Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Lakstiften - potje lak met kwastje - speciaal voor (het bijwerken van) onze gecoate trapleuningen!

Bij LEUNINGvakman.be vindt u een gerichte collectie poedercoating lakstiften, waarmee u een kleine beschadiging / klein krasje op een gecoate trapleuning eenvoudig bij kunt bijwerken. Speciaal voor onze collectie gepoedercoate trapleuningen zwart, antraciet & wit kunt u eenvoudig een lakstiftje meebestellen. Een lakstift betreft een potje met kwastje, waarbij het potje is hierbij gevuld met dezelfde lak als waarin uw leuning gepoedercoat is, dit matcht dus perfect. Houd er wel rekening mee dat dit altijd "glad" is, zonder de toevoeging van een fijnstructuur coating. Is er sprake van een kleine beschadiging aan de coating van uw leuning, dan is het "bijtippen / bijstippen" hiervan met de juiste lakstift de meest passende oplossing. U kunt een lakstift bestellen in alle standaard RAL kleuren, oftewel RAL 9005, 7021, 7016, 9010 en 9016. 

LET OP: De lakstift is geschikt voor het bijwerken van kleine krassen en beschadigingen / oneffenheden en niet bedoeld voor de behandeling van grote oppervlakken.