Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Leuninghouder zwart gecoat - zwarte leuninghouders / trapleuning steunen

Leuninghouders zwart gecoat bestelt u direct online bij LEUNINGvakman.be. Onze zwarte leuningdragers zijn vervaardigd van 304 inox en vervolgens behandeld met een hoogwaardige poedercoating in de kleur zwart RAL 9005 (gitzwart). U kunt onze zwarte trapleuninghouders - per stuk - eenvoudig online bestellen, voor een scherpe prijs. Bij al onze zwarte trapleuning steunen / beugels heeft u de keuze uit een gladde (matglans zwart) en een fijnstructuur poedercoating (matzwart). Bijzondere zwarte leuninghouders, voor een stoere trapleuning & een modern interieur!

Altijd een passende zwarte leuninghouder.

Allereerst willen wij u graag duidelijk vermelden dat wij ook een prachtige collectie trapleuningen zwart aanbieden, die die u inclusief bijpassende zwarte trapleuning houders kunt bestellen. Bent u echt op zoek naar "losse ophangbeugels" voor een trapleuning, dan kunnen wij u uiteraard ook gericht van dienst zijn. Allereerst vindt u bij ons zwarte trapleuninghouders rond, geschikt voor een ronde trapleuning en zwarte trapleuninghouders vierkant, geschikt voor een vierkante / rechthoekige / platte leuning. Daarnaast bieden wij ook een uitgebreide collectie zwarte leuningdragers voor buiten, voor een stoer accent in uw tuin! 

Wenst u een specifieke inox leuninghouder inclusief zwarte coating te bestellen, die u niet terug vindt in ons assortiment zwarte leuningdragers, maar wel bij onze inox leuninghouders? Stuur dan even een mailtje, bel ons even, of maak gebruik van ons contactformulier. Wij zijn u graag van dienst en de kans is groot dat wij u hiermee kunnen helpen.