Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Een trapleuning met verstekhoek? Een verstekhoek naar wens bestelt u eenvoudig 'mee'

Bent u op zoek naar een maatwerk trapleuning inclusief verstekhoek? Bij LEUNINGvakman.be bestelt u eenvoudig een leuning inclusief verstekhoek op maat. Bij het bestellen van een verstekhoek voor aan uw trapleuning heeft u de keuze uit een verstekhoek onderaan uw leuning (onder), bovenaan de leuning (boven), of beide (boven & onder). Houd hierbij rekening met het feit dat u de trapleuning (gewoon recht) moet bestellen, hier bestelt u vervolgens de 'verstekhoek' erbij. U dient dus zowel de trapleuning als de verstekhoek als twee producten toe te voegen in uw winkelmandje. U kunt een verstekhoek bestellen voor een inox trapleuning, maar ook voor een gecoate trapleuning, oftewel voor een trapleuning zwart, antraciet, wit, brons, gunmetal & transparant gecoat.

LET OP: Aangezien het bijwerken van de lasnaad bij een inox leuning meer werk betreft, zijn de verstekhoeken voor een inox leuning hoger geprijsd, dan voor een trapleuning inclusief poedercoating. Houdt er dus aub rekening mee dat u de juiste verstekhoek selecteert, die matcht met de door u geselecteerde trapleuning.