LEUNINGvakman.be

Filters
 • Vorm
 • Bevestiging dragers
 • Locatie
 • Houtbewerking

Prachtige meranti trapleuningen met stijlvolle INOX leuningdragers en uiteinden; Een bijzondere mix van natuurlijk en strak. Het resultaat; Een mooie selectie houten trapleuningen van meranti, allemaal van topkwaliteit en verkrijgbaar voor een scherpe prijs. Al onze meranti leuningen worden op maat vervaardigd (gezaagd), uitgebreid gecontroleerd en perfect afgewerkt. En ook niet onbelangrijk; goed verpakt en al binnen 3 tot 5 werkdagen bij u thuis bezorgd! Tot een lengte van 400 cm is uw trapleuning een geheel.

  • Houten trapleuning PROEFSTUK

   Eerst zien dan kopen? Vraag dan een Houten trapleuning PROEFSTUK aan bij inoxvakman.be.

   €4,95
  • Trapleuning meranti incl. dragers TYPE 1 - VARIABEL

   De trapleuning meranti incl. dragers TYPE 1 - VARIABEL; Een prachtige merantihouten trapleuning met INOX dragers en einddoppen. Altijd op maat, Snel in huis, Scherp geprijsd.

   €87,75
  • Trapleuning meranti incl. dragers TYPE 2

   De trapleuning meranti incl. dragers TYPE 2; Een bijzondere leuning van merantihout met INOX dragers en prachtige INOX einddoppen. Topkwaliteit, Scherpe prijzen, Altijd op maat & Snel in huis.

   €76,50
  • Trapleuning meranti incl. dragers TYPE 3

   De trapleuning meranti incl. dragers TYPE 3; Een bijzondere leuning van merantihout met INOX dragers en einddoppen. Topkwaliteit, Op maat voor u vervaardigd, Snel in huis, Scherp geprijsd

   €81,25
  • Trapleuning meranti incl. dragers TYPE 4

   De trapleuning meranti incl. dragers TYPE 4; Een bijzondere leuning van merantihout met INOX dragers en prachtige INOX einddoppen. Topkwaliteit, Scherpe prijzen, Altijd op maat & Snel in huis.

   €81,25
  • Trapleuning meranti incl. dragers TYPE 11

   De trapleuning meranti incl. dragers TYPE 11; Een bijzondere leuning van merantihout met INOX dragers en einddoppen. Topkwaliteit, Op maat voor u vervaardigd, Snel in huis, Scherp geprijsd

   €94,75
  • Trapleuning meranti

   Een prachtige merantihouten trapleuning bestelt u online eenvoudig & snel bij INOXvakman.be. Topkwaliteit trapleuningen met INOX dragers en einddoppen!

   €47,50
  • Trapleuning meranti gelakt incl. dragers TYPE 1 - VARIABEL

   De trapleuning meranti gelakt incl. dragers TYPE 1 - VARIABEL; Een prachtige gelakte meranti leuning met INOX dragers en einddoppen. Altijd op maat, Snel in huis, Scherp geprijsd.

   €94,25
  • Trapleuning meranti gelakt incl. dragers TYPE 2

   De trapleuning meranti gelakt incl. dragers TYPE 2; Een bijzondere meranti leuning met INOX dragers en einddoppen. Op maat perfect afgewerkt & snel in huis!

   €83,00
  • Trapleuning meranti gelakt incl. dragers TYPE 3

   De trapleuning meranti gelakt incl. dragers TYPE 3; Een bijzondere meranti leuning met INOX dragers en einddoppen. Topkwaliteit, Snel in huis, Altijd op maat, Scherpe prijzen!

   €87,75
  • Trapleuning meranti gelakt incl. dragers TYPE 4

   De trapleuning meranti gelakt incl. dragers TYPE 4; Een bijzondere meranti leuning met INOX dragers en einddoppen. Op maat gezaagd, perfect afgewerkt & snel in huis!

   €87,75
  • Trapleuning meranti gelakt incl. dragers TYPE 11

   De trapleuning meranti gelakt incl. dragers TYPE 11; Een bijzondere meranti leuning met INOX dragers en einddoppen. Topkwaliteit, Snel in huis, Altijd op maat, Scherpe prijzen!

   €101,25
  • Trapleuning meranti gelakt

   Een prachtige gelakte meranti houten trapleuning bestelt u online eenvoudig & snel bij INOXvakman.be. Topkwaliteit trapleuningen met INOX dragers en einddoppen!

   €54,00
  • Trapleuning meranti gelakt incl. zwarte dragers TYPE 1

   De trapleuning meranti gelakt incl. zwarte dragers TYPE 1; Een bijzondere merantihout leuning met zwarte leuninghouders en einddoppen. Op maat & snel in huis!

   €118,75
  • Trapleuning meranti gelakt incl. zwarte dragers TYPE 3

   De trapleuning meranti gelakt incl. zwarte dragers TYPE 3; Een bijzondere merantihout leuning met zwarte leuninghouders en einddoppen. Op maat & snel in huis!

   €118,75
  • Trapleuning meranti gelakt incl. zwarte dragers TYPE 4

   De trapleuning meranti gelakt incl. zwarte dragers TYPE 4; Een bijzondere merantihout leuning met zwarte leuninghouders en einddoppen. Op maat & snel in huis!

   €118,75


Meranti leuningen met diverse RVS leuningdragers.

INOXvakman.biedt een mooie selectie meranti trapleuningen, waarbij u kunt kiezen uit twee afwerkingen; onbewerkt (naturel / blank) en gelakt afgewerkt. Daarnaast heeft u per 'type' de keuzen uit drie varianten op het gebied van afwerking van de uiteinden; bol afgewerkt, recht afgezaagd (vellingkant) en natuurlijk ook de stijlvolle INOX einddoppen. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende type leuningdragers. 

Binnen ons online assortiment trapleuningen van het tropische hout meranti inclusief INOX leuningdragers zijn de meest populaire leuningdragers geselecteerd. Gaat uw voorkeur uit naar een andere INOX leuningdrager? Neem dan contact met ons op en wij voorzien u op korte termijn van een reactie inclusief prijsvoorstel. Bijna alle INOX leuningdragers 'rond' zijn namelijk ook geschikt voor onze ronde houten trapleuningen.

Een meranti trapleuning

Meranti, ook wel merantihout genoemd, is een verzamelnaam voor hout afkomstig uit Zuidoost-Azie. Het Meranti hout van RVSvakman.nl komt uit Maleisie. Meranti is een populaire houtsoort voor de bouw en in Nederland zelfs het meest gebruikte tropische hout in de bouw. De mooie rood-bruin-roze tint en mooie tekeningen van meranti hout in combinatie met de sterke eigenschappen van het hout; duurzaam, optimale prijs-kwaliteit verhouding en goed te bewerken, maken meranti tot een gewilde houtsoort voor o.a. trapleuningen. 

Andere trapleuningen van hout; trapleuning eikentrapleuning beukentrapleuning mahonie.  
© Copyright 2019 LEUNINGvakman.be - Development & Online marketing by ROCA online
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »