INOXvakman

  • TOPKWALITEIT - 100% INOX
  • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
  • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD
Filters
  • Vorm
  • Bevestiging dragers
  • Locatie
  • Houtbewerking

Prachtige beukenhouten trapleuningen met moderne INOX leuningdragers en einddoppen / uiteinden. Een hele mooie combinatie van het warme beukenhout en de moderne uitstraling van INOX. Alle trapleuningen van beukenhout zijn van hoogwaardige kwaliteit, de dragers en uiteinden bestaan uit 100% INOX, geborsteld afgewerkt, en ze worden door ons voor u op maat gezaagd, voorgeboord, perfect afgewerkt en zorgvuldig verpakt. Ook belangrijk om te vermelden: Tot een lengte van 400 cm is uw trapleuning een geheel! Daarnaast leveren wij uw maatwerk leuning al binnen 3 tot 5 werkdagen en bent u verzekerd van een scherpe prijs.Trapleuning beukenhout met INOX dragers.

Binnen ons assortiment beuken trapleuningen inclusief INOX leuningdragers en einddoppen hebben wij een gerichte selectie uitgewerkt waarbij we de beuken leuningen hebben gecombineerd met de populairste dragers van INOX. Natuurlijk is het mogelijk dat de door u gewenste leuningdrager net niet binnen deze selectie is opgenomen. Wenst u een beukenhouten trapleuning met een andere INOX leuningdrager? Neem dan even contact met ons op. In principe zijn alle INOX leuningdragers geschikt voor de INOX trapleuning rond ook geschikt voor onze ronde houten trapleuningen.

 

Beukenhout en INOX; een prachtige combinatie.

Bij INOXvakman.be vindt u een mooie selectie trapleuningen van beukenhout, zowel onbewerkt beukenhout (naturel), gelakt beukenhout en gelakt en gebeitst beukenhout. De leuningdragers en einddoppen betreffen INOX 304 met geborstelde afwerking. Het mooie beukenhout in combinatie met de ronde vormgeving van de leuning is klassiek en traditioneel, waarbij de INOX accenten die moderne en strakke 'touch' bieden; Voor een stijlvol interieur!

Een leuning van beuken.

Beukenhout is het hout afkomstig van de Fagus Sylvatica (de beuk) en is de belangrijkste loofhoutsoort in Belgie en Nederland. De prachtige licht geelbruine kleur in combinatie met de donkere druppelvormige tekening, die zo kenmerkend is voor beukenhout, realiseert een natuurlijke look met warme uitstraling. Beukenhout is een vaste en relatief harde houtsoort en wordt veelvuldig toegepast bij het vervaardigen van meubilair. Een bijzondere eigenschap van beukenhout is het feit dat het bijna niet splintert, waardoor het erg geschikt is voor bijvoorbeeld trappen (en trapleuningen uiteraard). Beukenhout heeft een neutrale, zachte kleur en is daardoor in een grote variateit aan interieurstijlen toepasbaar. Een toegankelijke houten trapleuning die, zeker in combinatie met de prachtige INOX leuningdragers en einddoppen, prima past in een modern, strak, maar ook in een landelijk interieur. 

Andere trapleuningen van hout; eiken trapleuningmeranti trapleuningmahonie trapleuning.   
© Copyright 2019 INOXvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Beoordeeld met een 9,6 uit 495 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »