INOXvakman

  • TOPKWALITEIT - 100% INOX
  • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
  • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

INOX Bocht variabel 0 - 70 graden

INOX Bocht variabel 0 - 70 graden: Een prachtige INOX Bocht, ideaal geschikt is voor 'variabele bochten' van 0 - 70 graden. Deze INOX bocht is de meest verkochte bocht bij INOXvakman en wordt veelal toegepast in het geval een INOX trapleuning een stuk(je) rechtdoor loopt. Zowel bovenaan -of onderaan-  de trap, maar ook in het geval van een overloop en/of (tussen)bordes biedt deze bocht een ideale oplossing om de leuning 1-op-1 mee te laten lopen met uw trap.

Wilt u een mooi doorlopend geheel realiseren in plaats van separate leuningen, dan is de INOX bocht variabel 0 - 70 graden de ideale mogelijkheid. Hiermee realiseert u een mooi en strak geheel dat uiteraard heel mooi past bij de unieke look & feel van INOX!

LET OP: Wenst u een doorlopende trapleuning te realiseren waarbij de trapleuning in een hoek schuin naar boven loopt dan heeft u deze bocht nodig (de 90 graden bocht is hiervoor niet geschikt).

© Copyright 2019 INOXvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »