INOXvakman

  • TOPKWALITEIT - 100% INOX
  • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
  • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

INOX trapleuning bestellen


Bij INOXvakman.be kunt u gemakkelijk en snel een INOX trapleuning bestellen. U bent bij ons verzekerd van 100% INOX, ontvangt altijd een trapleuning op maat en daarnaast bieden wij scherpe prijzen. Onderstaand worden de bestelstappen uitgebreid toegelicht, zodat u direct een INOX trapleuning kunt bestellen! Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Wij zijn u graag van dienst!

Bestel uw INOX leuning in 2 stappen;

Onderstaand worden de twee stappen, zoals u deze binnen de productpagina van een INOX trapleuning tegen zult komen, uitgebreid toelicht. U vind deze 2 stappen terug op alle INOX trapleuningpagina's binnen onze webshop.

Binnen stap 1 kunt u de gewenste lengte invoeren. Vul hierbij het totale aantal centimeters in. Wilt u een INOX  trapleuning van 158 cm bestellen, vul bij stap 1 dan '158' in. Let er hierbij goed op dat u, na het invullen van het aantal cm, op de groen button 'bereken' klikt. Wanneer u hier op klikt wordt de prijs op basis van de door u ingevulde lengte meteen zichtbaar.

LET OP: Indien u kiest voor een INOX trapleuning inclusief leuningdragers, bepaalt de door u ingevulde lengte tevens het aantal leuningdragers. Deze worden automatisch berekend en nadat u klikt op 'bereken' ook meteen in beeld gebracht. 

Binnen stap 2 kunt u de afwerking van de uiteinden kiezen. 'Standaard einddoppen' is de standaard variant en indien u voor deze optie kiest zal de prijs gelijk blijven. De standaard einddoppen zijn reeds onderdeel van de getoonde prijs nadat u op 'bereken' heeft geklikt. U kunt daarnaast ook kiezen voor 'naadloos dichtlassen'. Hierbij worden de uiteinden op maat dicht gelast door een van onze vakkundige medewerkers en wordt uw trapleuning naadloos afgewerkt. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht. Deze kosten worden bij de optie duidelijk toegelicht als een 'plus prijs'. 

LET OP: Kiest u voor een ronde INOX trapleuning dan heeft u, naast de standaard vlakke einddoppen, tevens de keuze uit half ronde en ronde einddoppen. Ook deze twee opties betreffen geen extra kosten. 

Waarom zou u een INOX trapleuning bij INOXvakman.be bestellen?

Uiteraard geven wij graag antwoord op bovenstaande vraag. Bij INOXvakman.be bestelt u topkwaliteit leuningen, tegen een scherpe online prijs. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze trapleuningen. Iedere INOX trapleuning die onze werkplaats verlaat is maatwerk. In onze eigen werkplaats zagen wij uw INOX trapleuning in de juiste lengte en werken wij deze perfect af. U kunt zelf kiezen uit afwerking met einddoppen of het dicht laten lassen van de uiteinden, voor een naadloze afwerking. Ook zorgen wij ervoor dat de gaten t.b.v. de leuningdragers worden voorgeboord en uiteraard ontvangt u naast de leuningen ook de benodigde bevestigingsmaterialen, zoals schroeven en pluggen. 

U vindt binnen onze webshop een met zorg samengesteld assortiment INOX trapleuningen en INOX leuningdragers, evenals INOX accessoires. Daarnaast hebben wij een grote eigen voorraad, zodat we uw leuning op maat binnen 3 tot 5 werkdagen bij u thuis kunnen bezorgen. Nergens wordt een INOX trapleuning, op maat gezaagd, zo snel geleverd. Ook kunt u bij ons terecht voor het inmeten en/of monteren van uw INOX trapleuning.
© Copyright 2019 INOXvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Beoordeeld met een 9,6 uit 495 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »