Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Leuninghouder inox vierkant - RVS leuningdragers / trapleuning steunen Inox voor rechthoekige & vierkante trapleuningen.

Een inox leuninghouder vierkant bestelt u op maat & voordelig online bij LEUNINGvakman.be; de online trapleuning specialist! Deze leuningdragers van inox (RVS) zijn geschikt voor rechte (vierkante / rechthoekige) trapleuningen. U heeft de keuze uit diverse trapleuninghouders die met schroeven bevestigd worden, zoals bijvoorbeeld de type 1 met ronde vormgeving en de type 10 met vierkante / rechthoekige vormgeving. Gaat u voor een moderne & strakke uitstraling, dan zijn onze inox leuningsteunen met een 'blinde' bevestiging (stokbout / keilbout) een uitstekende optie. Ook hierbij kunt u kiezen voor een vierkante vorm met bijv. de type 11, of juist een ronde vom met de type 3. Altijd een inox leuningdrager - voor een rechte leuning - die bij uw wensen past dus! TIP: U kunt bij ons ook een vierkante / rechthoekige trapleuning van inox op maat bestellen, inclusief leuninghouders uiteraard!