Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Wij heten u van harte welkom bij LEUNINGvakman.be - voorheen INOXvakman.be. LEUNINGvakman is een specialist op het gebied van trapleuningen, waarbij wij van origine met name gericht zijn op inox trapleuningen, maar in de loop der jaren onze collectie uitgebreid hebben met een unieke collectie trapleuningen inclusief hoogwaardige poedercoating, waarbij met name onze zwarte trapleuningen enorm populair zijn. Maar naast zwart is onze collectie verder uitgebreid met diverse kleuren coating - waaronder antraciet & wit - maar ook met stoere "ruwe" stalen trapleuningen & smeedijzeren trapleuningen. Op LEUNINGvakman.be vindt u een zorgvuldig samengestelde collectie trapleuningen, leuninghouders en gerelateerde accessoires. Deze kunt u eenvoudig online, tegen de scherpste prijs, bestellen.

Specialistisch maatwerk in eigen beheer is ons belangrijkste kenmerk. Alle benodigde snij-, slijp-, zaag-, las- en wals(buig) werkzaamheden voeren wij in eigen beheer uit. Bent u op zoek naar een specifieke gebogen trapleuning op maat, of een trapleuning incl. verstekhoek op maat? Dan bent u bij LEUNINGvakman aan het juiste adres! Wij zijn u graag van dienst met een uitgebreid antwoord op de vraag; 'Waarom zou ik moeten kiezen voor LEUNINGvakman?'.Hoogwaardige materialen.

Bij LEUNINGvakman kunt u altijd uitgaan van hoogwaardige materialen. Wij garanderen topkwaliteit materialen en staan voor de kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en de prachtige uitstraling van onze trapleuningen. Naast hoogwaardig inox (304 voor binnen & 316 voor buiten) worden onze gecoate leuningen vervaardigd uit super stevig staal, waarbij ook de poedercoating van hoogwaardige kwaliteit is.


Altijd op maat.

Bij LEUNINGvakman wordt uw trapleuning altijd - op bestelling - op maat vervaardigd. Alle leuningen worden conform uw wensen gemaakt, in eigen werkplaats door ervaren vakmannen wel te verstaan. U kunt bij ons een trapleuning volledig naar wens samenstellen. En hierbij is er meer mogelijk dan alleen de lengte! Van de gewenste lengte, tot het juiste aantal leuningdragers & de positie van deze houders, tot de gewenste afwerking van de uiteinden. En wat dacht u van het online "meebestellen" van de gewenste buiging, of zelfs het handmatig vermaken van de lengte van uw leuningdrager. Al deze opties zijn mogelijk binnen de "trapleuning op maat configurator" van LEUNINGvakman.be. Vervolgens vervaardigen wij uw trapleuning op maat en werken we deze naar wens perfect af. Alle werkzaamheden verrichten wij in eigen beheer en uw trapleuning wordt dan ook door ervaren vakmannen - aan de hand van "ouderwets" vakmanschap & met zorgen oog voor detail - met liefde voor het vak gemaakt. Daar kunt u vanuit gaan!

En over maatwerk gesproken, wat dacht u van onze unieke service trapleuning in RAL kleur naar wens? Wij kunnen uw trapleuning in iedere gewenste RAL kleur leveren. Dus wilt u - in plaats van een antraciet trapleuning, of witte trapleuning - toch een andere kleurtint, dan bent u bij ons aan het juiste adres!


Snelle levering

Nergens ontvangt u een topkwaliteit trapleuning op maat zo snel als bij LEUNINGvakman.be! Omdat LEUNINGvakman.be alles in eigen beheer uitvoert, kunnen wij een online bestelling snel leveren zonder in te boeten op kwaliteit. In het geval van specifiek maatwerk, zoals bijvoorbeeld een inox trapleuning met maatwerk buigingen (walsingen) is de levertijd afhankelijk van de specifieke wensen en wordt in samenspraak met u een geschikte leverdatum besproken.


Voordelige prijzen (optimale prijs-kwaliteit verhouding).

LEUNINGvakman.be combineert hoogwaardige materialen, ambachtelijk vakmanschap in eigen beheer en een optimale klantenservice met voordelige (online) prijzen. Wij voeren een duidelijk en eerlijk prijsbeleid, waarbij wij garant staan voor een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast kunt u in het geval van specifieke maatwerk wensen eenvoudig online een prijsindicatie aanvragen. Wij zijn u graag van dienst met een prijsvoorstel op maat, geheel vrijblijvend uiteraard.


Een totaalpakket

Een uniek online assortiment & scherpe (online) prijzen, maar dan wel zonder concessies te doen aan het leveren van een totaalpakket. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo eenvoudig mogelijk uw trapleuning naar wens kunt configureren - de leuning zo snel mogelijk leveren - en u na levering ook per direct aan de slag kunt gaan.

Uw trapleuning wordt op maat vervaardigd en - in het geval van een leuning + leuninghouder combinatie - ook altijd inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen geleverd. Hierbij zorgen wij er ook voor dat de gaten voor de leuninghouders al correct - conform uw wensen - voorgeboord zijn. Maar dat is zeker niet alles. Wij hebben veel geïnvesteerd in een optimale ondersteuning op het gebied van het inmeten van uw trapleuning en het monteren van uw trapleuning. Naast uitgebreide (tekstuele) handleidingen hebben wij ook diverse video instructies uitgewerkt, wel zo handig! Altijd een trapleuning die perfect bij uw wensen past bij LEUNINGvakman.nl!