LEUNINGvakman.be

Filters
 • Vorm
 • Bevestiging dragers
 • Locatie
 • Houtbewerking

Prachtige beukenhouten trapleuningen met moderne INOX leuningdragers en einddoppen / uiteinden. Een hele mooie combinatie van het warme beukenhout en de moderne uitstraling van INOX. Alle trapleuningen van beukenhout zijn van hoogwaardige kwaliteit, de dragers en uiteinden bestaan uit 100% INOX, geborsteld afgewerkt, en ze worden door ons voor u op maat gezaagd, voorgeboord, perfect afgewerkt en zorgvuldig verpakt. Ook belangrijk om te vermelden: Tot een lengte van 400 cm is uw trapleuning een geheel! Daarnaast leveren wij uw maatwerk leuning al binnen 3 tot 5 werkdagen en bent u verzekerd van een scherpe prijs.

  • Houten trapleuning PROEFSTUK

   Eerst zien dan kopen? Vraag dan een Houten trapleuning PROEFSTUK aan bij LEUNINGvakman.be.

   €7,49
  • Trapleuning beuken incl. dragers TYPE 1 - VARIABEL

   De trapleuning beuken incl. dragers TYPE 1 - VARIABEL; Een prachtige beukenhouten trapleuning met INOX dragers en einddoppen. Altijd op maat, Snel in huis, Scherp geprijsd.

   €93,50
  • Trapleuning beuken incl. dragers TYPE 2

   De trapleuning beuken incl. dragers TYPE 2; Een bijzondere leuning van beukenhout met INOX dragers en einddoppen. Topkwaliteit, Op maat voor u vervaardigd, Snel in huis, Scherp geprijsd

   €82,25
  • Trapleuning beuken incl. dragers TYPE 3

   De trapleuning beuken incl. dragers TYPE 3; Een bijzondere leuning van beukenhout met INOX dragers en einddoppen. Topkwaliteit, Op maat voor u vervaardigd, Snel in huis, Scherp geprijsd

   €87,00
  • Trapleuning beuken incl. dragers TYPE 4

   De trapleuning beuken incl. dragers TYPE 4; Een bijzondere leuning van beukenhout met INOX dragers en einddoppen. Topkwaliteit, Op maat voor u vervaardigd, Snel in huis, Scherp geprijsd

   €87,00
  • Trapleuning beuken incl. dragers TYPE 11

   De trapleuning beuken incl. dragers TYPE 11; Een bijzondere leuning van beukenhout met INOX dragers en einddoppen. Topkwaliteit, Op maat voor u vervaardigd, Snel in huis, Scherp geprijsd

   €100,50
  • Trapleuning beuken

   Een prachtige naturel beukenhouten trapleuning bestelt u online eenvoudig & snel bij LEUNINGvakman.be. Topkwaliteit trapleuningen met INOX dragers en einddoppen!

   €53,50
  • Trapleuning beuken gelakt incl. dragers TYPE 1 - VARIABEL

   De trapleuning beuken gelakt incl. dragers TYPE 1 - VARIABEL; Een prachtige gelakte beuken trapleuning met INOX dragers en einddoppen. Altijd op maat, Snel in huis, Scherp geprijsd.

   €106,00
  • Trapleuning beuken gelakt incl. dragers TYPE 2

   De trapleuning beuken gelakt incl. dragers TYPE 2; Een bijzondere beuken leuning met INOX dragers en einddoppen. Topkwaliteit, Snel in huis, Altijd op maat, Scherpe prijzen!

   €87,75
  • Trapleuning beuken gelakt incl. dragers TYPE 3

   De trapleuning beuken gelakt incl. dragers TYPE 3; Een bijzondere beuken leuning met INOX dragers en einddoppen. Topkwaliteit, Snel in huis, Altijd op maat, Scherpe prijzen!

   €92,50
  • Trapleuning beuken gelakt incl. dragers TYPE 4

   De trapleuning beuken gelakt incl. dragers TYPE 4; Een bijzondere beuken leuning met INOX dragers en einddoppen. Topkwaliteit, Snel in huis, Altijd op maat, Scherpe prijzen!

