INOXvakman

  • TOPKWALITEIT - 100% INOX
  • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
  • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

Montage van uw INOX trapleuning

€75,00

... updating the shopping cart ...
Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Wilt u de montage van uw trapleuning liever uitbesteden? Geen enkel probleem. De vakkundige werknemers van INOXvakman zijn u graag van dienst. Wanneer u kiest voor montage door INOXvakman bent u verzekerd van een perfecte montage van uw nieuwe trapleuning(en).

Wanneer u kiest voor montage, neemt een van onze werknemers telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen. Hierbij wordt een datum en tijdstip afgesproken die voor u goed uitkomen. 

Voorwaarden van monteren tegen een vaste prijs.

Wij vinden het belangrijk om vaste, scherpe prijzen te hanteren. De prijs van het monteren die u online af kunt rekenen is de vaste prijs voor het monteren op 1 adres van 'rechte standaard leuningen', exclusief reiskosten.

Hierbij hanteren wij een vaste montageprijs per trapleuning. Wilt u meerdere trapleuningen laten monteren? Selecteer dan het juiste aantal rechtsboven onder de vraag 'Hoeveel trapleuningen wilt u laten monteren'. Online kunt u een maximaal aantal van 10 leuningen selecteren.

Mocht u meerdere leuningen willen bestellen en laten monteren, neem dan even contact met ons op. Dit kunt u telefonisch en per e-mail doen, of maak gebruik van ons contactformulier >>. U ontvangt op korte termijn een gericht prijsvoorstel.
 

Kies de juiste reisafstand staffel.

Alle montage werkzaamheden worden vanuit ons kantoor in Wellerlooi (Limburg, NL) uitgevoerd. De reisafstand van ons kantoor naar uw adres is bepalend voor de kostenstaffel, de reiskosten zijn dan ook variabel. Wij hanteren een vaste km vergoeding en u kunt zelf de juiste reisafstand (lees: km afstand) selecteren. Selecteer hierbij de juiste staffel waarin de afstand (enkele reis) van uw woon adres naar Rijksweg-zuid 3, Wellerlooi Limburg valt. U kunt hierbij gebruik maken van google maps en uiteraard de 'kortste afstand' hanteren. 

Monteren door u zelf, of een lokale partij/klusser.

De meeste trapleuningen van INOXvakman.be zijn door iemand die 'een beetje handig is' goed zelf te monteren. Zeker indien het een 'standaard rechte' leuningen betreft. Wel adviseren wij altijd om te zorgen voor een extra paar handen, dit is echt een vereiste. Ook is het zo dat er wat verschil zit in het type leuningdragers en de complexiteit van montage. Zo is de TYPE 1 bijvoorbeeld een stuk eenvoudiger te monteren dan TYPE 5, die iets lastiger is. Gaat u zelf aan de slag met montage, neem dan zeker even een kijkje bij onze montagehandleiding >>

Wilt u deze klus liever uitbesteden? Geen enkel probleem. De medewerkers van INOXvakman.be zijn u graag van dienst. Maar ook hierbij een eerlijk advies, bent u zelf 'een beetje' handig, of kent u iemand die dit is, dan is de kans groot dat het helemaal goed gaat komen! En natuurlijk kunt u ook gebruik maken van een lokaal klusbedrijf / lokale klusser. 

Wij geven hierbij een eerlijk advies. Natuurlijk doen onze vakmannen dit graag voor u, maar afhankelijk van de afstand kan het prijs-technisch gezien voordeliger zijn om gebruik te maken van een lokale partij.  

Montage van maatwerk producten. 

Montage op locatie, zoals bovenstaand toegelicht, is toegespitst op het standaard (rechte) leuningwerk. Is er sprake van specifiek maatwerk, zoals doorlopende trapleuningen met (variabele) bochten en/of tussen / koppelstukken. Of wenst u prijsvoorstel te ontvangen voor een balustrade, dan is montage op locatie veelal gewenst. Ons standaard 'monteren' tarief is hierbij niet van toepassing. Wenst u hiervoor graag een voorstel te ontvangen, neem dan contact met ons op. Wij werken graag een gericht voorstel voor u uit. Bel ons even, maak gebruik van ons offerte formulier, of stuur een e-mail naar info@inoxvakman.be. 

Inmeten + montage in 1 afspraak.

Heeft u de maten in basis goed opgemeten, maar wilt u gewoon zeker zijn van een perfect resultaat, dan is het combineren van inmeten + monteren op locatie binnen 1 afspraak wellicht een interessante optie voor u. Vooral met het oog op de reisafstand (en de bijbehorende km vergoeding) is het vaak interessant om het aantal afspraken te minimaliseren. In het geval van INOX trapleuningen (met INOX einddoppen) is het mogelijk dat wij inmeten + monteren binnen 1 afspraak combineren. Hierbij geeft u ons de 'ruwe' maten door, wij werken de trapleuningen voor zover mogelijk voor en op locatie wordt de leuning perfect op maat vervaardigd, afgewerkt en vervolgens gemonteerd. Snel, efficiënt en voordelig! Vraag gerust naar de mogelijkheden via info@inoxvakman.be. 

© Copyright 2018 INOXvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Powered by Lightspeed Powered by Lightspeed