INOXvakman

 • TOPKWALITEIT - 100% INOX
 • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
 • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD
Filters
 • Vorm
 • Bevestiging dragers
 • Locatie
 • Houtbewerking

Prachtige mahonie trapleuningen met stijlvolle INOX leuningdragers en uiteinden; Een bijzondere mix van het welbekende rode hout met de strakke en moderne uitstraling van RVS. Het resultaat van deze mix is een prachtige selectie mahonie trapleuningen van topkwaliteit, voor een zeer scherpe prijs. Alle mahonie leuningen van INOXvakman.be worden voor u op maat gezaagd, correct afgewerkt, voorgeboord, uitgebreid gecontroleerd, secuur verpakt en snel bezorgd! Tot een lengte van 400 cm is uw trapleuning van mahonie tevens een geheel.

  • Trapleuning mahonie incl. dragers TYPE 2

   De trapleuning mahonie incl. dragers TYPE 2; Een bijzondere leuning van mahoniehout met INOX dragers en prachtige INOX einddoppen. Topkwaliteit, Scherpe prijzen, Altijd op maat & Snel in huis.

   €85,25
   Meer info
  • Trapleuning mahonie incl. dragers TYPE 3

   De trapleuning mahonie incl. dragers TYPE 3; Een bijzondere leuning van mahoniehout met INOX dragers en einddoppen. Topkwaliteit, Op maat voor u vervaardigd, Snel in huis, Scherp geprijsd

   €89,95
   Meer info
  • Trapleuning mahonie incl. dragers TYPE 4

   De trapleuning mahonie incl. dragers TYPE 4; Een bijzondere leuning van mahoniehout met INOX dragers en prachtige INOX einddoppen. Topkwaliteit, Scherpe prijzen, Altijd op maat & Snel in huis.

   €89,95
   Meer info
  • Trapleuning mahonie incl. dragers TYPE 11

   De trapleuning mahonie incl. dragers TYPE 11; Een bijzondere leuning van mahoniehout met INOX dragers en einddoppen. Topkwaliteit, Op maat voor u vervaardigd, Snel in huis, Scherp geprijsd

   €105,50
   Meer info
  • Trapleuning mahonie

   Een prachtige mahoniehouten trapleuning bestelt u online eenvoudig & snel bij INOXvakman.be. Topkwaliteit trapleuningen met INOX dragers en einddoppen!

   €56,25
   Meer info
  • Trapleuning mahonie gelakt incl. dragers TYPE 3

   De trapleuning mahonie gelakt incl. dragers TYPE 3; Een bijzondere mahonie leuning met INOX dragers en einddoppen. Topkwaliteit, Snel in huis, Altijd op maat, Scherpe prijzen!

   €96,50
   Meer info
  • Trapleuning mahonie gelakt incl. dragers TYPE 11

   De trapleuning mahonie gelakt incl. dragers TYPE 11; Een bijzondere mahonie leuning met INOX dragers en einddoppen. Topkwaliteit, Snel in huis, Altijd op maat, Scherpe prijzen!

   €109,95
   Meer info
  • Trapleuning mahonie gelakt

   Een prachtige gelakte mahonienhouten trapleuning bestelt u online eenvoudig & snel bij INOXvakman.be. Topkwaliteit trapleuningen met INOX dragers en einddoppen!

   €62,75
   Meer info


Een gerichte selectie trapleuningen van mahonie.

INOXvakman.be biedt een mooie selectie mahonie trapleuningen aan waarbij u kunt kiezen tussen onbewerkt (blank / naturel) en gelakt. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse leuningdragers van INOX en een drietal mogelijkheden op het gebied van afwerking van de uiteinden van de leuning; RVS einddoppen, of de leuning bol afgewerkt, of recht afgezaagd (vellingkant). 
 
Binnen ons assortiment mahonie trapleuningen inclusief INOX leuningdragers hebben wij de populairste leuningdragers geselecteerd. Deze leuningdragers zijn vervolgens gecombineerd met de mahonie leuningen en dit vormt het basis assortiment van INOXvakman.be. Heeft u een leuningdrager op het oog die hier niet bij staat? Neem dan contact met ons op. In principe zijn alle INOX leuningdragers 'rond' ook geschikt voor onze ronde houten trapleuningen

Een mahonie trapleuning

Mahonie is een van de bekendste houtsoorten en de rode kleur van mahonie is zo populair dat 'mahonie' in de volksmond gebruikt wordt om deze kleur aan te duiden. Mahonie is een stabiele houtsoort met een prachtige rode kleur. 

Andere trapleuningen van hout; trapleuning eikenhout, trapleuning beukenhout, trapleuning merantihout.  
© Copyright 2018 INOXvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Beoordeeld met een 9,6 uit 495 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed Powered by Lightspeed