   €92,50
  • Trapleuning beuken gelakt incl. dragers TYPE 11

   De trapleuning beuken gelakt incl. dragers TYPE 11; Een bijzondere beuken leuning met INOX dragers en einddoppen. Topkwaliteit, Snel in huis, Altijd op maat, Scherpe prijzen!

   €106,00
  • Trapleuning beuken gelakt

   Een prachtige gelakte beukenhouten trapleuning bestelt u online eenvoudig & snel bij LEUNINGvakman.be. Topkwaliteit trapleuningen met INOX dragers en einddoppen!

   €57,75
  • Trapleuning beuken gelakt en gebeitst

   Een prachtige gelakt en gebeitste beukenhouten trapleuning bestelt u online eenvoudig & snel bij LEUNINGvakman.be. Topkwaliteit trapleuningen met INOX dragers en einddoppen!

   €59,50
  • Trapleuning beuken gelakt incl. zwarte dragers TYPE 1

   De trapleuning beuken gelakt incl. zwarte dragers TYPE 1; Een bijzondere beukenhout leuning met zwarte leuninghouders en einddoppen. Op maat & snel in huis!

   €123,50
  • Trapleuning beuken gelakt incl. zwarte dragers TYPE 3

   De trapleuning beuken gelakt incl. zwarte dragers TYPE 3; Een bijzondere beukenhout leuning met zwarte leuninghouders en einddoppen. Op maat & snel in huis!

   €123,50
  • Trapleuning beuken gelakt incl. zwarte dragers TYPE 4

   De trapleuning beuken gelakt incl. zwarte dragers TYPE 4; Een bijzondere beukenhout leuning met zwarte leuninghouders en einddoppen. Op maat & snel in huis!

   €123,50


Trapleuning beukenhout met INOX dragers.

Binnen ons assortiment beuken trapleuningen inclusief INOX leuningdragers en einddoppen hebben wij een gerichte selectie uitgewerkt waarbij we de beuken leuningen hebben gecombineerd met de populairste dragers van INOX. Natuurlijk is het mogelijk dat de door u gewenste leuningdrager net niet binnen deze selectie is opgenomen. Wenst u een beukenhouten trapleuning met een andere INOX leuningdrager? Neem dan even contact met ons op. In principe zijn alle INOX leuningdragers geschikt voor de INOX trapleuning rond ook geschikt voor onze ronde houten trapleuningen.

 

Beukenhout en INOX; een prachtige combinatie.

Bij LEUNINGvakman.be vindt u een mooie selectie trapleuningen van beukenhout, zowel onbewerkt beukenhout (naturel), gelakt beukenhout en gelakt en gebeitst beukenhout. De leuningdragers en einddoppen betreffen INOX 304 met geborstelde afwerking. Het mooie beukenhout in combinatie met de ronde vormgeving van de leuning is klassiek en traditioneel, waarbij de INOX accenten die moderne en strakke 'touch' bieden; Voor een stijlvol interieur!

Een leuning van beuken.

Beukenhout is het hout afkomstig van de Fagus Sylvatica (de beuk) en is de belangrijkste loofhoutsoort in België en Nederland. De prachtige licht geelbruine kleur in combinatie met de donkere druppelvormige tekening, die zo kenmerkend is voor beukenhout, realiseert een natuurlijke look met warme uitstraling. Beukenhout is een vaste en relatief harde houtsoort en wordt veelvuldig toegepast bij het vervaardigen van meubilair. Een bijzondere eigenschap van beukenhout is het feit dat het bijna niet splintert, waardoor het erg geschikt is voor bijvoorbeeld trappen (en trapleuningen uiteraard). Beukenhout heeft een neutrale, zachte kleur en is daardoor in een grote variëteit aan interieurstijlen toepasbaar. Een toegankelijke houten trapleuning die, zeker in combinatie met de prachtige INOX leuningdragers en einddoppen, prima past in een modern, strak, maar ook in een landelijk interieur. 

Andere trapleuningen van hout; eiken trapleuning.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »