LEUNINGvakman.be

INOX cleaner 400 ml

Een INOX cleaner, oftewel INOX reiniger met een inhoud van 400 ml, speciaal voor INOX trapleuningen, balustrades, maar ook andere INOX producten. Deze cleaner reinigt, ontvet en beschermt in een behandeling en is zowel geschikt voor geborsteld als gepolijst INOX. Verwijdert vuil, vet en laat een beschermende laag achter. Deze INOX cleaner geeft uw trapleuning weer glans en laat geen 'vette' substanties achter. De spuitbusinhoud van deze cleaner is 400 ml.

Het schoonhouden van uw INOX trapleuning met INOX cleaner.

Wanneer u kiest voor een INOX trapleuning is het eenvoudig schoon maken en vooral ook schoon houden van uw trapleuning een groot voordeel. Het enige dat u nodig heeft betreft INOX cleaner. Breng een dunne laag cleaner aan op uw trapleuning en wrijf dit met een zachte doek in. Wrijf dit vervolgens goed uit, zodat er een dunne beschermlaag wordt aangebracht op uw INOX trapleuning. Voor gebruik van de INOX cleaner adviseren wij u om de gebruiksaanwijzigingen van te voren goed door te nemen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »