INOXvakman

 • TOPKWALITEIT - 100% INOX
 • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
 • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

Stalen trapleuning gecoat vierkant 40x20 - WGW staal met transparante poedercoating

€46,00
Kies een lengte van maximaal 500cm.
Kies een lengte van maximaal 400cm.
Kies een lengte van minimaal 50cm.
€46,00

... updating the shopping cart ...
Levertijd: 10 werkdagen

De stalen trapleuning gecoat vierkant / rechthoekig 40x20 is een mooie, strakke & moderne stalen (trap)leuning. Deze vierkante trapleuning is gemaakt van WGW staal, heeft een hoogte van 20 mm, een breedte van 40 mm en is voorzien van een hoogwaardige transparante poedercoating. U ontvangt deze leuning zonder dragers en bevestigingsmaterialen. 

Hoogwaardige poedercoating: Uiteraard is deze stalen trapleuning voorzien van een hoogwaardige transparante poedercoating, zodat u niet alleen een bijzonder mooie, maar ook gebruiksvriendelijke stalen leuning krijgt!

Dichtgelaste uiteinden: De uiteinden van onze stalen trapleuningen zijn naadloos dichtgelast en vervolgens mooi afgeslepen, voor een super strakke en mooi afgewerkte trapleuning.

LET OP: De exacte kleurtinten van de leuning en de leuningdragers van staal kunnen licht (van elkaar) afwijken. Dit draagt bij aan het rustieke karakter & de industriële look van de leuning en leuningdragers. Houdt hier dus rekening mee. 

Leuning van WGW staal.

WGW staal is vrij ruw en wordt veelal als constructiestaal (voor binnen) gebruikt. Bij INOXvakman.be zijn zowel de leuningen als de leuningdragers vervaardigd uit onbewerkt WGW staal zonder nabewerking. WGW staal is relatief donker van kleur en wordt daarom ook wel eens zwart staal genoemd. Andere benamingen van WGW staal zijn; onbewerkt staal, onbehandeld staal en blauwstaal. 

Leuning inclusief poedercoating.

Een trapleuning van staal wordt altijd geleverd inclusief hoogwaardige transparante poedercoating. WGW staal is zonder behandeling namelijk niet optimaal geschikt als gebruiksvoorwerp. Een stalen trapleuning wordt bij INOXvakman.be speciaal voor u op maat vervaardigd. Wij zagen uw leuning in eigen werkplaats perfect op maat, lassen de uiteinden dicht en slijpen deze netjes af. Ook dragen wij indien gewenst zorg voor het 'voorboren' van de leuning t.b.v. montage van de leuningdragers. 

LET OP: Bij een leuning zonder leuningdragers boven wij standaard niet voor. mocht dit wel gewenst zijn, geeft dit aub in het opmerkingen veld duidelijk aan. Het opmerkingenveld vindt u in de laatste stap van het bestelproces. 

Vervolgens wordt de leuning bij onze coating partner afgeleverd. Hier wordt de leuning voorzien van een hoogwaardige transparante poedercoating. Zo blijft de bijzondere look van onbewerkt / zwart WGW staal gecombineerd met het gebruiksgemak van gecoat staal. Wij dragen vervolgens zelf zorg voor het transport van de 'coater' naar onze werkplaats, waarbij de leuning gecontroleerd wordt en vervolgens zorgvuldig wordt verpakt. Pas dan wordt de leuning verstuurd en door onze transporteur bij u thuis afgeleverd! 

Bij INOXvakman.be kunt u van onderstaande uitgaan:

 • De trapleuning wordt in eigen werkplaats voor u op maat gezaagd.
 • De uiteinden van uw leuning worden met de hand dichtgelast en afgeslepen, voor een mooie en naadloze afwerking van uw stalen trapleuning. 
 • Vervolgens wordt uw trapleuning voorzien van een hoogwaardige transparante poedercoating.
 • LET OP: Bij deze leuning worden geen leunindragers geleverd.
 • LET OP: de gaten t.b.v. de leuningdragers worden door ons niet voorgeboord.
 • Wilt u dat de leuning wel wordt voorgeboord? Dit doen wij graag voor u zonder extra kosten. Vermeldt dit dan in het opmerkingenveld binnen het besteltraject. Bij het voorboren hanteren wij standaard de volgende posities; 10 centimeter uit de kant voor de eerste en laatste drager. In het geval van meer dan 2 leuningdragers, worden de overige leuningdragers gelijkmatig verdeeld over de leuning. Wenst u specifieke posities m.b.t. het voorboren, dan kunt u dit ook vermelden in het opmerkingenveld. Hanteer hierbij de de hartmaat van de leuningdrager op de leuning.
 • Uw trapleuning van WGW staal wordt zorgvuldig verpakt.
 • Na uw bestelling wordt er door een medewerker van INOXvakman.be contact met u opgenomen, voor het inplannen voor een bezorgdatum, die past bij uw wensen.
   
 • WGW staal incl. coating
 • Poedercoating
 • n.v.t.
 • 20 mm
 • 40 mm
 • 2,35 mm
© Copyright 2018 INOXvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Beoordeeld met een 9,6 uit 495 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed Powered by Lightspeed