Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Trapleuning brons / koper look - OP MAAT - leuning met bronzen / koperen metallic poedercoating

Een trapleuning brons / koper look bij LEUNINGvakman.be: de Nr. 1 trapleuning webshop van België. Bent u op zoek naar een bijzondere trapleuning, als eyecatcher van uw gang / hal, dan is onze prachtige bronzen leuning zeker het overwegen waard. Bij ons vindt u een unieke collectie trapleuningen met een hoogwaardige gladde bruin-goudachtige metallic koper poedercoating. Kiest u voor deze bijzondere brons kleur in combinatie met een klassieke ronde trapleuning, of juist met een strakke 40x10 mm leuning? Wat uw keuze ook wordt, een bronzen trapleuning vormt een bijzonder interieurobject dat garant staat voor een luxe & stijlvolle uitstraling. Alle bronzen leuningen vervaardigen wij voor u op maat - van 30 cm tot 595 cm - en worden incl. trapleuninghouders & alle benodigde bevestigingsmaterialen geleverd. Dit doen onze ervaren vakmannen met zorg & liefde voor het vak. Zelfs een gebogen trapleuning met bijzondere koperen kleurtint bestelt u eenvoudig bij ons online!

Trapleuning brons / koper incl. trapleuninghouders bij LEUNINGvakman.be.

Bij LEUNINGvakman.be vindt u een ruime collectie brons / koper look trapleuningen. A.d.h.v. diverse soorten trapleuningen (rond 33,7 mm, rond 42,4 mm, rechthoekig 40x10 mm & rechthoekig 40x20 mm) - die gecombineerd kunnen worden met diverse trapleuninghouders - is de kans groot dat u een bronzen leuning vindt die precies past bij uw wensen & behoeften! Al onze leuningen kunnen in een lengte naar wens - van 30 cm tot en met 595 cm - tot op de mm nauwkeurig op maat besteld worden. Aan de hand van de door u gewenste lengte, adviseren wij u over het aantal leuningdragers.

Wij zagen uw trapleuning op maat, werken de uiteinden zorgvuldig af en zorgen voor een hoogwaardige poedercoating, maar dat is niet alles. Wij zorgen er vervolgens ook voor dat uw koperen trapleuning perfect wordt voorgeboord en dat u - naast de houders zelf - ook alle bevestigingsmaterialen ontvangt. En om de bijzondere brons-koper look coating te beschermen verpakken wij uw trapleuning extra goed, voor een krasvrije levering. Zo kunt u - na ontvangst - direct aan de slag met het monteren van uw trapleuning.