INOXvakman

  • TOPKWALITEIT - 100% INOX
  • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
  • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

Draadtap

Ook een hoogwaarde draadtap bestelt u online eenvoudig & snel bij INOXvakman. Een INOX trapleuning wordt door ons altijd, volledig kosteloos, voor u voorgeboord. Ook wanneer u graag afwijkende posities voor de gaten wenst. Echter kan het natuurlijk zo zijn dat u zelf de gaten wilt boren. Naast de metaalboor, heeft u hierbij ook een draadtap nodig. Binnen het online assortiment van INOXvakman.be heeft u een m5 of m6 nodig. Onderstaand wordt toegelicht of u een m5 of m6 draadtab nodig heeft.

Een m5 of m6 draadtab?

In het geval van een vierkante trapleuning met vierkante leuningdragers moet u kiezen voor de m6 draadtab (en tevens voor de metaalboor van 5 mm). Dit geldt voor de vierkante INOIX trapleuningen 40x10, 40x20 en 40x40, oftewel voor de leuningdragers Type 1, Type 3 en LUXE.

Voor de ronde trapleuningen inclusief ronde leuningdragers heeft u de m5 draadtab nodig, in combinatie met de metaalboor van 4 mm.

Uiteraard is de prijs van beide draadtabs gelijk. Wanneer u twijfelt over de juiste draadtab, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij voorzien u graag van een passend advies en zijn u graag van dienst!

Meer informatie over (het gebruik van) de draadtab.

Met de draadtap kunt u het benodigde schroefdraad in  uw INOX trapleuning aanbrengen. In principe volstaat een eenvoudige boormachine, echter moet u er wel op letten dat deze zowel links- als rechtsom kan draaien. Bij gebruik van de draadtap start u rechsom bij het indraaien en bij het uitdraaien kiest u voor linksom.
© Copyright 2018 INOXvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Beoordeeld met een 9,6 uit 495 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Powered by Lightspeed Powered by Lightspeed