LEUNINGvakman.be

INOX maatwerk

LEUNINGvakman.be - voorheen INOXvakman - is gespecialiseerd in INOX maatwerk, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Veelvoorkomende INOX maatwerk producten zijn uiteraard INOX trapleuningen op maat. Alle maatwerk werkzaamheden zoals het snijden, slijpen, lassen, zagen en walsen van INOX wordt in eigen beheer uitgevoerd door onze ervaren en vakkundige medewerkers. Bent u op zoek naar INOX maatwerk? Wat uw specifieke wensen ook zijn, LEUNINGvakman realiseert prachtige INOX oplossingen, geheel naar wens en volledig op maat.
 

Hoe ziet een INOX maatwerk project eruit?

Onderstaand worden de diverse fasen binnen een INOX maatwerk project, zoals gedefinieerd binnen de processen van LEUNINGvakman.be kort toegelicht. In het geval van vragen en/of opmerkingen, zijn wij u graag van dienst met een inhoudelijke reactie. U kunt altijd bellen, mailen, gebruik maken van ons online contactformulier of een afspraak maken voor een bezoek aan onze werkplaats. 
 

Een gericht advies op basis van uw wensen

Wanneer u op zoek bent naar een INOX maatwerk oplossing, worden allereerst uw specifieke wensen en eisen geïnventariseerd. Wanneer de situatie er om vraagt, zal een medewerker van LEUNINGvakman contact met u op nemen om e.e.a. te bespreken. Indien nodig zal een collega langskomen op locatie. Bijvoorbeeld om de situatie in te meten. Op deze manier kunnen wij de diverse mogelijkheden in kaart brengen en u voorzien van een specifiek advies op maat. Ook kunnen wij na een kijkje te hebben genomen op locatie vaak een gerichte prijsindicatie afgeven.
 

Een passende INOX producten selectie

Aan de hand van de inventarisatiefase wordt de best passende oplossing gedefinieerd. Aan de hand hiervan zullen wij de mogelijke INOX producten selecteren en aan u voorleggen. In samenspraak wordt vervolgens een keuze gemaakt voor de specifieke INOX producten, waarmee gewerkt zal worden.
 

Een gerichte prijsindicatie

Wanneer de best passende INOX oplossing in kaart gebracht is en deze met u afgestemd is, is het mogelijk voor ons om een gerichte prijsindicatie af te geven. Dit betreft  in eerste instantie een ruwe prijsindicatie. Wanneer deze indicatie past bij uw verwachtingen, wordt een gerichte offerte / prijsindicatie uitgewerkt.
 

Inmeten op locatie

Binnen een maatwerk INOX project is het tot in detail inmeten mogelijk noodzakelijk. Indien inmeten op locatie noodzakelijk is voor het uitwerken van een gerichte prijsindicatie, wordt dit in het voortraject door LEUNINGvakman.be aangegeven. In dit geval zullen wij tevens een prijsindicatie afgeven voor het inmeten op locatie (incl. reiskosten). Aan de hand van de omvang van het INOX maatwerk traject wordt hierbij tevens aangegeven of (een gedeelte van) het inmeetbedrag gecrediteerd wordt in het geval u uiteindelijk beslist om de order bij ons te plaatsen. Voordat er gestart kan worden met de fabricage van de INOX producten zal een medewerker voor het inmeten op locatie langskomen om alle afmetingen tot in detail in kaart te brengen.
 

Start met de fabricage van de INOX materialen

Na het inmeten kan er gestart worden met de fabricage van de INOX producten. De meest voorkomende werkzaamheden betreffen het op maat zagen van de INOX producten en het naar wens afwerken hiervan. Alle benodigde producten en materialen, die nodig zijn voor montage, worden bewerkt, perfect afgewerkt en klaargezet. LEUNINGvakman.be voert de meeste INOX maatwerk werkzaamheden in eigen beheer uit, waarbij u kunt denken aan slijpen, zagen, snijden, walsen en lassen.
 

Montage op locatie.

In samenspraak met de klant wordt vervolgens een datum en starttijdstip afgesproken voor montage op locatie (indien dit door LEUNINGvakman.be wordt uitgevoerd uiteraard). Alle benodigde materialen en INOX producten worden meegenomen door onze medewerker(s), waarbij we op locatie starten met de montage. Indien er meerdere personen benodigd zijn voor de montagewerkzaamheden wordt dit van te voren duidelijk aangegeven, dit zal tevens van invloed zijn op de prijs van de montagewerkzaamheden.
 

De oplevering van het maatwerk project

Voor de relatief kleine INOX maatwerk projecten wordt direct na de montage een controle uitgevoerd en is het project na montage tevens opgeleverd. Bij de wat grotere INOX maatwerk trajecten vindt normaal gesproken een officiële oplevering plaats. Veelal wordt hier, na een voorgedefinieerde tijdsperiode na de montage, een afspraak gemaakt. Hierbij loopt een medewerker van LEUNINGvakman het gehele project nogmaals naloopt en controleert.

Een vrijblijvende offerte?

Bent u op zoek naar een INOX maatwerk oplossing? U kunt op LEUNINGvakman.be snel en eenvoudig een offerte aanvragen. Maakt u hiervoor gebruik van het contactformulier >>. Indien mogelijk zullen wij direct een prijsindicatie afgeven. Wanneer dit niet mogelijk is - en een kijkje nemen op locatie noodzakelijk is voor het inmeten - zullen wij dit aangeven. Voorafgaand aan de afspraak zal hier een prijs voor afgegeven worden inclusief afspraak voor het (gedeeltelijk) crediteren van dit bedrag na akkoord op de uiteindelijke offerte.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »