LEUNINGvakman.be

Veilig online winkelen en betalen


INOXvakman stelt hoge eisen op het gebied van klanttevredenheid. Wij zullen er alles aan doen om u te voorzien van een prachtige INOX oplossing. Een optimale online ervaring, waarbij uw veiligheid gewaarborgt is, is een primair onderdeel binnen onze (online) visie. Wij vinden het belangrijk om duidelijk aan te geven dat u er zeker van kunt zijn dat u bij INOXvakman.be veilig online kunt winkelen en uw trapleuning van INOX of trapleuning van hout en veilig online kunt afrekenen. 

INOXvakman is lid van online keurmerk Webwinkel Keur.

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn van groot belang om het vertrouwen van u, onze klanten, te winnen. Een online keurmerk is dan ook van groot belang. INOXvakman is aangesloten bij Webwinkel keur. Hierdoor weet u zeker dat;

- De identiteit van de INOXvakman gecontroleerd en bevestigd is.
- INOXvakman voldoet aan en getoetst is op de belangrijkste Nederlandse wetgeving
- INOXvakman diverse manieren biedt om contact op te nemen
- Klantbeoordelingen over INOXvakman onafhankelijk geplaatst kunnen worden
- INOXvakman de algemene voorwaarden en het privacy statement duidelijk beschikbaar stelt
- U altijd bij WebwinkelKeur terecht kunt voor een geschilbemiddeling
- U altijd bij GeschilOnline.nl terecht kunt voor een bindende uitspraak

Veilig online betalen binnen een SSL omgeving

Uiteraard is een veilige omgeving van groot belang bij het afrekenen van een online bestelling. Vandaar dat wij ervoor gezorgd hebben dat het betalingsverkeer bij INOXvakman.be binnen een SSL omgeving wordt afgehandeld, oftewel een beveiligde webomgeving. U herkent een beveiligde webomgeving aan de https:// aan het begin van de URL.

Bij INOXvakman is de online omgeving waarin u uw betaling afrond beveiligd volgens de SSL technologie. SSL staat voor Secure Sockets Layer en wordt gebruikt in het geval van een beveiligde electronische transactie die online, oftewel via het internet, plaatsvind. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een public key encryption technologie, waarin de overdracht van data 'versleuteld' plaatsvind.

Mocht u desondanks twijfeld hebben, dan bieden wij uiteraard ook de mogelijkheid om te kiezen voor de betaalmethoden 'Contant bij afhalen', overboeking / overschrijving en zelfs betalen bij aflevering (contant of PIN)!

© Copyright 2019 LEUNINGvakman.be - Development & Online marketing by ROCA online
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »