Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Trapleuning antraciet / grijs - OP MAAT - Leuningen met donkergrijze poedercoating

Een antraciet trapleuning bestelt u - in de door u gewenste lengte - eenvoudig online bij LEUNINGvakman.be. Met een donkergrijze stalen leuning kiest u voor een subtiele stoere look, net iets minder 'hard' dan een zwarte leuning, ideaal voor een moderne interieurstijl. Gaat u voor een ronde, of een vierkante / rechthoekige antraciet trapleuning? Of bent u gericht op zoek naar een gebogen trapleuning antraciet, of juist een antraciet leuning voor buiten? Wat uw wensen ook zijn, uw grijze metalen trapleuning bestelt u bij LEUNINGvakman.be eenvoudig online in de door u gewenste maatvoering & afwerking. Uw trapleuning wordt op maat gezaagd & afgewerkt, waarna deze voorzien wordt van een hoogwaardige fijnstructuur poedercoating in de kleur antraciet. U heeft de keuze uit RAL 7016 (antracietgrijs), of RAL 7021 (zwartgrijs). Altijd een passende antraciet leuning bij LEUNINGvakman.be, de specialist in trapleuningen op maat!

Altijd een antraciet trapleuning naar wens!

Wij hebben - met veel zorg - een mooi assortiment antraciet trapleuningen samengesteld. Hierbij is het ons streven om voor iedereen een passende antraciet leuning te bieden, zonder onze klanten te overweldigen met een enorme collectie. Wij hebben dan ook onze 'standaard' leuningen (rond 42,4 en 33,7 & rechthoekig / vierkant 40x10, 40x15, 40x20 en 40x40 mm) gecombineerd met de meest populaire leuninghouders. Bent u nu toch een andere leuning binnen onze collectie tegengekomen, bijv. een trapleuning inox, waarbij ons online assortiment wat groter is, die u graag in antraciet wilt? Geen probleem. Stuur ons even een mailtje met de specifieke informatie, dan werken wij graag een prijsvoorstel op maat voor u uit! Naast antraciet en zwart vindt u bij ons ook een ruime collectie witte trapleuningen. En bent u gek op een donkere kleur, maar wilt u iets bijzonders, bekijk dan zeker even onze gunmetal trapleuningen >>

Een donkere grijze leuning: Stoer & subtiel.

Wij hebben een gericht assortiment antraciet trapleuningen samengesteld, waarmee we voor praktisch iedereen een passende donkere grijze leuning kunnen bieden! De kleur antraciet is een populaire kleurtint, zeker binnen interieur(decoratie) objecten. Een (mat)zwarte trapleuningen is erg populair als 'stoer accent' binnen een gang / hal, zeker in combinatie met een strakke witte muur. Speciaal voor diegenen die een zwarte trapleuning net iets 'te hard' vinden, is een antraciet trapleuning een ideale optie. Een antraciet trapleuning is even stoer, maar wel net een tikkeltje subtieler.

Antraciet fijnstructuur coating

Onze donker grijze / antraciet trapleuningen betreffen een stalen leuning + inox leuningdragers, die voorzien zijn van een hoogwaardige poedercoating in de kleur antraciet; de kleurtinten RAL 7016 (antracietgrijs) en RAL 7021 (zwartgrijs) om precies te zijn. Onze collectie antraciet leuningen betreft een fijnstructuur coating, die een mooie 'matte' kleurtint realiseert. Daarnaast zorgt de fijnstructuur coating voor een super sterk eindresultaat die - in vergelijking met een gladde coating - een stuk minder gevoelig is voor beschadigingen & krasjes. Ook vallen kleine oneffenheden ook minder snel op, wel zo prettig voor een trapleuning die toch dagelijks gebruikt wordt.