LEUNINGvakman.be

Over LEUNINGvakman


Wij heten u van harte welkom bij LEUNINGvakman.be - voorheen INOXvakman.be. LEUNINGvakman is een specialist op het gebied van INOX, waarbij wij van origine met name gericht zijn op INOX trapleuningen, maar in de loop der jaren onze collectie uitgebreid hebben met o.a. zwarte trapleuningen, stalen trapleuningen en houten trapleuningen. Op LEUNINGvakman.be vindt u een zorgvuldig samengesteld aanbodtrapleuningen, leuningdragers (ook wel leuningsteunen genoemd) en gerelateerde accessoires. Deze kunt u eenvoudig online, tegen de scherpste prijs, bestellen.

INOX Maatwerk, en tegenwoordig natuurlijk ook 'staal maatwerk', is een van onze sterke punten. Alle benodigde snij-, slijp-, zaag-, las- en wals(buig) werkzaamheden voeren wij in eigen beheer uit. Bent u op zoek naar een specifieke gebogen leuning op maat voor uw woning of kantoor, die perfect bij uw situatie past? Dan bent u bij LEUNINGvakman aan het juiste adres! Wij zijn u graag van dienst met een uitgebreid antwoord op de vraag; 'Waarom zou ik moeten kiezen voor LEUNINGvakman?'. 
100% INOX & hoogwaardig staal

Bij LEUNINGvakman kunt u altijd uitgaan van 100% INOX. Wij garanderen topkwaliteit materialen en staan voor de kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en de prachtige uitstraling van INOX. En kiest u voor een zwarte trapleuning of stalen trapleuning, dan kunt u ervan uitgaan dat wij alleen hoogwaardige staalproducten uitleveren - voorzien van een topkwaliteit poedercoating uiteraard. 

Topkwaliteit hout.

Ook een houten trapleuning bestelt u eenvoudig online bij LEUNINGvakman.be en hierbij staan wij garant voor een hoogwaardige houtkwaliteit. Wij leveren rechte leuningen van hout tot 400 cm in een stuk! Trapleuningen van eiken, beuken en meranti - uiteraard gecombineerd met stijlvolle leuningdragers en einddoppen van INOX of stijlvol zwart gecoat. 

Maatwerk.

Bij LEUNINGvakman is uw trapleuning altijd maatwerk. Alle leuningen worden op bestelling gemaakt en worden voor u op maat vervaardigd. U heeft de mogelijkheid om tijdens het online bestellen van een trapleuning de gewenste lengte aan te geven. Vervolgens zagen wij uw trapleuning op maat en werken we deze naar wens perfect af in onze eigen werkplaats. Wij kunnen in eigen beheer snijden, slijpen, lassen, walsen (buigen) en zagen en kunnen dus snel en gericht een perfect passende trapleuning realiseren: Met ouderwets vakmanschap, veel zorg en oog voor detail!

Snelle levering.

Nergens ontvangt u een trapleuning op maat zo snel als bij LEUNINGvakman.be! Omdat LEUNINGvakman.be alles in eigen beheer uitvoert, kunnen wij een online bestelling al binnen 6 werkdagen bij u thuis afleveren. In het geval van specifiek maatwerk, zoals bijvoorbeeld een INOX trapleuning met maatwerk buigingen (walsingen) is de levertijd afhankelijk van de specifieke wensen en wordt in samenspraak met u een geschikte leverdatum besproken. 

Scherpe prijzen.

LEUNINGvakman.be combineert topkwaliteit materialen (100% INOX, topkwaliteit staal, hout en hoogwaardige coating), vakmanschap en service met een scherpe (online) prijs. Wij voeren een duidelijk en eerlijk prijsbeleid, waarbij u de prijzen van ons online assortiment duidelijk terug kunt vinden binnen onze webshop. Daarnaast kunt u in het geval van specifieke maatwerk wensen eenvoudig een prijsindicatie aanvragen. Wij zijn u graag van dienst met een prijsvoorstel op maat, geheel vrijblijvend uiteraard. 
 

Een totaalpakket

Een sterk online assortiment, verkrijgbaar tegen scherpe (online) prijzen, maar dan wel zonder concessies te doen aan het leveren van een totaalpakket. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u na levering per direct aan de slag kunt gaan. Uw trapleuning wordt op maat gezaagd, perfect naar wens afgewerkt en wordt altijd geleverd bevestigingsmaterialen (indien u een leuning inc. dragers besteld uiteraard). Daarnaast zorgen wij er ook voor dat de gaten voor de leuningdragers (leuningsteunen) al correct voorgeboord zijn. Wenst u ook het inmeten en/of het monteren uitbesteden? Ook dan zijn de medewerkers van LEUNINGvakman u graag van dienst. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Altijd een trapleuning die perfect bij uw wensen past bij LEUNINGvakman.nl! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »