INOXvakman

  • TOPKWALITEIT - 100% INOX
  • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
  • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

Bezorging

INOXvakman.be streeft naar 100% klanttevredenheid en naast een hoge mate van service, scherpe (online) prijzen, maatwerk en een gebruiksvriendelijke webshop, is (een snelle en betrouwbare) bezorging cruciaal. Wij doen er dan ook alles aan om uw online bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen en dragen tevens zorg voor een goede verpakking. 
 

Verzendkosten (België)

INOXvakman rekent bij een bestelling van meer dan Euro 300,00 geen verzendkosten bij een verzending binnen België. Indien uw totale bestelling minder dan Euro 300,00 bedraagt, zal er een bedrag van Euro 19,95 aan verzendkosten in rekening worden gebracht bij een verzending naar een adres in België. Indien u een proefstuk aanvraagt, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

NEDERLAND: Voor een bezorging in Nederland wordt bij een bestelling van meer dan Euro 150,00 geen verzendkosten in rekening gebracht en bij een bestelling van minder dan Euro 150,00 wordt een bedrag van Euro 9,95 aan verzendkosten in rekening gebracht bij een bezorging binnen Nederland.

Levering

INOXvakman tracht de door u bestelde producten binnen 3 tot 5 werkdagen te bezorgen. Nadat u online uw bestelling heeft afgerond, neemt een medewerker van INOXvakman binnen 1 werkdag contact met u op. Hierbij wordt een specifieke afleverdatum besproken, die voor u goed uitkomt. 

TIJD VAN LEVERING: Op de avond voor de afleverdatum ontvangt u een tijdspanne, van +/- 2 uur, waarbinnen de levering plaats zal vinden. Deze melding ontvangt u per e-mail. Indien een mobiel nummer van u hebben ontvangen, ontvangt u deze melding per SMS. 

LET OP: Bovenstaande leveringsvoorwaarden betreffen pakketten met een lengte groter dan 100 cm. Alle pakketten met een lengte kleiner zijn dan 100 cm, worden via pakketdienst verstuurd.
© Copyright 2017 INOXvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Powered by Lightspeed Powered by Lightspeed