INOXvakman

  • TOPKWALITEIT - 100% INOX
  • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
  • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

Montage van uw INOX trapleuning

€75,00

... updating the shopping cart ...
Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Wilt u de montage van uw INOX trapleuning liever uitbesteden? Geen enkel probleem. De vakkundige werknemers van INOXvakman zijn u graag van dienst. Wanneer u kiest voor montage door INOXvakman bent u verzekerd van een perfecte montage van uw nieuwe trapleuning(en).

Wanneer u kiest voor montage, neemt een van onze werknemers telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen. Hierbij wordt een datum en tijdstip afgesproken die voor u goed uitkomen. Wij begrijpen dat u het druk heeft, vandaar dat onze medewerkers ook na 17.00 voor u klaar staan, wanneer dat beter uitkomt!

Voorwaarden van montage tegen een vaste prijs.

Wij vinden het belangrijk om vaste, scherpe prijzen te hanteren binnen ons online assortiment INOX producten, maar ook diensten. De prijs die genoemd is en u online af kunt rekenen is de vaste prijs voor inmeten, exclusief reiskosten. 

Wij vragen u dan ook om binnen het bestellen van de montage de juiste reisafstand te selecteren. U kunt hierbij de afstand gebruiken die in Google Maps wordt weergegeven. Selecteer hierbij uw locatie en de adresgegevens van INOXvakman 'Rijksweg-zuid 3, 5856 AA Wellerlooi'. U kunt hierbij het KM aantal van een enkele reis aanhouden.

Daarnaast hanteren we een vaste montageprijs per trapleuning. Wilt u meerdere INIOX trapleuningen laten monteren, selecteer dan het juiste aantal rechtsboven. Binnen de webshop wordt er een maximaal aantal van 8 leuningen aangehouden. Mocht u meerdere leuningen willen bestellen en laten monteren? Geen enkel probleem. Neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers. Dit kunt u telefonisch en per e-mail doen. Ook kunt u gebruik maken van ons contactformulier >>.

Zelf monteren?

U kunt uiteraard zelf uw INOX trapleuning monteren. Bekijk dan wel eerst onze montage tips >>.

© Copyright 2018 INOXvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Powered by Lightspeed Powered by Lightspeed