LEUNINGvakman.be

Over INOXvakman


Wij heten u van harte welkom bij INOXvakman.be. INOXvakman is een specialist op het gebied van INOX, waarbij wij met name gericht zijn op INOX trapleuningen en INOX balustrades. Op INOXvakman.be vindt u een zorgvuldig samengesteld aanbod INOX trapleuningen, leuningdragers (ook wel leuningsteunen genoemd) en gerelateerde INOX accessoires. Deze kunt u eenvoudig online, tegen de scherpste prijs, bestellen.

Daarnaast presenteren wij diverse INOX balustrades (types), die wij volledig op maat kunnen vervaardigen. INOX Maatwerk is een van onze sterke punten. Alle benodigde snij-, slijp-, zaag-, las- en wals(buig) werkzaamheden voeren wij in eigen beheer uit. Bent u op zoek naar een specifieke INOX oplossing op maat voor uw woning of kantoor, die volledig past? Dan bent u bij INOXvakman aan het juiste adres! Wij zijn u graag van dienst met een uitgebreid antwoord op de vraag; 'Waarom zou ik moeten kiezen voor INOXvakman?'. 
100% INOX

Bij INOXvakman kunt u altijd uitgaan van 100% INOX. Wij garanderen topkwaliteit materialen en staan voor de kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en de prachtige uitstraling van INOX. 

Topkwaliteit hout

Ook een houten trapleuning bestelt u eenvoudig online bij INOXvakman.be en hierbij staan wij garant voor een hoogwaardige houtkwaliteit. Wij leveren rechte leuningen van hout tot 400 cm in een stuk! Trapleuningen van eiken, beuken, mahonie en grenen, uiteraard gecombineerd met stijlvolle INOX leuningdragers en INOX einddoppen. 

Maatwerk

Bij INOXvakman is uw INOX trapleuning en/of INOX balustrade altijd maatwerk. Alle leuningen worden op bestelling gemaakt en worden voor u op maat vervaardigd. U heeft de mogelijkheid om tijdens het online bestellen van een INOX trapleuning de gewenste lengte aan te geven. Vervolgens zagen wij uw trapleuning op maat en werken we deze naar wens perfect af in onze eigen werkplaats. Ook een INOX balustrade is altijd maatwerk. Wij kunnen in eigen beheer snijden, slijpen, lassen, walsen (buigen) en zagen en kunnen dus snel en gericht INOX maatwerk realiseren met ouderwets vakmanschap. 

Snelle levering

Nergens ontvangt u een INOX trapleuning op maat! Omdat INOXvakman.be alles in eigen beheer uitvoert, kunnen wij een online bestelling al binnen 3 tot 5 werkdagen bij u thuis afleveren. In het geval van INOX maatwerk, zoals bijvoorbeeld een INOX balustrade, is de levertijd afhankelijk van de specifieke wensen en wordt in samenspraak met u een geschikte leverdatum besproken. 

Scherpe prijzen

INOXvakman.be combineert topkwaliteit materialen (100% INOX), vakmanschap en service met een scherpe (online) prijs. Wij voeren een duidelijk en eerlijk prijsbeleid, waarbij u de prijzen van ons online assortiment duidelijk terug kunt vinden binnen onze webshop. Daarnaast kunt u in het geval van een INOX balustrade of ander INOX maatwerk eenvoudig een prijsindicatie aanvragen. Wij zijn u graag van dienst met een prijsvoorstel op maat, geheel vrijblijvend uiteraard. 
 

Een totaalpakket

Een sterk online assortiment, verkrijgbaar tegen scherpe (online) prijzen, maar dan wel zonder concessies te doen aan het leveren van een totaalpakket. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u na levering per direct aan de slag kunt gaan. Uw INOX trapleuning wordt op maat gezaagd, perfect naar wens afgewerkt en wordt altijd geleverd inclusief schroeven en pluggen. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat de gaten voor de INOX leuningdragers (leuningsteunen) al correct voorgeboord zijn. Wenst u ook het inmeten en/of het monteren uitbesteden? Ook dan zijn de medewerkers van INOXvakman u graag van dienst. Ook deze diensten kunt u online 'bestellen'.

© Copyright 2020 LEUNINGvakman.be - Development & Online marketing by ROCA online
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »