LEUNINGvakman.be

Filters
 • Vorm leuning
 • Bevestiging dragers
 • Locatie
 • Houtbewerking

Prachtige eikenhouten trapleuningen met moderne en strakke INOX leuningdragers en einddoppen; Een bijzondere combinatie tussen het warme en natuurlijke eikenhout en het moderne en strakke INOX. Al onze eikenhouten leuningen worden op maat gemaakt, zijn vervaardigd uit hoogwaardige kwaliteit eikenhout en voorzien van 100% geborsteld INOX leuningdragers en einddoppen. U kunt bij LEUNINGvakman.be uitgaan van ouderwets vakmanschap, maatwerk, een secure afwerking, een stevige verpakking, een snelle levering en dit alles met behoud van een scherpe prijs voor iedere trapleuning hout! Daarnaast zijn onze trapleuningen tot een lengte van 400 cm een geheel!

  • Houten trapleuning PROEFSTUK

   Eerst zien dan kopen? Vraag dan een Houten trapleuning PROEFSTUK aan bij LEUNINGvakman.be.

   €7,49
  • Trapleuning eiken gelakt incl. dragers TYPE 1 - VARIABEL

   De trapleuning eiken gelakt incl. dragers TYPE 1 - VARIABEL; Een prachtige gelakte eiken trapleuning met INOX dragers en einddoppen. Altijd op maat, Snel in huis, Scherp geprijsd.

   €110,50
  • Trapleuning eiken gelakt incl. dragers TYPE 2

   De trapleuning eiken gelakt incl. dragers TYPE 2; Een bijzondere eiken leuning met INOX dragers en einddoppen. Op maat gezaagd, perfect afgewerkt & snel in huis!

   €99,00
  • Trapleuning eiken gelakt incl. dragers TYPE 3

   De trapleuning eiken gelakt incl. dragers TYPE 3; Een bijzondere eiken leuning met INOX dragers en einddoppen. Op maat gezaagd, perfect afgewerkt & snel in huis!

   €103,75
  • Trapleuning eiken gelakt incl. dragers TYPE 4

   De trapleuning eiken gelakt incl. dragers TYPE 4; Een bijzondere eiken leuning met INOX dragers en einddoppen. Op maat gezaagd, perfect afgewerkt & snel in huis!

   €103,75
  • Trapleuning eiken gelakt incl. dragers TYPE 11

   De trapleuning eiken gelakt incl. dragers TYPE 11; Een bijzondere eiken leuning met INOX dragers en einddoppen. Op maat gezaagd, perfect afgewerkt & snel in huis!

   €117,25
  • Trapleuning eiken gelakt

   Een prachtige gelakte eikenhouten trapleuning bestelt u online eenvoudig & snel bij LEUNINGvakman.be. Topkwaliteit trapleuningen met INOX dragers en einddoppen!

   €69,95
  • Trapleuning eiken incl. dragers TYPE 1 - VARIABEL

   De trapleuning eiken incl. dragers TYPE 1 - VARIABEL; Een prachtige eikenhouten trapleuning met INOX dragers en einddoppen. Altijd op maat, Snel in huis, Scherp geprijsd.

   €103,75
  • Trapleuning eiken incl. dragers TYPE 2

   De trapleuning eiken incl. dragers TYPE 2; Een bijzondere leuning van eikenhout met INOX dragers en prachtige INOX einddoppen. Topkwaliteit, Scherpe prijzen, Altijd op maat & Snel in huis.

   €92,50
  • Trapleuning eiken incl. dragers TYPE 3

   De trapleuning eiken incl. dragers TYPE 3; Een bijzondere leuning van eikenhout met INOX dragers en prachtige INOX einddoppen. Topkwaliteit, Scherpe prijzen, Altijd op maat & Snel in huis.

   €97,25
  • Trapleuning eiken incl. dragers TYPE 4

   De trapleuning eiken incl. dragers TYPE 4; Een bijzondere leuning van eikenhout met INOX dragers en prachtige INOX einddoppen. Topkwaliteit, Scherpe prijzen, Altijd op maat & Snel in huis.

   €97,25
  • Trapleuning eiken incl. dragers TYPE 11

   De trapleuning eiken incl. dragers TYPE 11; Een bijzondere leuning van eikenhout met INOX dragers en prachtige INOX einddoppen. Topkwaliteit, Scherpe prijzen, Altijd op maat & Snel in huis.

   €110,50
  • Trapleuning eiken

   Een prachtige eikenhouten trapleuning bestelt u online eenvoudig & snel bij LEUNINGvakman.be. Topkwaliteit trapleuningen met INOX dragers en einddoppen!

   €63,50
  • Trapleuning eiken gelakt incl. zwarte dragers TYPE 1

   De trapleuning eiken gelakt incl. zwarte dragers TYPE 1; Een bijzondere eiken leuning met zwarte leuninghouders en einddoppen. Op maat gezaagd & snel in huis!

   €134,75
  • Trapleuning eiken gelakt incl. zwarte dragers TYPE 3

   De trapleuning eiken gelakt incl. zwarte dragers TYPE 3; Een bijzondere eiken leuning met zwarte leuninghouders en einddoppen. Op maat gezaagd & snel in huis!

   €134,75
  • Trapleuning eiken gelakt incl. zwarte dragers TYPE 4

   De trapleuning eiken gelakt incl. zwarte dragers TYPE 4; Een bijzondere eiken leuning met zwarte leuninghouders en einddoppen. Op maat gezaagd & snel in huis!

   €134,75


Bijzondere trapleuningen van eiken en INOX. 

Wij bieden zowel onbewerkte (naturel) als gelakt trapleuningen van eiken met een gerichte selectie INOX leuningdragers en INOX einddoppen / uiteinden. De leuning is traditioneel en klassiek met de mooie warme uitstraling van hout. De INOX dragers en doppen geven vervolgens die extra wow factor aan de leuning en zorgen voor een moderne, hippe en strakke 'touch'. Trapleuningen van hout en INOX; Modern en stijlvol. 

Wij bieden een uitgebreide aanbod INOX leuningdragers die geschikt zijn voor ronde leuningen met een diameter van 42,2 mm. Dit houdt in dat in principe alle INOX leuningdragers geschikt zijn voor zowel onze ronde INOX trapleuning als onze houten trapleuningen. Binnen deze collectie hebben wij de populairste dragers geselecteerd. Mocht u nu een andere leuningdrager wensen, neem dan contact met ons op. Wanneer u aangeeft welke houten trapleuning u wenst en met welke leuningdragers ontvangt u van ons op korte termijn de mogelijkheden en tevens de totaalprijs. Wij zijn u graag van dienst met een gericht antwoord. 

Eikenhouten trapleuningen.

Eikenhout is de bekendste houtsoort en tevens de 'traditionele' houtsoort voor interieur items, zowel meubilair als deuren en trappen. Eikenhout is sterk en hard maar wel relatief gemakkelijk te bewerken. Onze trapleuningen bestaan uit topkwaliteit Europees eiken, de traditionele 'soort' eikenhout. Eiken staat bekend om de mooie tekeningen (mergstralen) en heeft een warme, natuurlijke, klassieke en warme uitstraling, maar is desondanks tijdloos. Een trapleuning van eiken is in veel verschillende interieurstijlen een passende optie, zeker in combinatie met INOX leuningdragers en einddoppen, wat de leuning een extra moderne en strakke uitstraling meegeeft. 

Andere houten trapleuningen; trapleuning van beuken
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »