LEUNINGvakman.be

INOX trapleuning kopen

Een INOX trapleuning kopen? Dan bent u bij LEUNINGvakman.bl - voorheen INOXvakman.be -aan het juiste adres! Bij ons vindt u een prachtig assortiment INOX trapleuningen, INOX leuningdragers en INOX accessoires. Een INOX trapleuning koopt u eenvoudig en snel bij LEUNINGvakman.be, echter zijn er wel een aantal zaken waar u rekening mee moet houden voordat u een trapleuning koopt. Wij hebben deze voor u op een rijtje gezet:

Start met inmeten!

Voordat u een INOX trapleuning kunt kopen, moeten de specifieke afmetingen bekend zijn. Het zorgvuldg inmeten van de trapleuning is dan ook altijd de eerste stap. Speciaal voor de mensen die het inmeten van de trapleuning uit wensen te besteden, bieden wij het inmeten van de trapleuning tegen een vaste prijs aan. Dit kunt u ook eenvoudig 'meebestellen'  binnen de webshop. Voor de mensen die het liever zelf willen doen, hebben wij een korte inmeetbeschrijving samengesteld, zodat u zelf direct aan de slag kunt.

Selecteer de INOX trapleuning naar keuze.

U wilt een trapleuning van INOX kopen en na het inmeten weet u de precieze afmetingen die u nodig heeft. Maar dan moet u nog een keuze maken uit al die verschillende soorten en varianten. Wij adviseren u om allereerst een keuze te maken op het gebied van vorm, rond of rechthoekig. Vervolgens kunt u kiezen uit het 'soort INOX' (304 INOX voor binnen en 316 INOX voor buiten) en de afwerking van het INOX materiaal (gepolijst of geborsteld INOX). Wanneer u hieruit heeft gekozen, kunt u een keuze maken uit de diverse leuningdragers die het beste passen (die u het mooist vind) en voor de afwerking van de leuningen (einddoppen of dichtgelast). 

Een hoop mogelijkheden en dus een hoop knopen die doorgehaakt dienen te worden, voordat u daadwerkelijk over kunt gaan tot het kopen van uw INOX trapleuning op maat. Uw smaak is hierbij natuurlijk leidend, echter is het goed om te kijken naar de huidige inrichting van uw woning. Een ronde trapleuning met klassieke leuningdragers past in praktisch iedere inrichting, ook de wat meer traditionele interieurstijlen. Binnen een moderne inrichting, met bijvoorbeeld een strak interieur, zijn de vierkante en rechthoekige RVS trapleuning een mooie optie. Wat uw keuze ook is, bij LEUNINGvakman.be vindt u altijd een INOX trapleuning die bij u past!
 

Het kopen van uw INOX / RVS trapleuning; 2 eenvoudige stappen!

De juiste afmetingen zijn bekend en u heeft een keuze voor een type RVS / INOX trapleuning met bijbehorende leuningsteunen kunnen maken, dan kunt u overgaan tot het kopen van uw INOX trapleuning! Bij LEUNINGvakman kunt u in drie eenvoudige stappen uw INOX trapleuning bestellen

Stap 1: Voer de gewenste lengte in (in centimeters)
Stap 2: Kies de gewenste afwerking van de uiteinden; einddoppen (eventueel verschillende varianten), of naadloos dichtlassen. 

Een INOX trapleuning kopen bij LEUNINGvakman.be

Wanneer u een INOX trapleuning koopt bij LEUNINGvakman.be bent u verzekerd van 100% INOX, oftewel topkwaliteit materialen, is uw trapleuning altijd op maat voor u vervaardigd, perfect afgewerkt en kunt u deze al binnen 3 tot 5 werkdagen aan huis ontvangen. Naast topkwaliteit trapleuningen en scherpe online prijzen, kunt u ook rekenen op een optimale service. U vindt online uitgebreide inmeet- en montage handelingen en onze medewerkers staan desgewenst voor u klaar voor hulp bij het inmeten en/of monteren van uw RVS trapleuning. Ook INOX maatwerk is mogelijk, denk hierbij bijvoorbeeld aan het walsen van uw leuning (buigen), maar ook voor ander maatwerk is de kans groot dat wij u van dienst kunnen zijn. Een INOX trapleuning kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »