INOXvakman

  • TOPKWALITEIT - 100% INOX
  • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
  • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

Draadtap

Ook een hoogwaarde draadtap bestelt u online eenvoudig & snel bij INOXvakman. Een INOX trapleuning wordt door ons altijd, volledig kosteloos, voor u voorgeboord. Ook wanneer u graag afwijkende posities voor de gaten wenst. Echter kan het natuurlijk zo zijn dat u zelf de gaten wilt boren. Naast de metaalboor, heeft u hierbij ook een draadtap nodig. Binnen het online assortiment van INOXvakman.be heeft u een m5 of m6 nodig. Onderstaand wordt toegelicht of u een m5 of m6 draadtab nodig heeft.

Een m5 of m6 draadtab?

In het geval van een vierkante trapleuning met vierkante leuningdragers moet u kiezen voor de m6 draadtab (en tevens voor de metaalboor van 5 mm). Dit geldt voor de vierkante INOIX trapleuningen 40x10, 40x20 en 40x40, oftewel voor de leuningdragers Type 1, Type 3 en LUXE.

Voor de ronde trapleuningen inclusief ronde leuningdragers heeft u de m5 draadtab nodig, in combinatie met de metaalboor van 4 mm.

Uiteraard is de prijs van beide draadtabs gelijk. Wanneer u twijfelt over de juiste draadtab, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij voorzien u graag van een passend advies en zijn u graag van dienst!

Meer informatie over (het gebruik van) de draadtab.

Met de draadtap kunt u het benodigde schroefdraad in  uw INOX trapleuning aanbrengen. In principe volstaat een eenvoudige boormachine, echter moet u er wel op letten dat deze zowel links- als rechtsom kan draaien. Bij gebruik van de draadtap start u rechsom bij het indraaien en bij het uitdraaien kiest u voor linksom.
© Copyright 2019 INOXvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Beoordeeld met een 9,6 uit 495 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »