LEUNINGvakman.be

INOX leuningdrager TYPE 3 vierkant, geborsteld INOX 316, BUITEN

De INOX leuningdrager TYPE 3 vierkant BUITEN, geborsteld INOX 316; Een prachtige modern ogende leuningdrager van 100% geborsteld INOX 316 met een 'blinde bevestiging'. Dit houdt in dat de bevestigingsschroeven niet zichtbaar zijn. Deze INOX leuningdrager is geschikt voor de vierkante / rechthoekige INOX trapleuningen van LEUNINGvakman.be en draagt actief bij aan een moderne en strakke look. Deze leuningdrager is daarnaast speciaal geschikt voor buiten. 

INOX 316 voor buiten plaatsing.

LET OP: Deze leuningdrager betreft INOX 316, dit is een INOX variant geschikt voor buiten plaatsing. Binnen het online aanbod van LEUNINGvakman.be wordt onderscheid gemaakt in INOX 304 en INOX 316. De 'BUITEN producten' betreffen INOX 316. U herkent deze producten aan het ‘geschikt voor buiten’ icoontje (wolk, zon, regen). 
 

De INOX leuningdrager TYPE 3 vierkant BUITEN;

 • TYPE 3 vierkant BUITEN betreft 100% geborsteld INOX (316)
 • TYPE 3 vierkant BUITEN is geschikt voor de ronde INOX trapleuning.
 • TYPE 3 vierkant BUITEN is ook beschikbaar voor de ronde INOX trapleuning (TYPE 3 rond BUITEN).
 • TYPE 3 vierkant BUITEN wordt bevestigd aan de leuning middels 2 schroeven (deze worden niet meegeleverd indien u de drager 'los' besteld).
 • TYPE 3 vierkant BUITEN is 'blind' (geen schroeven zichtbaar) en wordt bevestigd aan de muur met 1 stokbout.
 • TYPE 3 vierkant BUITEN wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen (schroeven en pluggen)
 • U kunt ook een INOX trapleuning inclusief leuningdragers TYPE 3 BUITEN bestellen bij LEUNINGvakman.be. Ga hiervoor naar onze INOX trapleuningen. Hierbij kunt u tevens gebruik maken van de filter LOCATIE, waarbij u kunt kiezen voor 'Buiten'. 
   

U ontvangt per leuningdrager TYPE 3:

 • 1 INOX stokbout m8
 • 1 plug m10

Kan de leuninghouder TYPE 3 'vermaakt' worden?

Het is een vraag die wij geregeld krijgen van onze klanten, is het mogelijk om de leuninghouder TYPE 3 te vermaken (te verlengen of in te korten)? Ja dit is mogelijk en doen wij in eigen beheer:

Inkorten: JA
Verlengen: JA, tot maximaal 60 mm

Wilt u de dragers laten vermaken? Stuur dan een e-mail naar [email protected] met uw specifieke wensen. U ontvangt op korte termijn een gericht voorstel. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »