LEUNINGvakman.be

INOX TRAPLEUNINGEN

Een INOX trapleuning bestelt u online bij LEUNINGvakman.be! Wij zijn gespecialiseerd in INOX trapleuningen, waarbij iedere leuning een stukje vakmanschap betreft; 100% INOX, altijd specifiek op maat gezaagd, met de hand perfect afgewerkt en goed en stevig verpakt voor transport. U kunt gericht een kijkje nemen naar een prachtige collectie ronde en vierkante INOX trapleuningen, INOX trapleuningen voor buiten en gepolijste INOX trapleuningen, maar uiteraard kunt u ook ons volledige assortiment bekijken bij 'alle INOX trapleuningen'.

Altijd een INOX trapleuning die past.

Bij LEUNINGvakman.be vindt u een mooi assortiment INOX trapleuningen, waarbij wij proberen om u niet te overladen met een enorme hoeveelheid aan opties, maar toch voldoende keuze te realiseren. In principe is ons volledige aanbod aan INOX trapleuningen onder te verdelen in ronde leuningen en vierkante / rechthoekige leuningen. De ronde variant is een traditionele trapleuning, maar is met de unieke uitstraling van INOX toch een moderne trapleuning en past in principe iedere inrichting. De vierkante of rechthoekige trapleuning is wat strakker en een mooi item binnen een moderne en trendy inrichting.

Daarnaast bieden wij zowel geborstelde als gepolijste trapleuningen van INOX aan. Het merendeel van de mensen die op zoek zijn naar een INOX leuning kiezen voor de geborstelde variant, echter is de gepolijste leuning ook een prachtig item, met die kenmerkende ‘chroom look’. Tevens kunt u kiezen uit 2 soorten INOX; 304 INOX en 316 INOX.

Zonder te diep op de details in te gaan, komt het erop neer dat u in het geval u de trapleuning binnen wenst te plaatsen kiezen voor 304 INOX en adviseren wij 316 INOX in het geval u de trapleuning buiten wenst te plaatsen. In het geval van twijfels, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met een van onze medewerkers, wij zijn u graag van dienst met een passend advies!

Naast de verschillende leuningvormen (rond en vierkant / rechthoekig), INOX afwerkingsvarianten (geborsteld en gepolijst) en INOX soorten (304 en 316), bieden wij diverse soorten leuningdragers, ook wel leuningsteunen genoemd. Er zijn verschillende soorten varianten, waarbij u kunt kiezen uit de klassieke steunen, met of zonder schroefgaten (blind afgewerkt), maar ook voor de wat meer luxe en robuustere leuningdragers. Wat uw wensen ook zijn, wij bieden altijd een INOX trapleuning die bij uw behoeften past. Mocht de door u gewenste trapleuning in ons online assortiment ontbreken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De kans is groot dat wij u van dienst kunnen zijn, eventueel ook met een INOX trapleuning op maat.

Wenst u INOX te combineren met een leuning van hout? Speciaal daarvoor heeft LEUNINGvakman een prachtige collectie houten trapleuningen samengesteld, inclusief leuningdragers en einddoppen van INOX uiteraard. Een bijzondere combinatie van INOX (modern en stijlvol) en hout (warm en sfeervol), voor een unieke trapleuning van eiken, beuken, mahonie en grenen. 
 

Wij staan voor maatwerk, ouderwets vakmanschap en een scherpe (online) prijs!

U kunt ervan uitgaan dat iedere trapleuning van INOX vervaardigd door ons op maat voor u gemaakt wordt. Wij zagen de leuning in de juiste lengte, werken de uiteinden van de leuningen naar wens af (met INOX einddoppen of naadloos dichtgelast), boren de gaten ten behoeven van de leuningdragers alvast voor en zorgen voor een goede verpakking.

Maar dat is niet alles! Ook het walsen van een trapleuning, oftewel het buigen, voeren wij in eigen beheer uit. Evenals andere INOX maatwerk werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld zagen, snijden, slijpen en lassen. Onze medewerkers zijn echte vakmannen, vandaar de naam LEUNINGvakman, en zijn gek op INOX maatwerk. Met een INOX leuning en/of INOX balustrade van LEUNINGvakman bent u dus zeker van een prachtig maatwerk product. Heeft u specifieke behoeften, neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag in een passend advies en werken indien gewenst graag een specifieke prijsindicatie uit. Dit alles combineren wij met een scherpe (online) prijs en uitgebreide extra dienstverlening, zoals inmeten en monteren op locatie.
 

De voordelen van een INOX trapleuning.

Naast het feit dat een INOX trapleuning er prachtig uitziet en past bij praktische alle interieurstijlen, zijn er diverse ‘extra voordelen’ van een INOX leuning; INOX is een duurzaam materiaal en gaat enorm lang mee en daarnaast is INOX stevig en veilig, wat belangrijke eigenschappen zijn in het geval van een trapleuning en balustrade. Daarnaast is een INOX trapleuning eenvoudig schoon te houden en erg onderhoudsvriendelijk. En wilt u dezelfde voordelen combineren met een stoere zwarte kleur, misschien is een zwarte trapleuning met poedercoating dan wel iets voor u!
 

Een ‘doe het zelf trapleuning’, of gaat u voor inclusief inmeten en/of montage?

Bij LEUNINGvakman.be kunt u eenvoudig en snel uw ‘doe het zelf INOX trapleuning’ bestellen. Wanneer u eenmaal de keuze heeft gemaakt voor de juiste INOX leuning inclusief leuningdragers, kunt u de gewenste lengte (in centimeters) invoeren, de bijpassende lengtecategorie selecteren (de staffel waarin de door u ingevoerde lengte valt) en de gewenste afwerking van de uiteinden kiezen. Wij zorgen ervoor dat uw INOX trapleuning perfect op maat en voorgeboord wordt afgeleverd, inclusief alle bevestigingsmaterialen uiteraard!

Wilt u een gewalste trapleuning, oftewel een gebogen leuning? Ook deze kunt u online bestellen, selecteer dan het product ‘Buigen INOX trapleuning (walsen)’ dat u terug kunt vinden binnen de categorie INOX trapleuningen. Hierbij kunt u de informatie invoeren en het buigen eenvoudig ‘toevoegen aan uw winkelwagen’. Daarnaast kunt u een uitgebreide inmeethandleiding en montagehandleiding terugvinden op onze website; Alles voor een ‘doe het zelf’ INOX trapleuning op maat. Maar wilt u liever ook het inmeten en/of het monteren van de trapleuning uitbesteden, dan kan dat natuurlijk ook. Onze vakkundige medewerkers zijn u graag van dienst.
 

Vragen? Wij zijn u graag van dienst

Wij doen onze uiterste best om u online te voorzien van alle benodigde informatie, echter in het geval van vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst met een passend antwoord, een goed advies, een/of een vrijblijvende prijsindicatie. U kunt zowel telefonisch als per e-mail contact met ons opnemen, een online contactformulier invullen of een afspraak maken bij ons in de showroom / werkplaats. Wanneer u de voorkeur geeft aan een afspraak bij ons op locatie, dan willen wij u vragen om van te voren even te bellen of te mailen, dan plannen we een afspraak in en weet u zeker dat we de tijd voor u kunnen nemen en u optimaal van dienst kunnen zijn!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »