Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Een aangepaste positie van de leuningdrager(s).

U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een afwijkende positie van de leuninghouder(s). Binnen het besteltraject kunt u deze optie selecteren, waarbij u vervolgens per leuninghouder de gewenste positie in kunt voeren.

Hierbij wordt - per leuninghouder - de standaard positie weergegeven, waarbij u de optie heeft om een aangepaste positie in te voeren.

LET OP: De posities zijn "van onder naar boven" weergegeven, de eerste positie is dus ook de eerste leuningdrager die u tegenkomt wanneer u de trap oploopt.

LET OP: U dient hierbij voor alle leuningdragers een aangepaste positie in te vullen, wenst u slechts 1 positie te wijzigen, neem dan de overige "standaardposities" - zoals vertoond - 1-op-1 over.

LET OP: Voor de eerste en de laatste drager geldt een minimale "uit de kant positie" van 5 cm. Bij de positie van de leuningdragers gaan wij uit van de "hartmaat" (het middenpunt) van de drager op de leuning.