Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Stalen trapleuning gecoat - Leuningen van WGW (blauw - zwart) staal incl. transparante coating

Een stalen trapleuning, stoer & robuust, voor een moderne, trendy en industriële look. Trapleuningen van staal bestelt u eenvoudig online bij LEUNINGvakman.be: Perfect op maat uiteraard! Wij maken uw leuning van (ruw / zwart / blauw) staal volledig op maat in eigen beheer. De trapleuning wordt op maat gezaagd, de uiteinden worden met de hand dichtgelast en ook het voorboren verzorgen wij. Naast de leuning & leuninghouders ontvangt u daarnaast ook alle bevestigingsmaterialen voor montage. TIP: Neem zeker ook een kijkje bij onze collectie smeedijzeren trapleuningen, eventueel met authentieke smeedwerk afwerking (gehamerde krul en/of stuik). Een stalen trapleuning online kopen doet u eenvoudig & voordelig bij LEUNINGvakman.be!

Een stalen leuning, altijd perfect op maat!

Een stalen trapleuning wordt bij LEUNINGvakman.be altijd speciaal voor u op maat vervaardigd. Wij zagen uw leuning in eigen werkplaats perfect op maat, lassen de uiteinden dicht en werken deze vervolgens naar wens voor u bij. Ook dragen wij zorg voor het 'voorboren' van de leuning t.b.v. montage van de leuninghouders. Vervolgens wordt de leuning, en de leuninghouders uiteraard, voorzien van een hoogwaardige transparante poedercoating. Zo is uw leuning niet alleen heel mooi, maar ook nog eens gebruiksvriendelijk. Wel zo fijn!

Uiteraard wordt uw leuning vervolgens door onze medewerkers zorgvuldig verpakt en voordat wij de leuning overdragen aan onze transporteur, nemen wij contact met u op voor het inplannen van een passende bezorgdatum. Altijd een stalen leuning naar wens & perfect op maat bij LEUNINGvakman.be.

Trapleuning van blauw / zwart staal inclusief coating.

Onze stalen trapleuningen & leuningdragers zijn gemaakt van WGW staal. Dit is een vrij ruw materiaal, dat normaal gesproken als constructiestaal (voor binnen) gebruikt wordt. WGW staal is relatief donker van kleur en wordt daarom ook wel eens zwart staal genoemd. Andere benamingen van WGW staal zijn; onbewerkt / onbehandeld / ruw staal en blauwstaal. 

Een stalen trapleuning zonder behandeling is niet (optimaal) geschikt is als gebruiksvoorwerp, zeker niet in het geval van een trapleuning die vaak vastgehouden zal worden. Daarom behandelen wij alle stalen trapleuningen altijd met een hoogwaardige transparante poedercoating. Zo blijft de bijzondere look van onbewerkt / zwart WGW staal gecombineerd met het gebruiksgemak van gecoat staal. En twijfelt u nog of staal niet iets te "rustiek" is, neem dan zeker ook een kijkje bij onze collecties trapleuning zwart en trapleuning antraciet, al is het maar voor de zekerheid! 

Authentiek staal: ambachtelijke leuningen van smeedijzer!

Bij LEUNINGvakman.be vindt u ook bijzondere collectie trapleuningen van smeedijzer, stalen trapleuningen met een authentiek karakter! Op het gebied van kleur kunt u kiezen uit een transparante staal kleur en een zwarte (fijnstructuur) coating. Al onze leuningen zijn rond met een diameter van 20 mm, waarbij de leuningdragers aan de leuning (vast)gelast worden. Daarnaast kunt u voor een passende rozetje, voor een mooie afwerking en bijzondere authentieke afwerkingen van de uiteinden, met krul en/of stuik. Bijzondere stalen leuningen, vakkundig vervaardigd, ideaal voor een echte eye-catcher! Bekijk hier onze collectie smeedijzeren trapleuningen >>. 

Een gerichte collectie, met alles 'erop en eraan'.

Wij hebben een gerichte collectie stalen trapleuningen samengesteld. Naast diverse typen leuningen, waarbij u kunt kiezen uit ronde stalen (steigerbuis) trapleuningen en vierkante / rechthoekig stalen leuningen (40x10, 40x20 en 40x40 mm), kunt u ook kiezen uit de combinatie met 2 typen leuningdragers, namelijk type 1 en type 3. de stalen leuningdrager type 1 betreft een klassiek model in een modern jasje (qua materiaal), waarbij de drie bevestigingsschroeven zichtbaar zijn. Gaat u voor een 'strakke look', dan is type 3 een mooie optie, waarbij de bevestigingsschroeven niet zichtbaar zijn. Type 3 betreft namelijk een 'blinde montage' met een stokbout. 

En bestelt u bij ons een trapleuning van zwart / blauw staal inclusief leuninghouders, dan kunt u ervan uitgaan dat u alles geleverd krijgt dat u nodig heeft voor montage. Dus, naast de leuning en de dragers, ontvangt u ook de schroeven, bouten en de juiste pluggen. Zo kunt u meteen aan de slag! Zelfs een gebogen stalen trapleuning bestelt u bij ons eenvoudig online!