LEUNINGvakman.be

INOX trapleuning op maat

Voor een INOX trapleuning op maat bent u bij LEUNINGvakman.be - voorheen INOXvakman - aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in INOX trapleuningen op maat. In principe is iedere trapleuning bij INOXvakman op maat voor u gemaakt, echter kunt u naast een uitgebreid assortiment van 'doe het zelf’ INOX trapleuningen, ook voor INOX maatwerk bij ons terecht. In dit geval betreft het bijvoorbeeld trapleuningen waarbij meer ‘maatwerk’ komt kijken dan puur het op maat zagen van de leuning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gebogen trapleuningen. Onderstaand vindt u een overzicht van verschillende INOX trapleuningen die handmatig vakmanschap benodigen;
 

Wanneer een INOX trapleuning op maat?

In het geval u een specifieke wens of behoefte, heeft waarbij het online assortiment INOX trapleuningen niet 1-op-1 aansluit, is de kans groot dat u maatwerk wenst. Er zijn diverse voorbeelden van INOX trapleuningen op maat, echter in de meeste gevallen bent u op zoek naar 1 van onderstaande trapleuningen;
 

Gebogen (gewalste) INOX trapleuningen

De meeste INOX trapleuningen die online worden aangeschaft betreffen 1 lange, of 2 of 3 kortere trapleuningen per trap. In het geval van een trap met 'ronde vormen', waarbij een rechte trapleuning niet gelijk met de trap ‘meeloopt’ is een gebogen INOX trapleuning een goede mogelijkheid. Bij INOXvakman.be kunt u terecht voor een gebogen trapleuning, waarbij wij de buiging (walsing) zelf in eigen beheer uitvoeren in onze werkplaats. Het is zelfs mogelijk om het ‘buigen’ (walsen) online te bestellen. Bekijk hier het product ‘gebogen INOX trapleuning’.
 

Doorlopende INOX trapleuningen

In het geval u meerdere INOX trapleuningen wilt plaatsen voor een trap, kunt u kiezen voor een doorlopende INOX trapleuning. Vooral bij grote en/of brede trappen, maar ook in het geval van een spiltrap / wenteltrap, of gewoon voor die unieke en strakke ‘look’ is een doorlopende INOX trapleuning een prachtige oplossing. Indien u een doorlopende INOX leuning wenst, kunt u gebruik maken van ‘INOX bochten’ (tussenstukken). Deze INOX bochten kunt u tevens online bestellen bij LEUNINGvakman.be, bekijk hier de diverse INOX accessoires. Maar onze medewerkers kunnen ook een naadloze, doorlopende INOX leuning op maat realiseren, eventueel op locatie vervaardigd.
 

INOX trapleuningen met speciale INOX elementen

Wanneer u specifieke wensen heeft met betrekking tot de wijze waarop de trapleuning gemonteerd wordt en/of speciale INOX elementen wilt toevoegen, zoals maatwerk ‘binnenwerk’, is dit veelal INOX maatwerk. Heeft u specifieke wensen en wilt u weten of dit mogelijk is, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee en brengen op korte termijn een gerichte prijsindicatie voor u uit, geheel vrijblijvend uiteraard.
 

Onze werkwijze in het geval van maatwerk.

Allereerst worden uw specifieke wensen en eisen geïnventariseerd. Wilt u graag een prijsindicatie van ons ontvangen, maak dan gebruik van het contactformulier en geef ons zoveel mogelijk gedetailleerde informatie. Naast informatie met betrekking tot uw speciale wensen, ontvangen wij ook graag de afmetingen en informatie over de situatie (bij voorkeur inclusief foto materiaal). Normaal gesproken kunnen wij altijd een gerichte prijsindicatie afgeven.

Wanneer de situatie er om vraagt en de prijsindicatie past, wordt een afspraak ingepland voor het inmeten van de INOX trapleuning op maat. Hierbij zullen wij u adviseren m.b.t. de juiste oplossing en bijbehorende INOX producten. Op basis van deze informatie kunnen wij een fixed price (vaste prijs) offerte uitbrengen. Wanneer de aangeleverde informatie uitgebreid is, is het vaak ook al voor het inmeten mogelijk om een fixed price offerte uit te werken, dit zullen wij direct na uw aanvraag terugkoppelen. Aan de hand van uw specifieke wensen en de inmeetlocatie geven wij een prijs af voor het inmeten op locatie. Aan de hand van de prijsindicatie van de INOX trapleuning is het mogelijk om (een gedeelte van) het inmeetbedrag te crediteren nadat u de order bij LEUNINGvakman plaatst, dit communiceren wij altijd vooraf!

Indien de offerte door u akkoord wordt bevonden, starten we met fabricage en wordt  een afspraak gemaakt voor de montage op locatie (indien gewenst). Indien meerdere personen benodigd zijn voor de montage en/of de montage meerdere dagen in beslag zal nemen, geven wij dit van te voren duidelijk aan.

Wilt u meer informatie over de werkwijze van LEUNINGvakman met betrekking tot maatwerk trajecten, bekijk dan INOX maatwerk. Uiteraard kunt u altijd, zowel per e-mail als telefonisch contact met ons opnemen, wij zijn u graag van dienst! Wat uw specifieke wensen ook zijn, wij realiseren uw INOX trapleuning op maat, zowel particulier als zakelijk en zowel voor binnen als voor buiten!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »