Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,4/10
  • Lorem ipsum

Lengte drager (afstand tussen leuning & muur) aanpassen

Het is bij deze specifieke leuninghouder mogelijk om de lengte - oftewel de afstand tussen de leuning en de muur - aan te passen. Dit doen onze vakkundige medewerkers met de hand. Aan de hand van uw wensen kan de leuningdrager ingekort of verlengd worden. U kunt deze optie eenvoudig "mee-bestellen" bij alle leuningen met leuninghouder TYPE 3 (rond & vierkant) en TYPE 5 (rond & vierkant).

 

Waarom zou u de lengte willen aanpassen?

In de praktijk is deze optie veelal gewenst indien de muur - waar de leuning aan gemonteerd wordt - over de volledige lengte geen gelijke dikte heeft, denk aan een verdikking van de muur. Dit komt bijvoorbeeld voor in trappengangen, aangezien hier - voor de afwerking - vaak gebruik wordt gemaakt van o.a. plaatmateriaal. In dit geval is er vaak sprake van een verdikking van de muur, waarbij het inkorten van de leuningdrager-lengte gewenst is.

VB: Er is sprake van een verdikking van de muur waarop 1 van de 4 leuningdragers bevestigd dient te worden. De verdikking betreft 1 cm. In dit geval kunt u binnen het besteltraject de optie "lengte drager aanpassen" selecteren en hierbij 1-maal een drager met een afwijkende lengte bestellen.

Mocht u meerdere leuninghouders aan willen passen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Binnen het besteltraject kunt u eenvoudig kiezen voor de optie "nog een aangepaste leuningdrager toevoegen", waarna u ook voor deze drager de gewenste lengte in kunt voeren.