INOXvakman

 • TOPKWALITEIT - 100% INOX
 • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
 • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

Ook voor het inmeten en het monteren kunt u terecht bij INOXvakman.be. Het inmeten van uw leuning is normaal gesproken de eerst stap die genomen moet worden. En nadat uw leuning op maat bezorgd wordt, is montage de laatste stap. Voor beide diensten kunt u gebruik maken van de ervaren vakmannen van INOXvakman.be. Wij bieden dit tegen een vast tarief + een vaste km vergoeding aan en ook kunt u deze direct online (mee)bestellen. LET OP: Hierbij wordt uitgegaan van rechte (standaard) leuningen. In het geval van specifiek maatwerk, zoals een doorlopende trapleuning en/of balustrades, werken wij graag een gericht voorstel voor u uit. Maak gebruik van ons offerte formulier, of stuur een e-mail naar info@inoxvakman.be.

  • Inmeten

   Hulp nodig met het inmeten? De medewerkers van INOXvakman zijn u graag van dienst. Topkwaliteit trapleuningen en op locatie ingemeten. Bestel direct online!

   €50,00
   Meer info
  • Montage

   Hulp nodig met de montage van uw trapleuning? De medewerkers van INOXvakman zijn u graag van dienst. Bestel monteren op locatie direct online!

   €75,00
   Meer info


Trapleuning inmeten op locatie. 

Natuurlijk kunt u zelf de maten opnemen. Om u hiermee te helpen hebben wij een inmeet handleiding >> uitgewerkt, zodat u goed voorbereid aan de slag kunt gaan. In het geval van een 'standaard rechte' leuning is het inmeten van een trapleuning relatief eenvoudig. Mocht u deze klus graag uit willen besteden, dan zijn onze vakmannen u natuurlijk graag van dienst. Maar hierbij geven wij altijd een eerlijk advies, bent u zelf 'een beetje' handig, of kent u iemand die dit is, dan komt dit vast helemaal goed! 

LET OP: Is er geen sprake van standaard rechte leuningen, maar specifieke wensen zoals een doorlopende trapleuning waarbij gebruik gemaakt wordt van (variabele) bochten en/of tussen- en koppelstukken. Of wenst u een prijsvoorstel te ontvangen voor een INOX balustrade, dan is inmeten op locatie veelal noodzakelijk. Dit zal altijd maatwerk betreffen, waarbij ons standaard 'inmeten' tarief niet van toepassing is. Wenst u hiervoor een voorstel te ontvangen, neem dan contact met ons op. Wij werken graag een gericht voorstel voor u uit. Bel ons even, maak gebruik van ons offerte formulier, of stuur een e-mail naar info@inoxvakman.be.

Trapleuning(en) monteren op locatie.

Onze trapleuningen zijn door iemand die 'een beetje handig is' goed zelf te monteren. Zeker in het geval van de standaard rechte trapleuningen. Wel adviseren wij u altijd te zorgen voor een extra paar handen. Ook is het zo dat specifieke leuningdragers wat eenvoudiger zijn op het gebied van montage. Zo is de TYPE 1 bijvoorbeeld een stuk gemakkelijker dan TYPE 5, die iets lastiger is. Gaat u zelf aan de slag met montage, neem dan zeker even een kijkje bij onze montagehandleiding >>

Wilt u deze klus liever uitbesteden? Geen enkel probleem. De medewerkers van INOXvakman zijn u graag van dienst. Maar ook hierbij een eerlijk advies, bent u zelf 'een beetje' handig, of kent u iemand die dit is, dan is de kans groot dat het helemaal goed gaat komen!

© Copyright 2018 INOXvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Powered by Lightspeed Powered by Lightspeed