Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Trapleuning zwart gecoat - OP MAAT - zwarte stalen leuningen - met hoogwaardige poedercoating

Een trapleuning zwart gecoat bestelt u direct online, geheel op maat, bij LEUNINGvakman.be. Met een gerichte collectie ronde trapleuningen zwart en vierkante / rechthoekige trapleuningen zwart vindt u altijd een zwarte leuning naar wens! Onze zwart gecoate trapleuningen worden op maat gezaagd, voorgeboord en de uiteinden worden zorgvuldig afgewerkt; Voor een prachtig eindresultaat. Vervolgens wordt een hoogwaardige zwarte poedercoating aangebracht in de kleur RAL 9005 gitzwart, de meest populaire zwarte kleurtint voor een moderne & stoere zwarte trapleuning. U heeft hierbij de keuze uit een gladde poedercoating en een fijnstructuur coating, die meer neigt naar matzwart. Ook voor een zwarte gebogen trapleuning en een zwarte trapleuning voor buiten slaagt u bij ons. Altijd een passende zwarte leuning bij LEUNINGvakman.be, de online trapleuning specialist! 

Een trapleuning zwart, glad of fijnstructuur?

Met een zwarte trapleuning bent u verzekerd van een moderne trapleuning, stijlvol met een stoer accent. Onze zwarte trapleuningen betreffen de zwarte kleurtint RAL-9005, oftewel gitzwart. Gitzwart is de meest donkere "diepzwarte" RAL kleur en tevens ook de de populairste zwarttint voor zwarte interieur-objecten, waaronder trapleuningen.

Onze zwarte stalen leuningen zijn voorzien van een hoogwaardige poedercoating, waarbij u kunt kiezen voor een gladde of een fijnstructuur zwarte coating. De gladde zwarte coating is het beste te omschrijven als zwart met een matglans. De fijnstructuur coating zorgt voor een lichte structuur in het oppervlakte van de metalen leuning (niet glad) en heeft een mattere uitstraling. Met een fijnstructuur coating kiest u voor een matzwarte leuning, deze oogt net wat stoerder, maar is wat gebruiksvriendelijker. Een matzwarte staal leuning met fijnstructuur coating is minder krasgevoelig, minder vatbaar voor beschadigingen en kleine oneffenheden vallen minder snel op. Houd er ook rekening mee dat een gladde zwarte trapleuning altijd wat donkerder oogt t.o.v. een fijnstructuur matte zwarte trapleuning in dezelfde RAL kleur (9005). 

Bestel eenvoudig & veilig online. 

Voor welke zwarte trapleuning u ook kiest, bij LEUNINGvakman.be bent u verzekerd van een topkwaliteit trapleuning die speciaal voor u op maat wordt vervaardigd. Met een gericht assortiment trapleuningen zwart gecoat vindt u altijd een gecoate stalen trapleuning die past. Naast de traditionele ronde leuning bieden wij ook 5 soorten 'vierkante / rechthoekige' leuningen en diverse typen zwarte leuninghouders. Voor iedere stijlvoorkeur een passende leuning.

Heeft u een keuze gemaakt, dan klikt u door naar de detailpagina van de betreffende zwarte trapleuning. Hier kunt u uw zwarte trapleuning volledig naar wens samenstellen & configureren. Zelfs het toevoegen van een buiging naar wens, voor de perfecte gebogen trapleuning zwart, doet u bij ons eenvoudig online. Bij elke stap die u neemt, wordt de totaal prijs van uw zwarte trapleuning automatisch berekend & vertoond. Houd er rekening mee dat deze prijs onderaan de configurator wordt vertoond. U kunt de zwart gecoate metalen leuning vervolgens toevoegen aan uw winkelwagentje en rustig verder winkelen, of de bestelling afronden in onze eenvoudige & veilige bestel- en betaalomgeving. 

Zwarte trapleuningen op maat bij INOXvakman.be

Nadat u uw bestelling heeft afgerond gaan onze vakmannen voor u aan de slag. Uw leuning wordt op maat gezaagd, de uiteinden worden naar wens afgewerkt met einddoppen of  - met de hand - mooi naadloos dichtgelast, en de gaten voor bevestiging van de leuninghouders worden voorgeboord. Net zoals bij onze inox trapleuningen, witte trapleuningen & antraciet leuningen, heeft u de keuze uit diverse afwerkingen van de uiteinden. Ook bij onze zwarte trapleuningen kunt u kiezen voor einddoppen, of voor naadloos dichtlassen. Bij zwart gecoate trapleuningen is het naadloos dichtlassen van de uiteinden de meest populaire keuze en deze is dan ook nog extra scherp geprijsd!

Nadat uw zwarte trapleuning op maat vervaardigd is, wordt deze naar onze partner getransporteerd die zorgdraagt voor een hoogwaardige poedercoating. Hier wordt uw trapleuning voorzien van een hoogwaardige poedercoating in de kleur RAL 9005 (gitzwart mat). Vervolgens wordt uw zwarte trapleuning op maat weer opgehaald, gecontroleerd, stevig verpakt en snel bij u thuis bezorgd! 

TIP: Bij het bevestigen van een zwarte trapleuning is een krasje snel gemaakt, zeker indien u heeft gekozen voor een gladde zwarte poedercoating. U kunt bij ons eenvoudig online een lakstift in de zwarte RAL kleur 9005 mee bestellen, zo kunt u snel een eventueel krasje en/of oneffenheid wegwerken. Altijd handig om direct bij de hand te hebben, maar ook om "alvast" klaar te hebben liggen voor kleine beschadigingen in de toekomst.

Een zwarte leuning van staal / metaal, die kan wel tegen een stootje! 

Onze zwarte trapleuningen zijn vervaardigd uit stalen / metalen leuningen en leuninghouders van inox. Super sterk & stevig dus, die kunnen wel tegen een stootje. Zeker indien u kiest voor een zwarte leuning met fijnstructuur poedercoating! Bent u daarnaast op zoek naar een "extra stevige" trapleuning, dan kunt u bij ons eenvoudig online een trapleuning incl. extra leuninghouder bestellen, wel zo handig!