Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,4/10
  • Lorem ipsum

Een fijnstructuur poedercoating in RAL kleur naar wens.

Naast de meest gekozen RAL kleuren, kunt u bij ons een trapleuning laten coaten in iedere gewenste RAL kleur. Wanneer u de optie "afwijkende RAL kleur" selecteert, kunt u de gewenste RAL-kleurcode invoeren, of alle RAL kleuren bekijken. Hier kunt u de gewenste RAL kleur eenvoudig selecteren en bevestigen, waarna u uw trapleuning op maat verder kunt samenstellen.

Fijnstructuur poedercoating.

Voor welke RAL-kleur u uiteindelijk ook kiest, u ontvangt altijd een hoogwaardige fijnstructuur poedercoating, deze realiseert een lichte structuur in het oppervlak (niet glad), een wat mattere kleurtint en tevens ook een sterk & minder krasgevoelig product, waarbij kleine oneffenheden minder op zullen vallen.


Een plusprijs per RAL kleur.

Wij rekenen een vaste plusprijs voor een afwijkende RAL kleur pér bestelling, pér RAL-kleur. Dus of u nu 1 leuning bestelt in RAL-1000 of 10 leuningen in RAL-1000, de plusprijs voor een afwijkende RAL kleur is gelijk. Er is sprake van een plusprijs, omdat er - in het geval van een afwijkende RAL kleur - een aparte ruimte ingericht moet worden voor het aanbrengen van de poedercoating. Deze kosten zijn niet afhankelijk van het aantal leuningen, maar van het aantal RAL kleuren.


De invloed van materiaal & structuur op de RAL kleur.

Wanneer u de de kleur van uw gecoate trapleuning bijv. 1-op-1 wilt matchen met de RAL kleur van uw muurverf, dient u altijd rekening te houden met een mogelijk (klein) kleurverschil. Een strak gestucte muur in RAL-1000 kan qua kleur net iets anders ogen dan de fijnstructuur poedercoating van uw trapleuning in RAL-1000. Het verschil in kleur tussen de gladde & fijnstructuur coating van onze zwarte trapleuning - beide RAL 9005 - is hier een mooi voorbeeld van. Houd hier dus altijd rekening mee.