LEUNINGvakman.be

Filters
 • Vorm leuning
 • Bevestiging dragers
 • Locatie
 • Houtbewerking

Trapleuningen van hout bestelt u online eenvoudig, veilig en voor de scherpste prijzen bij LEUNINGvakman.be. Wij leveren houten trapleuningen van hoogwaardige kwaliteit eikenhout en beukenhout, maar ook grenen en mahonie, in combinatie met strakke en moderne RVS leuningdragers en einddoppen. Naast een scherpe prijs en een snelle levertermijn, bent u verzekerd van een houten leuning die op maat voor u gemaakt is. Tevens betreffen al onze leuningen tot 400 cm een geheel (1 stuk). Alle trapleuningen van hout worden op maat vervaardigd, zorgvuldig afgewerkt en na controle snel bij u thuis afgeleverd. Uiteraard ontvangt u, naast de leuning en de dragers, ook alle benodigde bevestigingsmaterialen zoals schroeven en pluggen. Hier vindt u het volledige assortiment, oftewel al onze, houten trapleuningen van LEUNINGvakman.be.

  • Houten trapleuning PROEFSTUK

   Eerst zien dan kopen? Vraag dan een Houten trapleuning PROEFSTUK aan bij LEUNINGvakman.be.

   €7,49
  • Trapleuning beuken incl. dragers TYPE 1 - VARIABEL

   De trapleuning beuken incl. dragers TYPE 1 - VARIABEL; Een prachtige beukenhouten trapleuning met INOX dragers en einddoppen. Altijd op maat, Snel in huis, Scherp geprijsd.

   €93,50
  • Trapleuning beuken incl. dragers TYPE 2

   De trapleuning beuken incl. dragers TYPE 2; Een bijzondere leuning van beukenhout met INOX dragers en einddoppen. Topkwaliteit, Op maat voor u vervaardigd, Snel in huis, Scherp geprijsd

   €82,25
  • Trapleuning beuken incl. dragers TYPE 3

   De trapleuning beuken incl. dragers TYPE 3; Een bijzondere leuning van beukenhout met INOX dragers en einddoppen. Topkwaliteit, Op maat voor u vervaardigd, Snel in huis, Scherp geprijsd

   €87,00
  • Trapleuning beuken incl. dragers TYPE 4

   De trapleuning beuken incl. dragers TYPE 4; Een bijzondere leuning van beukenhout met INOX dragers en einddoppen. Topkwaliteit, Op maat voor u vervaardigd, Snel in huis, Scherp geprijsd

   €87,00
  • Trapleuning beuken incl. dragers TYPE 11

   De trapleuning beuken incl. dragers TYPE 11; Een bijzondere leuning van beukenhout met INOX dragers en einddoppen. Topkwaliteit, Op maat voor u vervaardigd, Snel in huis, Scherp geprijsd

   €100,50
  • Trapleuning beuken

   Een prachtige naturel beukenhouten trapleuning bestelt u online eenvoudig & snel bij LEUNINGvakman.be. Topkwaliteit trapleuningen met INOX dragers en einddoppen!

   €53,50
  • Trapleuning beuken gelakt incl. dragers TYPE 1 - VARIABEL

   De trapleuning beuken gelakt incl. dragers TYPE 1 - VARIABEL; Een prachtige gelakte beuken trapleuning met INOX dragers en einddoppen. Altijd op maat, Snel in huis, Scherp geprijsd.

   €106,00
  • Trapleuning beuken gelakt incl. dragers TYPE 2

   De trapleuning beuken gelakt incl. dragers TYPE 2; Een bijzondere beuken leuning met INOX dragers en einddoppen. Topkwaliteit, Snel in huis, Altijd op maat, Scherpe prijzen!

   €87,75
  • Trapleuning beuken gelakt incl. dragers TYPE 3

   De trapleuning beuken gelakt incl. dragers TYPE 3; Een bijzondere beuken leuning met INOX dragers en einddoppen. Topkwaliteit, Snel in huis, Altijd op maat, Scherpe prijzen!

   €92,50
  • Trapleuning beuken gelakt incl. dragers TYPE 4

   De trapleuning beuken gelakt incl. dragers TYPE 4; Een bijzondere beuken leuning met INOX dragers en einddoppen. Topkwaliteit, Snel in huis, Altijd op maat, Scherpe prijzen!

   €92,50
  • Trapleuning beuken gelakt incl. dragers TYPE 11

   De trapleuning beuken gelakt incl. dragers TYPE 11; Een bijzondere beuken leuning met INOX dragers en einddoppen. Topkwaliteit, Snel in huis, Altijd op maat, Scherpe prijzen!

   €106,00
  • Trapleuning beuken gelakt

   Een prachtige gelakte beukenhouten trapleuning bestelt u online eenvoudig & snel bij LEUNINGvakman.be. Topkwaliteit trapleuningen met INOX dragers en einddoppen!

   €57,75
  • Trapleuning beuken gelakt en gebeitst

   Een prachtige gelakt en gebeitste beukenhouten trapleuning bestelt u online eenvoudig & snel bij LEUNINGvakman.be. Topkwaliteit trapleuningen met INOX dragers en einddoppen!

   €59,50
  • Trapleuning beuken gelakt incl. zwarte dragers TYPE 1

   De trapleuning beuken gelakt incl. zwarte dragers TYPE 1; Een bijzondere beukenhout leuning met zwarte leuninghouders en einddoppen. Op maat & snel in huis!

   €123,50
  • Trapleuning beuken gelakt incl. zwarte dragers TYPE 3

   De trapleuning beuken gelakt incl. zwarte dragers TYPE 3; Een bijzondere beukenhout leuning met zwarte leuninghouders en einddoppen. Op maat & snel in huis!

   €123,50
  • Trapleuning beuken gelakt incl. zwarte dragers TYPE 4

   De trapleuning beuken gelakt incl. zwarte dragers TYPE 4; Een bijzondere beukenhout leuning met zwarte leuninghouders en einddoppen. Op maat & snel in huis!

   €123,50
  • Trapleuning eiken gelakt incl. dragers TYPE 1 - VARIABEL

   De trapleuning eiken gelakt incl. dragers TYPE 1 - VARIABEL; Een prachtige gelakte eiken trapleuning met INOX dragers en einddoppen. Altijd op maat, Snel in huis, Scherp geprijsd.

   €110,50
  • Trapleuning eiken gelakt incl. dragers TYPE 2

   De trapleuning eiken gelakt incl. dragers TYPE 2; Een bijzondere eiken leuning met INOX dragers en einddoppen. Op maat gezaagd, perfect afgewerkt & snel in huis!

   €99,00


Binnen de categorie 'alle houten trapleuningen' kunt u optimaal gebruik maken van onze filterfunctionaliteiten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld filteren op de bevestiging van de leuningdrager (blind versus schroeven zichtbaar) en ook de houtbewerking, oftewel afwerking van de leuning (blank, gelakt en/of gelakt en gebeitst). Natuurlijk kunt u ook per 'houtsoort' een gerichte selectie trapleuningen bekijken. Klik hier direct door voor een trapleunig eikentrapleuning beukentrapleuning mahonietrapleuning meranti.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »