Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Trapleuning gun metal look - OP MAAT - leuningen met gunmetal metallic coating

Een gunmetal trapleuning bestelt u eenvoudig online bij LEUNINGvakman.be, de maatwerk leuning specialist van België! Bent u op zoek naar een 'zwarte trapleuning', maar dan wel iets bijzonders? Dan moet u zeker een kijkje nemen binnen onze collectie gunmetal trapleuningen: Ideaal voor een moderne trapleuning met een luxe uitstraling en een stoer accent. Onze gun metal trapleuningen zijn voorzien van een gladde metallic coating in gun metal kleur, voor die bijzondere donkere 'zwarte' staallook! Voor welke gun metal leuning variant u ook kiest, wij zorgen voor een perfect afgewerkte trapleuning, speciaal voor u op maat gemaakt, voorzien van een hoogwaardige poedercoating, stevig verpakt & snel bezorgd! 

Een gun metal leuning: Modern 'zwart' met een stoer & industrieel accent. 

Gun metal is 'hot'. Ga op zoek naar een nieuwe telefoon, auto velgen, keukenkranen, wastafels en u zult overal gun metal tegenkomen. Gun metal is in principe een donkere zwart / antraciet achtige metallic staal look kleur. Er wordt ook vaak gesproken over 'grey metallic' en 'zwart metallic', waarbij de gun metal trapleuningen van LEUNINGvakman.be eerder naar zwart / antraciet neigen. Deze mooie donkere basiskleur in combinatie met de gladde metallic coating zorgt voor een levensechte zwarte staallook: Modern, strak & trendy, maar overall ook stoer met een industrieel accent. Ideaal voor een prachtige trapleuning dus! U vindt bij ons ronde gunmetal leuningen, vierkante gunmetal leuningen & ook gebogen gunmetal leuningen. Altijd een passende trapleuning bij LEUNINGvakman.be!