Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Trapleuning in een RAL kleur naar wens - Voor welke kleur leuning kiest u?

Een trapleuning in RAL kleur naar wens bij LEUNINGvakman.be! Wij kunnen uw trapleuning in iedere gewenste RAL kleur leveren. Dus wilt u - in plaats van een zwarte leuning, antraciet leuning, of witte leuning - toch een andere kleurtint, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wat uw wensen ook zijn, iedere RAL kleur is een optie bij LEUNINGvakman.be! Met onze unieke collectie trapleuningen in RAL kleur naar wens bent u verzekerd van een unieke trapleuning, die perfect matcht met uw interieur. Onderstaand vindt u alle trapleuningen die in de door u gewenst RAL kleur te bestellen zijn. Wij zorgen hierbij altijd voor een unieke trapleuning, op maat vervaardigd, voorzien van een hoogwaardige poedercoating in kleur naar wens, zorgvuldig verpakt & snel bij u thuis bezorgd!

Voor welke kleur trapleuning kiest u?

De kleur van een trapleuning is van cruciaal belang voor de uitstraling. Naast de moderne inox trapleuning is tegenwoordig vooral de zwarte trapleuning enorm populair. Daarnaast is antraciet ook een van onze standaard trapleuning kleuren, een mooie donkere kleurtint, maar dan wel iets subtieler dan zwart. En wat dacht u van een trapleuning wit, ideaal voor een moderne & trendy uitstraling. Dit zijn - naast enkele specials, zoals ruw staal en de brons & gunmetal look - de standaard trapleuning kleuren van LEUNINGvakman.be.

Voor iedereen die een kleur trapleuning wenst die hier niet bij staat, bieden wij de optie om uw trapleuning te laten coaten met een (fijnstructuur) poedercoating in RAL kleur naar wens. Een trapleuning in een RAL kleur naar wens wordt bij LEUNINGvakman.be altijd op maat vervaardigd. Nadat wij uw bestelling ontvangen hebben, wordt de leuning in eigen werkplaats perfect op maat gezaagd, de uiteinden worden netjes afgewerkt en vervolgens wordt de leuning bij onze coating partner afgeleverd. Hier wordt de leuning voorzien van een hoogwaardige poedercoating in de door u gewenste RAL kleur. Wij zorgen vervolgens zelf voor het transport van de 'coater' naar onze werkplaats, waarbij de leuning gecontroleerd wordt en vervolgens zorgvuldig wordt verpakt. Pas dan wordt de leuning verstuurd en door onze transporteur bij u thuis afgeleverd.

Voor welke RAL-kleur u ook kiest, u ontvangt altijd een hoogwaardige fijnstructuur poedercoating, deze realiseert een lichte structuur in het oppervlak (niet glad), een wat mattere kleurtint en tevens ook een sterk & minder krasgevoelig product, waarbij kleine oneffenheden minder op zullen vallen. Wanneer u de de kleur van uw gecoate trapleuning bijv. 1-op-1 wilt matchen met de RAL kleur van uw muurverf, dient u altijd rekening te houden met een mogelijk (klein) kleurverschil. Een strak gestucte muur in RAL-1000 kan qua kleur net iets anders ogen dan de fijnstructuur poedercoating van uw trapleuning in RAL-1000. Het verschil in kleur tussen de gladde & fijnstructuur coating van onze zwarte trapleuning - beide RAL-9005 - is hier een mooi voorbeeld van. Houd hier dus altijd rekening mee.

Het bestellen van een leuning in een andere RAL kleur.

Op de product detailpagina van een trapleuning in RAL kleur naar wens kunt u - naast de meest gekozen RAL kleuren - ook kiezen voor de optie "afwijkende RAL kleur". Hier kunt u de gewenste RAL-kleurcode invoeren, of alle RAL kleuren bekijken. Vervolgens kunt u de gewenste RAL kleur eenvoudig selecteren en bevestigen, waarna u uw trapleuning op maat verder kunt samenstellen.

Een plusprijs per RAL kleur.
Wij rekenen een vaste plusprijs voor een afwijkende RAL kleur pér bestelling, pér RAL-kleur. Dus of u nu 1 leuning bestelt in RAL-1000 of 10 leuningen in RAL-1000, de plusprijs voor een afwijkende RAL kleur is gelijk. Er is sprake van een plusprijs, omdat er - in het geval van een afwijkende RAL kleur - een aparte ruimte ingericht moet worden voor het aanbrengen van de poedercoating. Deze kosten zijn niet afhankelijk van het aantal leuningen, maar van het aantal RAL kleuren.