INOXvakman

  • TOPKWALITEIT - 100% INOX
  • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
  • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

Een trapleuning zwart gecoat bestelt u direct online, geheel op maat, bij INOXvakman.be. Met een gerichte collectie ronde en vierkante / rechthoekige leuningen vindt u altijd een zwarte trapleuning naar wens! Onze gecoate trapleuningen worden op maat gezaagd, voorgeboord en de uiteinden worden naadloos dichtgelast; Voor een super strak eindresultaat. Vervolgens wordt een hoogwaardige poedercoating aangebracht in de kleur RAL 9005 gitzwart mat, de meest gevraagde zwart tint voor een moderne & stoere zwarte trapleuning. En toch liever een andere kleur? Wij kunnen uw trapleuning in iedere gewenste RAL kleur poedercoaten!

Een trapleuning zwart, of liever een andere RAL kleur?

De vraag naar zwarte trapleuningen is op dit moment groot, maar natuurlijk is het mogelijk dat u liever een andere kleur trapleuning wenst. Een witte trapleuning bijvoorbeeld, die mooi afsteekt tegen een strak gestucte antraciet muur, of juist een donkergrijze leuning, of een zachte taupe kleur. Wat uw wensen ook zijn, INOXvakman.be kan een leuning in iedere RAL kleur laten coaten. Hierbij ontvangt u RVS (kleur) schroeven voor het monteren van de leuninghouders. 

Hoe kunt u een gecoate trapleuning in een andere kleur bestellen? Dit is eigenlijk vrij eenvoudig, bestel 'gewoon' een trapleuning zwart en plaats vervolgens in het opmerkingenveld de gewenste RAL kleur. Het opmerkingenveld vindt u binnen het besteltraject en staat weergegeven als laatste stap in de check out, oftewel de bestelpagina van onze webshop. Altijd een gecoate trapleuning die perfect bij uw wensen past!

Bestel eenvoudig & veilig online. 

Voor welke zwarte trapleuning u ook kiest, bij INOXvakman.be bent u verzekerd van een topkwaliteit trapleuning die speciaal voor u op maat wordt vervaardigd. Met een gericht assortiment trapleuningen zwart gecoat vindt u altijd een gecoate trapleuning die past. Naast de traditionele ronde leuning bieden wij ook 3 soorten 'vierkante / rechthoekige' leuningen en diverse typen leuninghouders. Voor iedere stijlvoorkeur een passende leuning.

Heeft u een keuze gemaakt, dan klikt u door naar de detailpagina van de betreffende zwarte trapleuning. Hier kunt u de gewenste lengte invoeren, waarna de prijs direct wordt aangepast wanneer u op de knop 'bereken' klikt. Hierbij is ook meteen duidelijk hoeveel leuningdragers u hierbij zult ontvangen. U kunt de leuning vervolgens toevoegen aan uw winkelwagentje en rustig verder winkelen, of de bestelling afronden in onze eenvoudige & veilige bestel- en betaalomgeving. 

Altijd een zwarte trapleuning op maat bij INOXvakman.be

Nadat u uw bestelling heeft afgerond gaan onze vakmannen voor u aan de slag. De leuning wordt op maat gezaagd, de uiteinden worden met de hand mooi dichtgelast en de gaten voor montage van de leuningdragers worden voorgeboord. 

LET OP: Bij een trapleuning zwart gecoat worden de uiteinden van de leuning altijd naadloos dichtgelast en mooi afgewerkt. Dit doen onze vakmannen in eigen werkplaats met veel zorg en oog voor detail. Dit is uiteraard bij de online prijs inbegrepen. 

Bij onze houten trapleuningen en INOX trapleuningen heeft u de keuze uit diverse afwerkingen van de uiteinden. Bij onze zwarte trapleuningen is dit niet het geval en worden de uiteinden altijd dichtgelast. En de reden hiervoor is heel simpel; Bij zwart gecoate trapleuningen is het naadloos dichtlassen van de uiteinden gewoon het mooiste!

Nadat uw zwarte trapleuning op maat vervaardigd is, wordt deze naar onze partner getransporteerd die zorgdraagt voor de hoogwaardige poedercoating. Hier wordt uw trapleuning voorzien van een hoogwaardige poedercoating in de kleur RAL 9005 (gitzwart mat). Of u heeft gekozen voor een afwijkende RAL kleur, ook dit is mogelijk uiteraard. Vervolgens wordt uw maatwerk trapleuning weer opgehaald, gecontroleerd, stevig verpakt en snel bij u thuis bezorgd! 

© Copyright 2018 INOXvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Powered by Lightspeed Powered by Lightspeed