Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Trapleuning inox - OP MAAT - inox leuningen - eenvoudig online & voor de beste prijs!

Een inox trapleuning bestelt u - eenvoudig online & voor de beste prijs - bij LEUNINGvakman.be! Wij zijn gespecialiseerd in trapleuningen van inox, waarbij iedere leuning een uniek stukje vakmanschap betreft. U bent verzekerd van een 100% inox (RVS) trapleuning, altijd met zorg op maat gezaagd, met de hand perfect afgewerkt en goed & stevig verpakt voor transport. U kunt gericht een kijkje nemen naar een prachtige collectie ronde inox trapleuningen, vierkantige inox trapleuningen, inox trapleuningen voor buiten, gepolijste inox trapleuningen en zelfs gebogen inox trapleuningen. Of gaat u echt voor een luxe volledig gelaste trapleuning van inox? Wat uw specifieke wensen ook zijn, u vindt altijd een perfect passende inox leuning bij LEUNINGvakman.be, de Nr. 1 online trapleuning specialist van België!

Altijd een inox trapleuning die past.

Bij LEUNINGvakman.be vindt u een mooie & uitgebreide collectie inox trapleuningen, waarbij wij proberen om u niet te overladen met een enorme hoeveelheid aan opties, maar toch voldoende keuze te realiseren. Uiteindelijk proberen we met onze collectie voor iedereen een passende leuning van inox te bieden. In principe is ons volledige aanbod aan inox leuningen onder te verdelen in ronde leuningen en vierkante / rechthoekige (platte) trapleuningen. De ronde leuning variant is een traditionele trapleuning, maar is met de unieke uitstraling van geborsteld inox toch een moderne trapleuning, die in praktisch ieder interieur mooi past. De vierkante / rechthoekige trapleuningen ogen net wat "strakker" en een mooi item binnen een moderne en trendy inrichting. U kunt hier gericht onze collectie trapleuning inox rond & trapleuning inox vierkant bekijken!

Daarnaast bieden wij zowel geborstelde als gepolijste trapleuningen van inox aan. Het overgrote deel van onze collectie bestaat uit geborsteld inox, dat is ook de meest gebruikte afwerking voor interieurdoeleinden. Daarnaast vindt u bij ons ook een gerichte collectie gepolijste inox leuningen, een prachtig object met die kenmerkende ‘chroom look’. 

Een inox leuning voor binnen (304) & buiten (316)!

Inox trapleuningen zijn niet alleen populair voor binnen en worden steeds vaker buitenshuis toegepast. Speciaal voor buitengebruik hebben wij een gerichte collectie inox trapleuningen samengesteld, die u zonder zorgen buiten (in de tuin) toe kunt passen. Zonder al te diep op de details in te gaan, komt het erop neer dat onze trapleuningen voor binnen vervaardigd zijn uit inox 304. Bent u op zoek naar een inox leuning voor uw buitentrap, dan adviseren wij inox 316, deze "inox soort" is beter bestand tegen de (weers)invloeden van buitenaf. Wilt u hier meer over weten, bekijk hier dan wat meer informatie over 304 INOX en 316 INOX >>. In het geval u de trapleuning buiten wenst te plaatsen en nog twijfels heeft, kunt u altijd even contact opnemen met een van onze medewerkers, wij zijn u graag van dienst met een passend advies! 

Een trapleuning van inox op maat, incl leuninghouders!

De diverse mogelijkheden op het gebied van inox leuningdragers maakt onze collectie zo uniek! Naast de verschillende leuningvormen (rond en vierkant / rechthoekig), inox afwerkingsvarianten (geborsteld en gepolijst) en inox soorten (inox 304 voor binnen en inox 316 voor buiten), bieden wij diverse soorten inox leuninghouders aan, ook wel trapleuning dragers & steunen genoemd.

Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar, waarbij u kunt kiezen voor een wat klassieke & traditionele ronde vormgeving, of juist voor een strakke & moderne (rechthoekige) vorm. Maar ook kunt u kiezen voor verschillende manieren van bevestiging (aan de muur), zo is onze collectie onder te verdelen in houders met een "traditionele" zichtbare 3-schroeven bevestiging en houders met een "blinde" bevestiging middels een stokbout / steekbout / keilbout.

Daarnaast vindt u diverse typen & stijlen, van minimalistisch tot luxe en van elegant & stijlvol tot robuust. Wat uw wensen ook zijn, wij bieden altijd een inox trapleuning die precies bij uw behoeften past. Mocht de door u gewenste trapleuning in ons online assortiment ontbreken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De kans is groot dat wij u van dienst kunnen zijn!
 

Wij staan voor maatwerk, ouderwets vakmanschap en een scherpe (online) prijs!

U kunt ervan uitgaan dat iedere inox trapleuning op maat wordt vervaardigd. Wij zagen de leuning in de juiste lengte, werken de uiteinden van de leuningen naar wens af (met inox einddoppen, of naadloos dichtgelast), boren de gaten - voor bevestiging van de leuningdragers aan de leuning - alvast voor en zorgen voor een goede verpakking.

Maar dat is niet alles! Ook het buigen van uw inox trapleuning voeren wij in eigen beheer uit. Evenals andere maatwerk werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het lassen van de volledig gelaste inox trapleuningen, of het vermaken van de leuninghouder lengte van de type 3 en type 5 dragers. Onze medewerkers zijn echte vakmannen, vandaar de naam LEUNINGvakman, en wij zijn gek op inox maatwerk. Heeft u specifieke behoeften, neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag in een passend advies en werken indien gewenst graag een specifieke prijsindicatie uit. 
 

De voordelen van een inox trapleuning.

Naast het feit dat een inox trapleuning er prachtig uitziet en mooi in te passen is binnen praktische alle interieurstijlen, zijn er diverse ‘extra voordelen’ van een inox leuning; Inox is een duurzaam materiaal, gaat enorm lang mee en daarnaast is inox stevig en veilig, wat belangrijke eigenschappen zijn in het geval van een trapleuning en balustrade uiteraard. Daarnaast is een trapleuning van inox eenvoudig schoon te houden en erg onderhoudsvriendelijk. En wilt u dezelfde voordelen combineren met een stoere zwarte kleur, misschien is een zwarte trapleuning met poedercoating dan wel iets voor u!
 

Een complete ‘doe het zelf (DIY) inox trapleuning’, wel zo prettig!

Bij LEUNINGvakman.be kunt u eenvoudig en snel uw ‘doe het zelf inox trapleuning’ bestellen. Wanneer u eenmaal de keuze heeft gemaakt voor de gewenste leuning + leuninghouders, kunt u de gewenste lengte (in centimeters) invoeren, de gewenste afwerking van de uiteinden kiezen en - indien mogelijk bij de specifieke leuning - zelfs de gewenste buiging en/of het aanpassen van de leuninghouder lengte specificeren. Wij zorgen ervoor dat uw inox trapleuning perfect op maat en voorgeboord wordt afgeleverd, inclusief alle bevestigingsmaterialen uiteraard!

Daarnaast hebben wij ook veel tijd & moeite geïnvesteerd in het u optimaal ondersteunen bij zowel het inmeten van uw trapleuning als het monteren van uw trapleuning. U vindt uitgebreide informatie (inclusief video's!) terug binnen onze website, waarbij het inmeten & monteren stap voor stap wordt toegelicht, ook de wat complexere zaken zoals het inmeten van een gebogen inox trapleuning. Daarnaast vindt u bij al onze inox trapleuningen een "montage video" terug, waarbij het monteren van de specifieke type leuningdragers duidelijk in beeld wordt gebracht, wel zo handig! Alles voor een ‘doe het zelf’ inox trapleuning op maat dus, maar vooral ook voor een prettig inmeet-, bestel- en montageproces voor u.