur. De reden hiervoor is met name praktisch: De hamerslag structuur zorgt er namelijk voor dat - ook niet zo mooie oppervlakken - er toch goed uitzien, ideaal dus voor industriële toepassingen. 

De hamerslag leuningdrager TYPE 4 vierkant;

 • TYPE 4 vierkant betreft 100% geborsteld INOX (304).
 • De leuninghouder wordt mooi gecoat (poedercoating) in hamerslag look grijs.
 • TYPE 4 vierkant is geschikt voor de vierkante / rechthoekige trapleuningen.
 • TYPE 4 wordt bevestigd aan de leuning middels 2 zwarte schroeven (deze worden niet meegeleverd indien u de drager 'los' besteld).
 • Type 4 wordt bevestigd aan de muur middels 3 zwarte schroeven (deze worden meegeleverd).
 • Bij TYPE 4 zijn de schroeven (t.b.v. bevestiging aan de muur) zichtbaar.
 • TYPE 4 wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen (schroeven en pluggen)
 • U kunt ook een hamerslag look trapleuning inclusief leuningdragers TYPE 4 bestellen bij LEUNINGvakman.be. Ga hiervoor naar onze categorie 'hamerslag look trapleuningen'.
 • LET OP: Deze drager wordt - op bestelling - voorzien van een poedercoating en kan niet geretourneerd worden. 
   

U ontvangt per leuningdrager TYPE 4:

 • 3 zwarte houtschroeven, verzonken kruiskop, rond 4,5 x 40  mm
 • 3 pluggen, rond 6 mm

Kan de leuninghouder TYPE 4 'vermaakt' worden?

Het is een vraag die wij geregeld krijgen van onze klanten, is het mogelijk om de leuninghouder TYPE 4 te vermaken (te verlengen of in te korten)? Helaas is dit niet mogelijk. 

 • vierkante / rechthoekige trapleuningen
 • INOX 304 incl. coating
 • Poedercoating
 • 3 zwarte schroeven rond 4,5 x 40 mm
Gerelateerde producten
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »