LEUNINGvakman.be

INOX Bocht variabel 0 - 70 graden

INOX Bocht variabel 0 - 70 graden: Een prachtige INOX Bocht, ideaal geschikt is voor 'variabele bochten' van 0 - 70 graden. Deze INOX bocht is de meest verkochte bocht bij LEUNINGvakman en wordt veelal toegepast in het geval een INOX trapleuning een stuk(je) rechtdoor loopt. Zowel bovenaan -of onderaan-  de trap, maar ook in het geval van een overloop en/of (tussen)bordes biedt deze bocht een ideale oplossing om de leuning 1-op-1 mee te laten lopen met uw trap.

Wilt u een mooi doorlopend geheel realiseren in plaats van separate leuningen, dan is de INOX bocht variabel 0 - 70 graden de ideale mogelijkheid. Hiermee realiseert u een mooi en strak geheel dat uiteraard heel mooi past bij de unieke look & feel van INOX!

LET OP: Wenst u een doorlopende trapleuning te realiseren waarbij de trapleuning in een hoek schuin naar boven loopt dan heeft u deze bocht nodig (de 90 graden bocht is hiervoor niet geschikt).

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »