Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Trapleuning antraciet gebogen - OP MAAT - donker grijze leuning met buiging naar wens!

Een gebogen antraciet trapleuning koopt u - met een buiging naar wens op - bij LEUNINGvakman.be! In uw zoektocht naar een stalen trapleuning antraciet met een buiging op maat, kunnen wij u perfect van dienst zijn! Het aanbrengen van een buiging in een trapleuning is een specialiteit die in eigen huis wordt uitgevoerd door bekwame vakmannen. Alle onderstaande antraciet leuningen kunnen voorzien worden van een buiging naar wens! Op de productpagina kunt u bij het samenstellen van uw trapleuning kiezen voor de optie "leuning met buiging". Vervolgens kunt u alle specificaties van uw gebogen trapleuning invullen. Ook vindt u hier uitgebreide informatie incl. video handleidingen voor het correct inmeten van een gebogen trapleuning. Altijd een prachtige gebogen trapleuning met donkergrijze poedercoating - RAL 7016 of RAL 7021 - met zorg op maat vervaardigd & snel in huis!

LET OP: Heeft u al een gebogen trapleuning en wilt u de buiging 1-op-1 overnemen? Stuur uw trapleuning op, geef hem af bij ons af of teken deze over (op behangpapier), dan maken wij deze perfect na. Bij het online bestellen van de buiging kunt u - in dit geval - het invullen van de buiging specificaties overslaan, wel zo handig! Meer informatie vindt u op de product detailpagina van onderstaande trapleuningen.

Antraciet trapleuning - rond
Antraciet trapleuning - rond
€32,75
Op maat van 30 - 595 cm