LEUNINGvakman.be

Filters
  • Vorm
  • Bewerking
  • Bevestiging dragers
  • Locatie

Een trapleuning brons / messing / goudkleurig bij LEUNINGvakman.be: de Nr. 1 trapleuning op maat webshop van België! We kregen steeds vaker aanvragen voor een bronzen / koperen / gouden / messing trapleuning, vandaar dat wij hier een unieke collectie voor hebben samengesteld. De specifieke coating betreft een bijzondere geelachtige / goudachtige metallic kleur, die het beste te omschrijven is als een goudachtige brons / messing kleurtint. Met een bronzen trapleuning gaat u echt voor een eyecatcher, een bijzonder interieurobject dat garant staat voor een luxe & stijlvolle uitstraling! Bij LEUNINGvakman.nl vindt u een ruime collectie 'gouden trapleuningen', die altijd - met zorg & liefde voor het vak - op maat voor uw worden vervaardigd!

 

Voor welke bronzen / messing leuning kiest u?

Bij LEUNINGvakman.be vindt u een ruime collectie bronzen / messing look trapleuningen. A.d.h.v. 4 soorten leuningen (rond 42,4 mm, rond 33,7 mm, vierkant 40x10 mm & vierkant 40x20 mm) - die gecombineerd kunnen worden met diverse leuningdragers - is de kans groot dat u een goudkleurige leuning vindt die past bij uw wensen & behoeften! Al onze leuiningen kunnen in een lengte naar wens - van 50 cm tot en met 500 cm - tot op de mm nauwkeurig op maat besteld worden, wel zo prettig!

Een unieke 'goudkleurige' trapleuning bij LEUNINGvakman.be!

Is het nu brons, messing, of goud? We kregen steeds vaker de vraag of we geen 'goudkleurige' trapleuningen konden leveren. Wij zijn vervolgens gericht op zoek gegaan naar een bijzondere 'geelmetaal' coating en onze 'brons look trapleuning' is het eindresultaat van deze zoektocht: Een mooie gladde poedercoating met een mooie metallic glans. Een stijlvolle trapleuning mogen wij wel stellen. Gaat u voor chique, stijlvol & luxe, of bent u juist op zoek bent naar een klassiek accent binnen een modern interieur? In beide gevallen is onze trapleuning met brons / messing / goud coating zeker het overwegen waard!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »