Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

LEUNINGvakman.be - voorheen INOXvakman.be - stelt hoge eisen op het gebied van klanttevredenheid. Wij zullen er alles aan doen om u te voorzien van een prachtige trapleuning op maat. Een optimale online ervaring - waarbij uw veiligheid gewaarborgd is - is een primair onderdeel binnen onze (online) visie. Wij vinden het belangrijk om duidelijk aan te geven dat u er zeker van kunt zijn dat u bij LEUNINGvakman.be veilig online kunt winkelen en uw zwarte trapleuning, of trapleuning van inox veilig online kunt afrekenen.

LEUNINGvakman is lid van online keurmerk Webwinkel Keur.

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn van groot belang om het vertrouwen van u, onze klanten, te winnen. Een online keurmerk is dan ook van groot belang. LEUNINGvakman is aangesloten bij Webwinkel keur. Hierdoor weet u zeker dat;

  • De identiteit van de LEUNINGvakman gecontroleerd en bevestigd is.
  • LEUNINGvakman voldoet aan en getoetst is op de belangrijkste Nederlandse wetgeving
  • LEUNINGvakman diverse manieren biedt om contact op te nemen
  • Klantbeoordelingen over LEUNINGvakman onafhankelijk geplaatst kunnen worden
  • LEUNINGvakman de algemene voorwaarden en het privacy statement duidelijk beschikbaar stelt
  • U altijd bij WebwinkelKeur terecht kunt voor een geschilbemiddeling
  • U altijd bij GeschilOnline.nl terecht kunt voor een bindende uitspraak

Veilig online betalen binnen een SSL omgeving

Uiteraard is een veilige omgeving van groot belang bij het afrekenen van een online bestelling. Vandaar dat wij ervoor gezorgd hebben dat het betalingsverkeer bij LEUNINGvakman.be binnen een SSL omgeving wordt afgehandeld, oftewel een beveiligde webomgeving. U herkent een beveiligde webomgeving aan de https:// aan het begin van de URL.

Bij LEUNINGvakman is de online omgeving waarin u uw betaling afrond beveiligd volgens de SSL technologie. SSL staat voor Secure Sockets Layer en wordt gebruikt in het geval van een beveiligde electronische transactie die online, oftewel via het internet, plaatsvind. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een public key encryption technologie, waarin de overdracht van data 'versleuteld' plaatsvind.

Mocht u desondanks twijfels hebben, dan bieden wij uiteraard ook de mogelijkheid om te kiezen voor de betaalmethoden 'overboeking / overschrijving'.