LEUNINGvakman.be

Bezorging

LEUNINGvakman.be streeft naar 100% klanttevredenheid en naast een hoge mate van service, scherpe (online) prijzen, maatwerk en een gebruiksvriendelijke webshop, is (een snelle en betrouwbare) bezorging cruciaal. Wij doen er dan ook alles aan om uw online bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen en dragen tevens zorg voor een goede verpakking. 
 

Verzendkosten (België)

Verzendkosten België
Gratis verzending: Bij samples en een bestelling groter dan € 500,-.
Verzendkosten € 14,95: Pakketpost zoals bijvoorbeeld leuningdragers en einddoppen. 
Verzendkosten € 24,95: Regulier transport - voor alle trapleuningen. Bij een bestelling kleiner dan € 500,-

Verzendkosten Nederland
Gratis verzending: Bij samples en een bestelling groter dan € 250,-.
Verzendkosten € 9,95: Bij een bestelling kleiner dan € 250,-

LET OP: voor levering naar de Waddeneilanden gelden afwijkende tarieven en hierbij is in de meeste gevallen sprake van een extra toeslag. Voor de actuele tarieven kunt u contact met ons opnemen. in het geval uw aflever adres de Waddeneilanden betreft, neemt een van onze medewerkers contact met u op. Pas nadat u goedkeuring geeft op de extra toeslag wordt uw bestelling in behandeling genomen. 

Levering

LEUNINGvakman tracht uw bestelling binnen circa 5 werkdagen te bezorgen, voor gecoate trapleuningen geldt een levertermijn van +/-10 werkdagen. Nadat u online uw bestelling heeft afgerond, neemt een medewerker van LEUNINGvakman contact met u op. Hierbij wordt een specifieke afleverdatum besproken, die voor u goed uitkomt. 

TIJD VAN LEVERING:

De specifieke leverdatum zal altijd met u samen kortgesloten worden. Op de dag van levering kunt u vanaf 08.30 telefonisch contact met ons opnemen. Een van onze medewerkers kan u vervolgens een gericht tijdspanne geven (+/- 2 uur) waarin de levering (naar verwachting) plaats zal vinden.

De chauffeur zal vervolgens circa 60 minuten voor levering telefonisch contact met u opnemen, om een seintje te geven dat 'hij/zij eraan komt'.

LET OP: Bovenstaande leveringsvoorwaarden betreffen pakketten met een lengte groter dan 100 cm. Alle pakketten met een lengte kleiner zijn dan 100 cm, worden via pakketdienst verstuurd.

Leverlocatie

Afleveradres bereikbaar voor vrachtwagen.
Het door u ingevoerde afleveradres dient bereikbaar te zijn voor een vrachtwagen (van ong. 18 meter lang). De meeste online bestellingen worden bezorgd met een vrachtwagen. Mocht het door u ingevoerde afleveradres niet / lastig bereikbaar te zijn met een vrachtwagen, verzoeken wij  om dit tijdens of direct na uw online bestelling (binnen 1 werkdag na uw online bestelling) te melden. 

In het geval het door u gewenste afleveradres niet of lastig bereikbaar is voor een vrachtwagen, wordt in samenspraak een afwijkend afleveradres gekozen waar uw online bestelling gelost wordt. Uiteraard zo dicht mogelijk bij de gewenste uiteindelijke bestemming.

Blijkt tijdens levering dat het afleveradres niet of lastig te bereiken is voor een vrachtwagen, zullen wij per direct telefonisch contact opnemen om een alternatief te bespreken. Geeft deze oproep geen gehoor en/of kan er geen passend alternatief gevonden worden, zal uw online bestelling niet afgeleverd worden en zijn de kosten voor een tweede verzending voor rekening van koper.

Levering betreft de begaande grond.
De uitgangspositie van onze transporteur is altijd om uw bestelling zo dicht mogelijk bij het aangegeven adres te bezorgen. Aangezien uw bestelling veelal op pallets geleverd wordt, die gelost worden met een kooiaap of palletwagen, bepaald de transporteur per specifieke situatie tot in hoeverre dit mogelijk is. De specifieke situatie en het te berijden terrein is hierbij bepalend. Levering vindt altijd plaats op de begane grond.

Moet iemand de bestelling persoonlijk in ontvangst nemen?
Indien er niemand op locatie aanwezig is, zal de bestelling op de meest geschikte plek geplaatst worden. Indien u van te voren aangeeft dat er niemand aanwezig is, kunt u alvast de voorkeursplek aangeven, zodat de chauffeur hier rekening mee kan houden. Uiteindelijk zal de chauffeur op eigen inzicht de beste plek kiezen om uw bestelling te plaatsen. Tevens maakt de chauffeur hier een foto van.

Wij verzoeken u om uw bestelling binnen 1 werkdag te controleren en eventuele opmerkingen tijdig aan te leveren per e-mail.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »