Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Trapleuning RVS - OP MAAT - leuningen van roestvrij staal - voordelig online!

Een RVS trapleuning bestelt u - eenvoudig online - bij LEUNINGvakman.be! Wij zijn gespecialiseerd in trapleuningen van roestvrij staal, waarbij u nergens anders een dusdanige collectie inox trapleuningen zult vinden. Met een ruime keuze op het gebied van rvs leuningen - rond, rechthoekig & vierkant, allemaal op maat te bestellen van 30 - 595 cm -  en rvs (inox) leuninghouders, slaagt u bij ons altijd in uw zoektocht naar een rvs leuning op maat. Ook vindt u bij ons een gerichte collectie RVS trapleuningen voor buiten (van RVS 316), gepolijste RVS leuningen en "compleet gelaste" leuningen van roestvrij staal, waarbij de leuninghouders vastgelast zijn aan de leuning en ook uiteinden standaard dichtgelast zijn, voor een super strakke look & luxe eindresultaat. Wat uw wensen ook zijn, altijd een trapleuning die perfect past bij LEUNINGvakman.be! 

Inox trapleuning - gepolijst - rond
Inox trapleuning - gepolijst - rond
€37,00
Op maat van 30 - 595 cm
Inox trapleuning - rechthoekig (40x10 mm)
Inox trapleuning - rechthoekig (40x10 mm)
€33,15
Op maat van 30 - 595 cm
Inox trapleuning - rechthoekig (40x20 mm)
Inox trapleuning - rechthoekig (40x20 mm)
€32,80
Op maat van 30 - 595 cm

Altijd de juiste RVS trapleuning bij LEUNINGvakman.be.

Het is niet voor niets het geval dat LEUNINGvakman.be ooit begonnen is onder de noemer "INOXvakman.be", leuningen van roestvrij staal zijn altijd de basis geweest van onze collectie trapleuningen. Wij bieden de meest uitgebreide collectie rvs leuningen in België en zijn al sinds jaren (online) marktleider op het gebied van roestvrij-stalen trapleuningen op maat. Het samenstellen van uw maatwerk RVS trapleuning (ook gebogen!) is binnen onze gebruiksvriendelijke "trapleuning op maat configurator" een eenvoudige klus. En heeft u uw online bestelling eenmaal afgerond, dan kunt u er vanuit gaan dat uw roestvrij staal trapleuning in eigen beheer - en zeer zorgvuldig door ervaren vakmannen - op maat wordt gezaagd, mooi wordt afgewerkt, goed wordt verpakt & snel bij u thuis geleverd wordt.